Şimdi Ara

2010 volkswagen polo vs opel astra hb classic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yakın zamanda araba alcam da 2010 model volkswagen polo yada opel astra hb classic arasında gidip geliyorum. yardımcı olabilir misiniz? yorumlarınız nelerdir? ayrıca babam da ford yeni fiestayı öneriyor, görünüş olarak şık bir araba ama benim içime pek sinmedi. o konu hakkında da yorum belirtirseniz memnun olurum..

• B sınıfı araca şahsen o kadar para vermem. Haketmiyor B sınıfı bir araç o parayı. İlla Astra'da demiyorum ama alternatifler de var. Focus Trend 1.6 115 HP benzinli model var. Zaten Astra düşünüyorsunuz. LPG olayına ne kadar sıcak bakarsınız bilmiyorum ama Opel yetkili servislerinde garanti kapsamından çıkmadan Landi renzo'da takıyorlar.

Motor ne kadar performanslı bilemiyorum ama Corolla 1.33 var.

Veya ikinci el az kullanılmış 2009 2010 model C sınıfı yeni araçlar var Astra Classic HB fiyatına.
  • hiç düşünmeden astra alırdım.aklımda cruze kalırdı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızgın159

hiç düşünmeden astra alırdım.aklımda cruze kalırdı ama

aynı konu zamanında 2009 modelleri için alınmış orda da herkes astra demiş. bi kısmı sebep olarak yol tutuşunu göstermiş. bi kısmı da işte c segment b segment falan demiş. ben o segmentleri açıkcası bilmiyorum. zaten pek de anlamadığım için bu başlığı açtım ya :) biraz daha açarsanız sevinirim bu bağlamda.

• A sınıfı: Peugeot 107, Renault Twingo
    B Sınıfı: Renault Clio, VW Polo
    C Sınıfı: Opel Astra, Renault Megane, Ford Focus
    D sınıfı: Ford Mondeo, VW Passat, Opel İnsignia
    E sınıfı: Mercedes E serisi, BMW 5 serisi
    F sınıfı: Mercedes S serisi, BMW 7 serisi

Kısaca Astra Polo'dan bir gömlek yukarıda.
  • Astrayı tavsiye ederim. Bence babanızın Fiesta önerisini de değerlendirin derim pişman olmazsınız.
  • yav dolu polo alsan 40 a dayanır ki ne kadar dolu olur.40 binede b sınıfına yazık olur.35 bine ben olsam cruze alır lpg takar 5 yıl binerdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Honda civic 2013 HB Parça
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • heatchback modeller tercihim o sebepten cruze pek ilgimi çekmiyor açıkcası :) ayrıca çevremdeki insanlarla konuştukça şunu farkettim ki astra mı polo mu deyince bi çoğu tabi ki polo abi diyolar neden diyosun e vw abi diyolar. yani bi vw olması ona extradan ne katıyor ki sölediğiniz onca mantıklı şey karşısında?
  • İmajlı olduğu düşünülüyor neresindeyse artık o fiyatın altındaki imaj onu da anlamadım ama neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

İmajlı olduğu düşünülüyor neresindeyse artık o fiyatın altındaki imaj onu da anlamadım ama neyse.

kesinlikle haklısın.
  • Astra ile Poloyu kıyaslamak abes olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Astra ile Poloyu kıyaslamak abes olmuş.

sadece bunu yazmak ne kadar mantıklı? neden, niçin vs..
  • İnadına Polo diyorum.

Ya ne garip bir düşünce,kıyaslamayacakmışım.İyi o zaman arayayım Doğuş'u da bari Polo'yu piyasadan çeksinler.Gidin Polo almış birine sorun niye Astra alıp almadığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

İnadına Polo diyorum.

Ya ne garip bir düşünce,kıyaslamayacakmışım.İyi o zaman arayayım Doğuş'u da bari Polo'yu piyasadan çeksinler.Gidin Polo almış birine sorun niye Astra alıp almadığını.

e o sebepten açtım ya işte polo alan biri yazar belki niye astra almadığını diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: physics_dyk

heatchback modeller tercihim o sebepten cruze pek ilgimi çekmiyor açıkcası :) ayrıca çevremdeki insanlarla konuştukça şunu farkettim ki astra mı polo mu deyince bi çoğu tabi ki polo abi diyolar neden diyosun e vw abi diyolar. yani bi vw olması ona extradan ne katıyor ki sölediğiniz onca mantıklı şey karşısında?

Havası var üstünde VW yazıyor. Daha ne katsın katabilceği en mükemmel şeyi katıyor markasıyla.İnsanlarda onun için 40 bin tl para veriyorlar jant kapaklı yol bilgisayarı olmayan araca.
  • sen en iyisi 1.6 trend passat al imaj için 42 bin
  • quote:

İnadına Polo diyorum.

Belki Opel'i sevmiyor belki tasarımını beğenmiyor belki de istediği şeyi Opel'de Astra'da bulamadı. Polo'nun kıyası Corsa'dır ve bu hiç bir zaman değişmez ne zaman ki Polo C sınıfı araç olarak ilan edilirse.

Astra alan birine de soralım niye Polo almadın diye vereceği cevabı şimdiden duyar gibiyim. Gereksiz pahalı, jant kapaklı araca 35 40 bin lira mı verilir. Küçücük arabaya o kadar para günah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızgın159

sen en iyisi 1.6 trend passat al imaj için 42 bin

ahahaha 40binlere çıkma şansım olsa konuyu opel astra yeni kasa mı yoksa vw golf mü diye açardım :p astra şekil itibariyle benim daha çok hoşuma gitse de insanlardaki vw hayranlığı epey düşündürüyordu ama gereksiz pahalı olması ve bi yol bilgisayarının dahi olmaması insanı bi daha bir düşündürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

İnadına Polo diyorum.

Belki Opel'i sevmiyor belki tasarımını beğenmiyor belki de istediği şeyi Opel'de Astra'da bulamadı. Polo'nun kıyası Corsa'dır ve bu hiç bir zaman değişmez ne zaman ki Polo C sınıfı araç olarak ilan edilirse.

Astra alan birine de soralım niye Polo almadın diye vereceği cevabı şimdiden duyar gibiyim. Gereksiz pahalı, jant kapaklı araca 35 40 bin lira mı verilir. Küçücük arabaya o kadar para günah...

Kesinlikle haklısın.Ben yeni aldım Astra yı..Sorsan yine Astra alırım yine Astra alırım.Ama Astra almasam da Polo asla almam,az daha koyar Golf alırım..B sınıfı bana uymaz!!

• Jant kapaklı donanım fakiri bir B sınıfı araca bu kadar para verilmez Astra alınır binilir gezilir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.