Merhaba, Astrsa Classic ııı HB komfor paketli 1.4 almayı düşünüyorum. Ancak 90 beygir motor Astra kasasında nasıl performans verir? Sollamalarda sorun yaşarmıyım diye düşünüp 1.6 sını da düşünüyorum. 1.4 alanlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler
İmkanınız varsa 1.6 almaya çalışın ;ancak doğru viteslerle 1.4 motor da sollamalarda çok sıkıntı çıkarmaz..Rampalar hariç yeterlidir 1.4.
Bilgi için teşekkürler.
"meriva75" yeni aracınız hayırlı olsun. Aracınızı teslim alıysanız tecrübelerinizi paylaşırmısınız. Genel durum motor-performans vb...
Selamlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkertuncay
Merhaba, Astrsa Classic ııı HB komfor paketli 1.4 almayı düşünüyorum. Ancak 90 beygir motor Astra kasasında nasıl performans verir? Sollamalarda sorun yaşarmıyım diye düşünüp 1.6 sını da düşünüyorum. 1.4 alanlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler
güzel bi noktaya değinmişsin gerçekten mesela geçen bakarken farkettim astrayla polo arasında 115 kg fark var. astra daha ağır. bu performansı çok etkiler mi? yeni astrayla golfün kıyaslanmasında astranın motoru 18 beygir daha güçlü olmasına rağmen golften 100 kg fazla olduğu için performans açısından çok geride kaldığı yazıyordu. aynı şey polo ile astra classic arasında da olur mu?
beyler onca konuşulan şeyler vs.. volkswagen polo inşallah bu hafta içi benim olcak :) alcaksam opel'in 90 beygirini alcaktım 115 kg fark var astrayla. hantal arabayı istemedim anlıcağınız :)
Hayırlı olsun yağızcım...Bu arada ben evren abin.Hani yeni astra(j) alıpta daha birlikte bınmek nasıp olmayan evren abın
Renk konusunda dukkanda konuştugumuz gıbı ben hala kırmızı dıyorum,beyazda guzel tabıkı ancak kırmızının sana cok yakışacagına ınanıyorum...
Şimdiden hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğıyle...
quote:
Orijinalden alıntı: Deathburn
Hayırlı olsun yağızcım...Bu arada ben evren abin.Hani yeni astra(j) alıpta daha birlikte bınmek nasıp olmayan evren abın
Renk konusunda dukkanda konuştugumuz gıbı ben hala kırmızı dıyorum,beyazda guzel tabıkı ancak kırmızının sana cok yakışacagına ınanıyorum...
eyvallah abi eksik olma. renk için bizimkilere beyaz alıp cama film çektirin dedim ama film çekmek yasal olmadığımdan babam yanaşmadı ilerde gıcık bi polis uğraştırabilir beni diye. ben de gri olsun istedim o zaman hem metalik renk. bu seni biraz hayal kırıklığına uğratmış olabilir ama bak bi şu fotoya abi :)
çok güzel duruyor burda, bu renk olcak işte. hatta oldu sanırım bugün almışlar cumaya kadar işlemleri tamamlayıp haftasonu buraya getircekler ;)
yaza kadar burda kalır muhtemelen ama yazın gezeriz beraber ;) gerçi evli barklı da adamsın ama nese :p
hayırlısı olsun, bende 1.6 astra easytronic hatchback var 2006 siyah yeni kasa olandan, performans ve görüntü olarak karizma olarak yani ki aradığın da bu sanırım polodan çok daha üstün bence ama artık almışsın soğutmamak lazım seni aracından güle güle kullan kazasız belasız...
quote:
Orijinalden alıntı: tyler_014
hayırlısı olsun, bende 1.6 astra easytronic hatchback var 2006 siyah yeni kasa olandan, performans ve görüntü olarak karizma olarak yani ki aradığın da bu sanırım polodan çok daha üstün bence ama artık almışsın soğutmamak lazım seni aracından güle güle kullan kazasız belasız...
nasıl bakarsan öyle görürsün ;)
Bence doğru karar vermişsiniz iyi günlerde kullanın , yeni kasa polo ları bende çok beğeniyorum yeni kasa golf ten daha başarılı bir dizayna sahip , astra classic olayına dönersek bence zevk meselesi 40 yaşında aile babası olsam astra alırdım , ama universiteye gidiyorsam tabiiki yeni polo yu tercih ederim
Hayırlı olsun arkadaşım, sanırım çakıl grisi olarak tabir edilen renkten almışsın, kırmızı çok feminen açıkçası, beyaz da çok var(bende bilkentte okuyorum ordan biliyorum) füme polo henüz görmedim, arka yan ve arka camlara film çektirebilirsin, onlar yasal ve çok da şık durur, birde araç kesinlikle jant ve sis farı istiyor, ondan sonra zaten Golf'ten daha alımlı duruyor =)
quote:
Orijinalden alıntı: Verflixt
quote:
Orijinalden alıntı: Deathburn
eyvallah abi eksik olma. renk için bizimkilere beyaz alıp cama film çektirin dedim ama film çekmek yasal olmadığımdan babam yanaşmadı ilerde gıcık bi polis uğraştırabilir beni diye. ben de gri olsun istedim o zaman hem metalik renk. bu seni biraz hayal kırıklığına uğratmış olabilir ama bak bi şu fotoya abi :)
çok güzel duruyor burda, bu renk olcak işte. hatta oldu sanırım bugün almışlar cumaya kadar işlemleri tamamlayıp haftasonu buraya getircekler ;)
yaza kadar burda kalır muhtemelen ama yazın gezeriz beraber ;) gerçi evli barklı da adamsın ama nese :p
ehh bıze sımdıden hayırlı olsun demek duşer artık,senı geldıgınde bolulu hasan usta tatlıcısına beklıyoruz Artık kac tane alırsın onu gelınce hesaplarız Şaka bı yana renk ne olursa olsun ıcıne sınen bı araca bınmek gıbısı yok.Bende senın gıbı cok ıkılemde kaldım golf mu yenı astra (j) mı dıe gıttım tercıhımı astradan yana kullandım,cunku ne kadar cok kurcalarsan o kadar cok ısın ıcınden cıkamazsın... Aldıgın bayiye soyle fılmlerı ceksınler hafıf renk ceksınler kı trafıkte problem olmasın.Filmlerıde bı zahmet hediye etsınler
@Deathburn çoktan alındı be abi :) araba şuan kapının önünde :)
@Janjan hangi bölümdesin hacı? sınıf kaç?
Hayırlı olsun tekrardan, grafik tasarım 4. sınıf haziranda mezunuz inş.., senin hukuktu di mi?
hayırlı olsun yağızcım,kazasız belasız kullan inşallah.Silivriye geldiginde benide görmeyi unutma
quote:
Orijinalden alıntı: quiet_dead
quote:
Orijinalden alıntı: physics_dyk
heatchback modeller tercihim o sebepten cruze pek ilgimi çekmiyor açıkcası :) ayrıca çevremdeki insanlarla konuştukça şunu farkettim ki astra mı polo mu deyince bi çoğu tabi ki polo abi diyolar neden diyosun e vw abi diyolar. yani bi vw olması ona extradan ne katıyor ki sölediğiniz onca mantıklı şey karşısında?
Havası var üstünde VW yazıyor. Daha ne katsın katabilceği en mükemmel şeyi katıyor markasıyla.İnsanlarda onun için 40 bin tl para veriyorlar jant kapaklı yol bilgisayarı olmayan araca.
havası var dediğin vw amerikada en ucuz marka:) ben vw yi kötülemiyorum ama kusura bakmayın polo ya biniceğime astra ya binerim zaten satış rakamlarından ve testlerden astranın malzeme kalitesinden herşeyi ortada, kardeşimde polo vardı comfortline otomatik, çocuk arabayı satana kadar canı çıktı !! ve satıncada bir daha vw mi allah korusun dedi,bu arada poloların içi çok sıkıcıydı hiç sevmemiştim, şimdi dizel opeliyle mutlu yaşıyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
Tabi ki Astra alanların da kendilerine göre mantıklı sebepleri vardır.Polo alanların da vardır.Sonuçta bunlar aynı para aşağı yukarı,tercih listesine ikisi de konulabilir.Arada Polo'yu görüyorum,eğer bir gün otoparkta karşılaşırsam sahibine sorayım bari niye Polo aldınız diye.
Söylemeden geçmeyeceğim,Polo bu fiyatla hakettiği yerde değil.Gözlemlediğim kadarıyla en iyi B segmenti arabası.
Bu biraz iddialı bir söz olmuş. Hangi yönüyle en iyisi?
En uygun fiyat mı? En ekonomik motor mu? En zengin donanım mı?
Nedir yani poloyu diğer rakiplerinden üstün kılan? Açıklarsanız sevinirim.
ben size söylim farklı kılan nedir......vw lerde hastalık olan iç mekandaki malzeme kalitesizliği! gerçekten kalitesiz golf 4 te vardı polo da hepsinde kronik hastalık bal mumu gibi ele yapışan kapı kollarındaki soyulan iğrenç sıvımsı bişey,
quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
Hayırlı olsun tekrardan, grafik tasarım 4. sınıf haziranda mezunuz inş.., senin hukuktu di mi?
evet hukuk da hazırlıktayım ben bu sene başladım. araba işi sürpriz olunca sticker'da almadım kampüse sokamıyorum şuan arabayı anca denk gelir de adam bakmazsa girebiliyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy
quote:
quote:
heatchback modeller tercihim o sebepten cruze pek ilgimi çekmiyor açıkcası :) ayrıca çevremdeki insanlarla konuştukça şunu farkettim ki astra mı polo mu deyince bi çoğu tabi ki polo abi diyolar neden diyosun e vw abi diyolar. yani bi vw olması ona extradan ne katıyor ki sölediğiniz onca mantıklı şey karşısında?
Havası var üstünde VW yazıyor. Daha ne katsın katabilceği en mükemmel şeyi katıyor markasıyla.İnsanlarda onun için 40 bin tl para veriyorlar jant kapaklı yol bilgisayarı olmayan araca.
havası var dediğin vw amerikada en ucuz marka:) ben vw yi kötülemiyorum ama kusura bakmayın polo ya biniceğime astra ya binerim zaten satış rakamlarından ve testlerden astranın malzeme kalitesinden herşeyi ortada, kardeşimde polo vardı comfortline otomatik, çocuk arabayı satana kadar canı çıktı !! ve satıncada bir daha vw mi allah korusun dedi,bu arada poloların içi çok sıkıcıydı hiç sevmemiştim, şimdi dizel opeliyle mutlu yaşıyor
dert etme sen astra da polo da kullandım. alsaydım hb classic astra alcaktım götüm yere değcekmiş gibi hissede hissede kullanırdım muhtemelen ama polo'mla gayet mutluyum.
quote:
Orijinalden alıntı: Verflixt
quote:
Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy
quote:
quote:
dert etme sen astra da polo da kullandım. alsaydım hb classic astra alcaktım götüm yere değcekmiş gibi hissede hissede kullanırdım muhtemelen ama polo'mla gayet mutluyum.
dert etmiyorum zaten görüşlerimi yazdım poloyla astra yı karşılaştırmanın çok komik olduğunu söylemek istedim, arabanda hayırlı olsun kazasız belasız kullan amblemi yeter
Ben olsam 35bine dizel POLO alırım keyfime bakarım.