Şimdi Ara

2010 yeni toledo / kia ceed SW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıfır toledo 1.2 tsi style 42.000 tl (turbo benzinli) B sınıf
    opsiyonel donanımlarla 47 bini buluyor ama araç full+full oluyor
    kia ceed concept SW 10 bin km 2012 model 47.000 tl (aracın sıfırı 51.500 bayi indirimli) (dizel) C sınıf
    ceed'te neredeyse donanım olarak yok yok
    toledo full benzinli ve ceed full dizel aynı fiyata geliyor. hangisini tercih edersiniz?
    iki araç farklı kulvarların aracı ama benim standardım geniş bagaj olunca ikisi de bana göre :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay -- 19 Mayıs 2013; 20:49:34 >

• Kia her türlü toledodan fazla yakar. Toledoya navigasyon ekletirseniz tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade-06

Kia her türlü toledodan fazla yakar. Toledoya navigasyon ekletirseniz tadından yenmez.

kia manuel vites, belirtmemişim ve yakıtı çok ideal, fazla değil. toledonun yakıtı da benzinlili araçlar içinde belki en iktisatlısı. yakıta göre kıyaslarsak ceed önde. kıyaslamayı en çok model yılına göre yapsak ne olur. biri sıfır olacak diğeri ikinci el ama donanım ve belki malzeme kalitesi olarak daha önde olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uraltay

quote:

Orijinalden alıntı: blade-06

Kia her türlü toledodan fazla yakar. Toledoya navigasyon ekletirseniz tadından yenmez.

kia manuel vites, belirtmemişim ve yakıtı çok ideal, fazla değil. toledonun yakıtı da benzinlili araçlar içinde belki en iktisatlısı. yakıta göre kıyaslarsak ceed önde. kıyaslamayı en çok model yılına göre yapsak ne olur. biri sıfır olacak diğeri ikinci el ama donanım ve belki malzeme kalitesi olarak daha önde olacak.

Alıntıları Göster
    Kia Ceed daha mantıklı gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

peki sıfırı 2013 model 51500 tl iken 2. el (10 bin km) 2012 modelini 47 bine almak mantıklı mı sizce? en çok beni tedirgen eden sıfır fiyatı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay -- 19 Mayıs 2013; 21:43:32 >
  • quote:

quote:

peki sıfırı 2013 model 51500 tl iken 2. el (10 bin km) 2012 modelini 47 bine almak mantıklı mı sizce? en çok beni tedirgen eden sıfır fiyatı oldu.

Şahsen sıfırını tercih ederdim aklımda bir şüphe kalmaması için.
  • quote:

quote:

quote:

Şahsen sıfırını tercih ederdim aklımda bir şüphe kalmaması için.

ben de işin mantığı olarak sizin gibi düşündüğüm için kia dan vaz geçer gibiyim. ancak limitlerimi zorlayarak 47 bine ancak çıkabildiğim için kianın sıfırını alamıyorum. bu nedenle de toledoya yöneliyorum. ama işin mantığı halihazırdaki durumda kia daha mantıklı tercih olur diyenler çoğunlukta olursa kiayı 2. el olarak alacağım. ama yok sıfırı o fiyattayken o para 2. el kiaya verilmez toledo daha mantıklı olur denirse de toledo alacağım.

• quote:

ikisi de değil.
    Biri B sınıfı ve C sınıfı fiyatına satılıyor,öteki 2. el 0km c sınıfı fiyatına satılıyor.
    Örnek vereyim:
    ELANTRA 1.6 CVVT STYLE 43.800 TL
    Corolla 1.33 Comfort 41,400
    Cruze 1.6 LT 38,885 TL
    focus Trend 1.6i 125PS 5K 42.615 TL
    focus Titanium 1.6i 125PS 5K 48.625 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

ikisi de değil.
    Biri B sınıfı ve C sınıfı fiyatına satılıyor,öteki 2. el 0km c sınıfı fiyatına satılıyor.
    Örnek vereyim:
    ELANTRA 1.6 CVVT STYLE 43.800 TL
    Corolla 1.33 Comfort 41,400
    Cruze 1.6 LT 38,885 TL
    focus Trend 1.6i 125PS 5K 42.615 TL
    focus Titanium 1.6i 125PS 5K 48.625 TL

hocam valla haklısınız ama eleye eleye bu noktaya gelmişken bana eziyet çektirmeyin :) yanlış bir karar olsa da bu ikisinden biri olsun bu vakitten sonra :)
  • quote:

hocam valla haklısınız ama eleye eleye bu noktaya gelmişken bana eziyet çektirmeyin :) yanlış bir karar olsa da bu ikisinden biri olsun bu vakitten sonra :)

güzel kardeşim,sen galiba parayı havadan yağmurla yağan bir şey falan zannediyorsun.
    45 bin lira paradan bahsediyoruz,
    Yanlış da olsa bu 2sinden biri olsun ne demektir yahu?İçkili falan mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

güzel kardeşim,sen galiba parayı havadan yağmurla yağan bir şey falan zannediyorsun.
    45 bin lira paradan bahsediyoruz,
    Yanlış da olsa bu 2sinden biri olsun ne demektir yahu?İçkili falan mısın?

Alıntıları Göster
    Madem 2. el araçlara yönelebiliyorsunuz, toledodansa ağabeyi 2010-2011 1.6 TDI octavia elegance manuel temiz kovalardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Madem 2. el araçlara yönelebiliyorsunuz, toledodansa ağabeyi 2010-2011 1.6 TDI octavia elegance manuel temiz kovalardım.

2010 eski kasa jetta 1.6 tdi comfortline ile octaviaları 1.6 elegance leri 3 aydır kovalıyorum. ne hikmetse octavia ile jetta arasında sıfırlarında 6-7 bin tl fark var iken ikinci elde octiler jettalardan daha pahalı. bu pahalılığın yanı sıra pek çoğunda dsg de yok. dsg li jettalar aynı modelde dsg siz octilerden daha ucuz. ayrıca son 1 aydır bu arabaların fiyatları da 2 ila 5 bin tl arasında arttı. ben yok km si düşük olsun yok çizik olmasın derken şimdi beğenmediklerimi bile alamaz duruma geldim şimdi 1 ay öncesi fiyatlarını bildiğimden 3-4 bin lira fazla para veripte bu arabaları almak istemiyorum. kaldı ki temizini bulmak da bi o kadar zor.

• quote:

quote:

2010 eski kasa jetta 1.6 tdi comfortline ile octaviaları 1.6 elegance leri 3 aydır kovalıyorum. ne hikmetse octavia ile jetta arasında sıfırlarında 6-7 bin tl fark var iken ikinci elde octiler jettalardan daha pahalı. bu pahalılığın yanı sıra pek çoğunda dsg de yok. dsg li jettalar aynı modelde dsg siz octilerden daha ucuz. ayrıca son 1 aydır bu arabaların fiyatları da 2 ila 5 bin tl arasında arttı. ben yok km si düşük olsun yok çizik olmasın derken şimdi beğenmediklerimi bile alamaz duruma geldim şimdi 1 ay öncesi fiyatlarını bildiğimden 3-4 bin lira fazla para veripte bu arabaları almak istemiyorum. kaldı ki temizini bulmak da bi o kadar zor.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sifir-ayarinda-kazasiz-boyasiz-octavia-elegance-122903061/detay

yukarıdaki ilanı örnek olsun diye verdim, alıcı olduktan sonra indirim yapmayacak ikinci el satıcısı yoktur. 15 tane araca aynı anda bakmaya gerek yok, kriterinizi doğru belirleyin tek marka model aracın peşine düşün derim. 47 bin fiyata 1.2 toledoyu nasıl düşündünüz onu anlamadım ben, önce dizel mi benzinli mi karar verin, eğer benzinli alacaksanız 1.4 TSI octavialar dahi 40 bin seviyesinde toledoya yine basacaktır.

kısacası, önce ne istediğinize tam karar verin, sonuç olarak octaviayı bulacaksınız.

• quote:

sıfır toledo 1.2 tsi style 42.000 tl (turbo benzinli) B sınıf
    kia ceed concept SW 10 bin km 2012 model 47.000 tl (aracın sıfırı 51.500 bayi indirimli) (dizel) C sınıf
    toledo full benzinli ve ceed full dizel aynı fiyata geliyor. hangisini tercih edersiniz?
    iki araç farklı kulvarların aracı ama benim standardım geniş bagaj olunca ikisi de bana göre :)

Geniş aile aracı olarak bu sayfada yazılacak hiçbir araç fiyat/performans/donanım olarak 2012 dizel Ceed Sw Concept e yaklaşamayacaktır. Sadece eski bir Kia kulanıcısı olarak söylemeliyim belki 2. elde satışı zor bir model seçmiş olursunuz. Çünkü hem Kia hem de Sw olunca ister istemez hedef kitlesi azalıyor. Sportage ve Ceed hb modelinde bu durum yok ancak Kia diğer modelleri çok yoğun talebe sahip değil. Sıfır araçların fiyatları haddinden fazla arttı son dönemde. Yılbaşından önce Yeni cee'd Sportywagon CONCEPT dizel manuel modeli için tanıdık hatırıyla sigorta dahil 46.500 fiyat alan arkadaşlar vardı. Yani aracın sahibi muhtemelen aldığı fiyata satıyordur, bu da belki size fiyatta biraz daha pazarlık yapma şansı verebilir. Diğer taraftan sizin alternatifiniz olan Seat Toledo 2. elde daha da üzücü olacaktır diye düşünüyorum. Benim şahsi tercihim 1.2 Tsi olacaksa 2. el temiz bir Jetta Comfortline olur ki arkadaşım Şubat ayında 2012 modeli 41 bine almıştı. Sıfır olarak da Skoda Octavia ya da bakabilirsiniz, galiba 1.2 Tsi Ambition u 45 bine bırakıyorlar.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sifir-ayarinda-kazasiz-boyasiz-octavia-elegance-122903061/detay

yukarıdaki ilanı örnek olsun diye verdim, alıcı olduktan sonra indirim yapmayacak ikinci el satıcısı yoktur. 15 tane araca aynı anda bakmaya gerek yok, kriterinizi doğru belirleyin tek marka model aracın peşine düşün derim. 47 bin fiyata 1.2 toledoyu nasıl düşündünüz onu anlamadım ben, önce dizel mi benzinli mi karar verin, eğer benzinli alacaksanız 1.4 TSI octavialar dahi 40 bin seviyesinde toledoya yine basacaktır.

kısacası, önce ne istediğinize tam karar verin, sonuç olarak octaviayı bulacaksınız.

toledo alacaksam standart donanım olarak 42 bine alacağım. artı sıfır olacak olması. 1.2 motor tercihim ise ekonomik olması ve vergi avantajı. değilse tabi ki octi 1.4 tsi daha iyi. keşke octi lerin eski kasalarında da 1.2 tsi olsa idi. kriterlerim büyük bagaj ve ekonomik bir yakıta sahip olan arabalar. tek araç üzerinde malesef yoğunlaşamıyorum. arayış önceliğim; 1. 2010 tdi jetta, 2. 2009-2012 arası tdi octi, 3. ve 4. de sıralamasını yapamadığım ceed sw cocept ve toledo. bir 5. seçeneğim de bütçemi hiç yormayacak bir tercih ama piyasada hiç bulunmayan 2009 model roomster comfort 1.4 tdi + cam tavan. ( esp, cruse cont. ve lastik bas. sen. gibi özellikler bi tek bu modelde mevcut. üst ve alt modellerde yok). şaşkın ördek nasıldır ben de oyum işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

quote:

sıfır toledo 1.2 tsi style 42.000 tl (turbo benzinli) B sınıf

Geniş aile aracı olarak bu sayfada yazılacak hiçbir araç fiyat/performans/donanım olarak 2012 dizel Ceed Sw Concept e yaklaşamayacaktır. Sadece eski bir Kia kulanıcısı olarak söylemeliyim belki 2. elde satışı zor bir model seçmiş olursunuz. Çünkü hem Kia hem de Sw olunca ister istemez hedef kitlesi azalıyor. Sportage ve Ceed hb modelinde bu durum yok ancak Kia diğer modelleri çok yoğun talebe sahip değil. Sıfır araçların fiyatları haddinden fazla arttı son dönemde. Yılbaşından önce Yeni cee'd Sportywagon CONCEPT dizel manuel modeli için tanıdık hatırıyla sigorta dahil 46.500 fiyat alan arkadaşlar vardı. Yani aracın sahibi muhtemelen aldığı fiyata satıyordur, bu da belki size fiyatta biraz daha pazarlık yapma şansı verebilir. Diğer taraftan sizin alternatifiniz olan Seat Toledo 2. elde daha da üzücü olacaktır diye düşünüyorum. Benim şahsi tercihim 1.2 Tsi olacaksa 2. el temiz bir Jetta Comfortline olur ki arkadaşım Şubat ayında 2012 modeli 41 bine almıştı. Sıfır olarak da Skoda Octavia ya da bakabilirsiniz, galiba 1.2 Tsi Ambition u 45 bine bırakıyorlar.

alacağım arabaya en az 6-7 yıl binerim, açıkçası araba almanın bu kadar zor bir durum olduğunu görünce hurdaya çıkartana kadar da binebilirim bu nedenle satış olayını hiç düşünmüyorum. bulduğum kia ceed sw için 46 bin tl teklif ettim ama arkadaş buna hiç yanaşmadı. bu yüzden alacaksam eğer 47 den alabileceğim. tipi de hiç fena değilmiş arabanın. hatta sw olduğunu bile anlamayan çıkabilir gibime geliyor. ( lütfen konuyu okuyanlar bi baksın:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-cok-acil-satilik-yeni-cee-d-sw-metalik-gumus-122696922/detay ) donanım vs de oldukça dolu. hoşuma gitti ve içime de sindi açıkçası ama sıfır fiyatına göre fiyatını pahalı buldum. yeni jetta konusunda hiç olumlu şeyler düşünmüyorum. eskisini tercih ediyorum ama 1 ay önce 45-46 ya alabileceğim arabalar için şimdi 49-50 hatta daha üstü fiyat çekiyorlar. kafamı ne kadar taşlara vursam azdır bu konuda neden daha önce almadım diye.

• quote:

quote:

toledo alacaksam standart donanım olarak 42 bine alacağım. artı sıfır olacak olması. 1.2 motor tercihim ise ekonomik olması ve vergi avantajı. değilse tabi ki octi 1.4 tsi daha iyi. keşke octi lerin eski kasalarında da 1.2 tsi olsa idi. kriterlerim büyük bagaj ve ekonomik bir yakıta sahip olan arabalar. tek araç üzerinde malesef yoğunlaşamıyorum. arayış önceliğim; 1. 2010 tdi jetta, 2. 2009-2012 arası tdi octi, 3. ve 4. de sıralamasını yapamadığım ceed sw cocept ve toledo. bir 5. seçeneğim de bütçemi hiç yormayacak bir tercih ama piyasada hiç bulunmayan 2009 model roomster comfort 1.4 tdi + cam tavan. ( esp, cruse cont. ve lastik bas. sen. gibi özellikler bi tek bu modelde mevcut. üst ve alt modellerde yok). şaşkın ördek nasıldır ben de oyum işte.

bagaja ihtiyacınız olduğundan araca yükleme yapacaksınız belli ki, 1.2 iflahınızı kurutabilir- günlük kullanımda az yakabilir ama -yükü görünce içer, benzinlilerin hepsi içer gerçi yükte. Kendinize yapacağınız en büyük iyilik 1.6 TDI octavia alın, ucuzmuş pahalıymış jettaymış boşa kafanızı karıştırıyorsunuz araç bulamıyorsunuz. 47 ye alabileceğiniz en temiz oktiyi alın kafanız rahat kullanın tavsiyesini son olarak vereyim, sağlıcakla kalın.

• quote:

Alacağım arabaya en az 6-7 yıl binerim, açıkçası araba almanın bu kadar zor bir durum olduğunu görünce hurdaya çıkartana kadar da binebilirim bu nedenle satış olayını hiç düşünmüyorum. bulduğum kia ceed sw için 46 bin tl teklif ettim ama arkadaş buna hiç yanaşmadı. bu yüzden alacaksam eğer 47 den alabileceğim. Hoşuma gitti ve içime de sindi açıkçası ama sıfır fiyatına göre fiyatını pahalı buldum. Yeni jetta konusunda hiç olumlu şeyler düşünmüyorum. eskisini tercih ediyorum ama 1 ay önce 45-46 ya alabileceğim arabalar için şimdi 49-50 hatta daha üstü fiyat çekiyorlar. kafamı ne kadar taşlara vursam azdır bu konuda neden daha önce almadım diye.

Aşağı yukarı aynı fikirdeyiz. Kia olmasından ziyade sw olması satışta daha az tercih edilir bir araç olmasına sebep oluyor sadece. eğer aceleniz yoksa Kasım-Aralık aylarını bekleyin diyecem ama böyle bir seçenek yok galiba. Cee'd Sportywagon CONCEPT Düz vites 128ps Dizel 1.6 kampanyalı liste fiyatı 54.348, üzerine %5 indirim yapıp 51.500 e bırakıyorsa iyi bir indirim yapıyorlar demektir. 51.500 olan aracı da 47 bine almak normal gibi duruyor. Araç sahibi dediğim gibi asıl aldığı fiyatın altına vermek istemiyordur, aldığı fiyat da 47-48 bin civarıdır. Alırsanız da şimdiden hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

quote:

Alacağım arabaya en az 6-7 yıl binerim, açıkçası araba almanın bu kadar zor bir durum olduğunu görünce hurdaya çıkartana kadar da binebilirim bu nedenle satış olayını hiç düşünmüyorum. bulduğum kia ceed sw için 46 bin tl teklif ettim ama arkadaş buna hiç yanaşmadı. bu yüzden alacaksam eğer 47 den alabileceğim. Hoşuma gitti ve içime de sindi açıkçası ama sıfır fiyatına göre fiyatını pahalı buldum. Yeni jetta konusunda hiç olumlu şeyler düşünmüyorum. eskisini tercih ediyorum ama 1 ay önce 45-46 ya alabileceğim arabalar için şimdi 49-50 hatta daha üstü fiyat çekiyorlar. kafamı ne kadar taşlara vursam azdır bu konuda neden daha önce almadım diye.

Aşağı yukarı aynı fikirdeyiz. Kia olmasından ziyade sw olması satışta daha az tercih edilir bir araç olmasına sebep oluyor sadece. eğer aceleniz yoksa Kasım-Aralık aylarını bekleyin diyecem ama böyle bir seçenek yok galiba. Cee'd Sportywagon CONCEPT Düz vites 128ps Dizel 1.6 kampanyalı liste fiyatı 54.348, üzerine %5 indirim yapıp 51.500 e bırakıyorsa iyi bir indirim yapıyorlar demektir. 51.500 olan aracı da 47 bine almak normal gibi duruyor. Araç sahibi dediğim gibi asıl aldığı fiyatın altına vermek istemiyordur, aldığı fiyat da 47-48 bin civarıdır. Alırsanız da şimdiden hayırlı olsun...

Alıntıları Göster
    topkapı eresin otodan aldım fiyatı. 52.348 fiyatı direk telefondan aldık. son oluru nedir dedik 52 ye biter dediler. sonra tanıdık vasıtasıyla 51.500e kadar bi fiyat aldık. ama malesef o fiyata da çıkacak bütçem yok. kastığım halde 46-47 lere zor çıkıyorum. 46 bine inmez ise kesinlikle almıyacağım. deyilse içime sinen bi alış veriş olmaz. huzursuz olurum.

• quote:

topkapı eresin otodan aldım fiyatı. 52.348 fiyatı direk telefondan aldık. son oluru nedir dedik 52 ye biter dediler. sonra tanıdık vasıtasıyla 51.500e kadar bi fiyat aldık. ama malesef o fiyata da çıkacak bütçem yok. kastığım halde 46-47 lere zor çıkıyorum. 46 bine inmez ise kesinlikle almıyacağım. deyilse içime sinen bi alış veriş olmaz. huzursuz olurum.
    uraltay dostum hiç kasıp üzme kendini, diyorsun ki en az 6-7 sene binerim, dolayısıyla 2. elde değer kaybını ilk etapta düşünmene gerek yok. donanımlı olsun, fazla yakmasın, eli yüzü düzgün olsun, geniş bir bagajı olsun, vuruğu çiziği olmasın ki gönlüme göre olsun diyorsun. sen sıfır bir sedan araç tarif ediyorsun. alacaksın sıfır bir araç bineceksin. öncelikle bunu bi kenara yaz. sıfır ve sedan olayı tamam. bütçe maksimum 47 bin diyorsun. bu fiyata araçlar belli; fluence, corolla, focus, jetta, octavia vesaire. ancak bunların ancak benzinlisini veya dizelse baz donanımlısını bu paraya alabilirsiniz, çünkü hepsi C sınıfı araçlar ve piyasada tutulan araçlar dolayısıyla pahalılar. Geriye B segmentindeki araçlar kalıyor. Ne bunlar?1- Chevrolet Aveo;donanımları, güvenlikte beş yıldızı, bagajı ile ön plana çıkıyor. ancak kliması manuel en fulünde bile diz mesafesi çok kısa(2525 mm), göstergeleri orijinal ve farklı, malzeme kalitesi sınırlı...sizi tatmin etmez gibime geliyor. 2- Hyundai Accent Blue: Full versiyonunun dizel fiyatı 47 binlerde bütçenize uyuyor, ancak araç oldukça küçük ve dar 4 metre 37 cm lik bir araç, donanım istediğiniz için de size iyi gelmeyebilir, cruise controlü yok, malzeme kalitesi aveodan çok da iyi değil. 3- C-elysee veya 301, bu araçlar da ekonomi için üretilmiş ve 3. dünya ülkelerine satılan hiç bir güvenlik testine tabi tutulmamış oldukça tasarruflu araçlar dizelleri şehiriçinde 4,8 litre yakıyormuş 100 km de... fullünün fiyatı 42 bin çok iyi fiyat. ancak ne sacına ne duruşuna ne gidişine güven olur mu bilemiyorum. Bu saydığım araçların hepsini bayide tek tek inceledim ve test sürüşlerini yaptım.bu segmentte geriye ne kalıyor skoda rapi ve seat toledo. bu araçların dizelleri oldukça pahalı. o zaman seçenek nedir bu araçların tsi motorluları. o halde bakacaksın rapidde ne var 1.2 tsi motorun orta donanımlısı, 1.4 ün full donanımlısı ancak dsg si var, yani 1.2 alacaksan full alamıyorsun, 1.4 alacaksan full var ama düz vites alamıyorsun. dsg olursa nıolur, hem fiyatı artıyor, hem yakıt tüketimi.... geriye ne kalıyor yeni toledo 1.2 tsi motor 100 km.de 6,9 litre benzin yakıyormuş şehir içinde. yaptığım araştırmalara göre fazla yüksek hız yapmadığınızı takdirde ve aşırı yükleme olmadığında 1.2 tsi motorlar şehir içinde idealmiş.( henüz test yapacak araç bulunan bayi bulamadım istanbulda.) malzeme kalitesi aman aman değil, ha ben çok adiyim de demiyor. bagajın hb ler gibi açılması çok güzel geldi bana. 42 binlik satış fiyatına dokunmatik ekranlı navigasyon, start-stop(şehir içinde yakıt tasarrufu için çok iyi bir şey diye düşünüyorum), bluetooth+2 hoparlör, üçüncü arka kafalık, metalik renk, kış paketi(ısıtmalı ön koltuklar, ön far yıkama, ısıtmalı silecek suyu) ve 17 inchlik jantlar ekletince fiyatı 46 bin olur. alın size dört dörtlük bir araç. ha ne eksiği kalır geri görüş kamerası ve yağmur-far sensörleri bunu da çok sorun yapmayın, geri görüş kamerası navigasyona entegre edilebiliyor. hesap ortada en yakın seat bayiine gidiyorsunuz pazarlığınızı yapıyor opsiyonlarınızı ekletiyor kaparonuzu veriyor iki aylık bekleme sürecine başlıyor ve bu süreçte verdiğiniz doğru kararın tadını çıkarıyor bana da teşekkür ediyorsunuz. Çünkü muhtemelen Allah ömür verirse yıl sonunda benim yapacağım olay bu. kalın sağlıcakla. Bir de şu değerlendirmeyi izleyin isterseniz belki bir fikir verebilir.http://www.otomobildunyam.com/test-seat-toledo/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunHoca -- 20 Mayıs 2013; 10:45:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.