Şimdi Ara

2010 volkswagen polo vs opel astra hb classic (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şehir içi kullanacaksam kesinlikle Polo alırdım,tam bir şehir içi aleti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

quote:

Orijinalden alıntı: Verflixt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quiet_dead

quote:

Orijinalden alıntı: physics_dyk

heatchback modeller tercihim o sebepten cruze pek ilgimi çekmiyor açıkcası :) ayrıca çevremdeki insanlarla konuştukça şunu farkettim ki astra mı polo mu deyince bi çoğu tabi ki polo abi diyolar neden diyosun e vw abi diyolar. yani bi vw olması ona extradan ne katıyor ki sölediğiniz onca mantıklı şey karşısında?

Havası var üstünde VW yazıyor. Daha ne katsın katabilceği en mükemmel şeyi katıyor markasıyla.İnsanlarda onun için 40 bin tl para veriyorlar jant kapaklı yol bilgisayarı olmayan araca.

havası var dediğin vw amerikada en ucuz marka:) ben vw yi kötülemiyorum ama kusura bakmayın polo ya biniceğime astra ya binerim zaten satış rakamlarından ve testlerden astranın malzeme kalitesinden herşeyi ortada, kardeşimde polo vardı comfortline otomatik, çocuk arabayı satana kadar canı çıktı !! ve satıncada bir daha vw mi allah korusun dedi,bu arada poloların içi çok sıkıcıydı hiç sevmemiştim, şimdi dizel opeliyle mutlu yaşıyor

dert etme sen astra da polo da kullandım. alsaydım hb classic astra alcaktım götüm yere değcekmiş gibi hissede hissede kullanırdım muhtemelen ama polo'mla gayet mutluyum.

dert etmiyorum zaten görüşlerimi yazdım poloyla astra yı karşılaştırmanın çok komik olduğunu söylemek istedim, arabanda hayırlı olsun kazasız belasız kullan amblemi yeter

kusra bakma aşırı tepki verdim :) eyvallah.

@Kaan Aras
    şehir içi neyi neyi? :p

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quiet_dead

quote:

Orijinalden alıntı: physics_dyk

heatchback modeller tercihim o sebepten cruze pek ilgimi çekmiyor açıkcası :) ayrıca çevremdeki insanlarla konuştukça şunu farkettim ki astra mı polo mu deyince bi çoğu tabi ki polo abi diyolar neden diyosun e vw abi diyolar. yani bi vw olması ona extradan ne katıyor ki sölediğiniz onca mantıklı şey karşısında?

Havası var üstünde VW yazıyor. Daha ne katsın katabilceği en mükemmel şeyi katıyor markasıyla.İnsanlarda onun için 40 bin tl para veriyorlar jant kapaklı yol bilgisayarı olmayan araca.

havası var dediğin vw amerikada en ucuz marka:) ben vw yi kötülemiyorum ama kusura bakmayın polo ya biniceğime astra ya binerim zaten satış rakamlarından ve testlerden astranın malzeme kalitesinden herşeyi ortada, kardeşimde polo vardı comfortline otomatik, çocuk arabayı satana kadar canı çıktı !! ve satıncada bir daha vw mi allah korusun dedi,bu arada poloların içi çok sıkıcıydı hiç sevmemiştim, şimdi dizel opeliyle mutlu yaşıyor

dert etme sen astra da polo da kullandım. alsaydım hb classic astra alcaktım götüm yere değcekmiş gibi hissede hissede kullanırdım muhtemelen ama polo'mla gayet mutluyum.

dert etmiyorum zaten görüşlerimi yazdım poloyla astra yı karşılaştırmanın çok komik olduğunu söylemek istedim, arabanda hayırlı olsun kazasız belasız kullan amblemi yeter

kusra bakma aşırı tepki verdim :) eyvallah.

@Kaan Aras
    şehir içi neyi neyi? :p

tepki vermen normal, bindiğin markaya laf söylüyorum, ben olsam bende senin verdiğin tepkiyi verirdim, yeni pololar güzel görünüyor içide öyledir umarım, eski pololardaki gibi iç malzemede sıvımsı ilerleyen zamanlarda ele yapışan tutkalımsı şeyler olmaz ww halletmiştir onu inşallah,ama astrayla aynı sınıfta değiller hani fiesta mı polo mu olsaydı ozaman anlardım, neyse konu uzamasın polonun tadını çıkar bu arada 2010 kasanın ön tarafı çok şık yeni golf ü çağrıştırıyor çekici, merak ettim opel astra h hb kardeşimde var bende kullanıyorum bazen, yere yakın gitmiyorum nasıl böyle bişey hissetin? bu arada astranın iç malzeme kalitesine lütfen kimse bişey demesin buram buram kalite kokuyor arabanın içi testlerdede kanılanmış

yeni polonun +larını -lerini yorum getirirsin artık polo sahibi olarak yeni araba alıaklara fikir olur

• 2008 Astram var. Memnun değilim. İçime sinmiyor. Satıp Polo tdi alacağım. Astra alırken iyi düşünün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

2008 Astram var. Memnun değilim. İçime sinmiyor. Satıp Polo tdi alacağım. Astra alırken iyi düşünün...

neden sinmiyuor acaba

ne sorununu gördünüz

bende astarya bakayım diyorum ama servis sorunu had safhada opelin

burdaki erpaş servis çok ilgisizmiş

dün bakmaya gittim arabaya bir kişi bile ilgilenmedi bende çıkıp gittim

en yakın gedizler 20km ötede ve oda baya yoğun olur erpaş yüzünden herhal
  • türkiyede satılan polo comfort donanımyla satlıyor ve dijital klima alaşımlı jant opsiyonel olarak bile verilmiyor. fiyatıda 35 bin lira civarında. (dizel olanı) fakat arabanın motoru çok performanslı. Bu konuda astra ile asla yanyana getirmeyin. ikisi de 90 hp ama inanın çok performans farkı var. Deneme yapanlar beni anlayacaktır. Ancak diğer özelliklere bakılınca birde sınıf farkına bakarsanız elbette aynı paraya dizel astra hb derim.
  • Auris al sanayinin yolunu unut dostum bizde 1 tane var 20.000 kmde şu an tık demedi asfaltta deneme yaptık arkadaşla 100 kmye 8-9 saniyede çıkıyor üstelik zorlamadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fan of honda toyota cars

Auris al sanayinin yolunu unut dostum bizde 1 tane var 20.000 kmde şu an tık demedi asfaltta deneme yaptık arkadaşla 100 kmye 8-9 saniyede çıkıyor üstelik zorlamadan

kardeş adam polumu astramı demıs sen auris dıyosun dıger konuda golf mu hondamı demıs sen yıne toyota al demıssın nasıl olcak bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

Auris al sanayinin yolunu unut dostum bizde 1 tane var 20.000 kmde şu an tık demedi asfaltta deneme yaptık arkadaşla 100 kmye 8-9 saniyede çıkıyor üstelik zorlamadan

kardeş adam polumu astramı demıs sen auris dıyosun dıger konuda golf mu hondamı demıs sen yıne toyota al demıssın nasıl olcak bu iş

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar değil mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar değil mi

şöle bı konulara baktımda yazdıklarını gorunce senı kendı halıne bırakmam gerektıgını fark ettım kusura bakma kardeş

• quote:

hacı ben aldım arabayı :)

@BeRaT_chevy
    şuana kadar bi sıkıntısını görmedim için golfünkine çok benziyor çok rahat ki golfü olan bir arkadaşım oturdu aynı golf gibi olmuş içi iyi yapmışlar dedi. ayrıca ben de abimin arkadaşının astrasını kullandım abi bildiğin gömülmüş gibi hissettim arabaya oturunca rahat gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.