Şimdi Ara

2010 toyota corolla ne kadar eder görüşleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uzun zamandır temiz uzun süre binebileceğim 35.000 TL civarında bi arabaya bakıyorum. düşündüğüm araba ise corolla yada jetta.
    bir tane corolla buldum gibi.arac özellikleri.
    2010 Model makyajlı kasa1.6 Elegant manuel beyaz renk.
    50.000 km.
    4.600 tl lik hasar kaydı görünüyor. sol ön çamurluk ve tampon değişmiş.
    sizce bu arabanın değeri ne kadardır. görüşlerinizi ve yardımlarını bekliyorum
    şimdiden teşekkürler.

• 5-6 daha ver 0 al bin bence.
  • 4600 hasar toyotaya göre ciddi bir hasar olduğunu gösteriyor. Hasarsızlara bak bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal33

merhaba arkadaşlar uzun zamandır temiz uzun süre binebileceğim 35.000 TL civarında bi arabaya bakıyorum. düşündüğüm araba ise corolla yada jetta.
    bir tane corolla buldum gibi.arac özellikleri.
    2010 Model makyajlı kasa1.6 Elegant manuel beyaz renk.
    50.000 km.
    4.600 tl lik hasar kaydı görünüyor. sol ön çamurluk ve tampon değişmiş.
    sizce bu arabanın değeri ne kadardır. görüşlerinizi ve yardımlarını bekliyorum
    şimdiden teşekkürler.

Merhaba

Sol ön çamurluk ve tamponun değişmesine neden olacak 4.600 TL hasar kayıtlı bir kaza, aracın yürüyen aksamı ile ilgili de ciddi bir işlem yapıldığına işaret, geçtiğimiz günlerde bir arkadaşım corollası ile sol ön-yan kısma darbe aldı, hasar yaklaşık 8000 lira civarındaydı ve hasarın büyük kısmı ön talım ve yürüyen aksamdan kaynaklanıyordu, tamamı kaskodan serviste yenilendi lakin ilk hali gibi olmuyor tabii, arabanın teslim alınmasından sonra sürekli şikayeti oldu ve servise gitmek durumunda kaldı..Eğer çok çok makul bir fiyatı yok ise farklı alternatifleri değerlendirmenizde fayda var..

selamlar
    mp

• Yeni 0 km TOYOTA COROLLA 41,500 Liradan başlıyor...Gidip bir tane alın . En az 10 yıl sorunsuz kullanın..O dediğiniz araba sol önden vuruk. Uzak durun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 19 Nisan 2013; 23:22:33 >
  • şahsıma ait corollam ile duran araca çarptım ama gerçekten cok yavaşdım ve akıl almz sekılde çamurluk hasar gördü değişmek zorunda kaldık servisde.2000 falan hasarlı gözüküyor demem o ki her hasarlı araca kötü gözle bakmamak gerekir bnce.
  • evet o arabayı araştırdım o fiyata değmez. araştırmaya devam ediyorum fakat temiz uygun fiyata bulmak çok zor. genel olarak corollanın 2. eli pahalı 1,6 elegant bakıyorum 2011 temizine 45 bin lira yazan var. bayi ile konuştuğumda 51,500 sıfır verebileceklerini söylüyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.