Şimdi Ara

2010 Opel Corsa Gaz yemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabayı alalı 1.5 yıl kadar oluyor ilk bakımını 5-6 ay önce yaptırdım bakım yaptırdıktan sonra araba ilk kalkışlarda ve az yokuş olan yerlerde gaz yememeye başladı servise götürdüm klima açıkken motor da 1.2 gücü yetmiyor falan dediler ikna oldum ama şimdi klima kapalıyken hatta her zaman yapıyor araba kalkmıyor titriyor bi takırtı geliyor ön taraftan öyle kalkıyor bazen de stop ediyor lütfen yardımcı olun artık arabadan soğudum sizce sorun ne olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen_25

Arkadaşlar arabayı alalı 1.5 yıl kadar oluyor ilk bakımını 5-6 ay önce yaptırdım bakım yaptırdıktan sonra araba ilk kalkışlarda ve az yokuş olan yerlerde gaz yememeye başladı servise götürdüm klima açıkken motor da 1.2 gücü yetmiyor falan dediler ikna oldum ama şimdi klima kapalıyken hatta her zaman yapıyor araba kalkmıyor titriyor bi takırtı geliyor ön taraftan öyle kalkıyor bazen de stop ediyor lütfen yardımcı olun artık arabadan soğudum sizce sorun ne olabilir ?

Arabanız otomatik mi?
  • Bakımlarda yag değiştirirler. Yeni kullandıkları yağın da etkisi olabilir. Benim arabada da aynı sorunu yasamıştım ama sonradan ya düzeldi ya ben alıştım oyle olmasina
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.