Şimdi Ara

2011 Accent Era 1.5 CRDİ START Donanım bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirttiğim araç 86.000 km de değişensiz 2011 model hasar kaydı yok çizik boyaları var abs esp var diyor ama tereddütte kaldık 31.500e alınır mı pazarlıkla daha da iner tahminimizce ve araç konfor yakıt performans bakımından nasıldır

• Marsa basmadan abs isigi yaniyorsa abs vardir.
    Eklemek istedigim diger bir mevzu ise, 31.5bin era icin cok para hocam ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bizde farkındayız da cidden canımız sıkılmaya başladı. Elimizde accent admire 1.3 var 176.000 kmde arabayı bir türlü satamadık 3 parça hasar kaydı var önceki sahibinden ondan mı bilemedim ama hepsi ufak tefek şeyler toplayınca 3bin mi 4 bin mi ediyodu tam değeri hatırlayamadım. ve şu anki aracımız 60 bin kmdir bizde hiç sıkıntı yapmadı üç haftadır pazarları bozuluyo bi anahtar çipi bozuldui bi aküsü boşaldı bu haftada geri vitese geçmedi 3 gündür sanayide yatıyo şanzıman parçası bekliyo usta en az bin lira masrafı var dedi. galeriyle iş yapılmaz biliyoruz ama takas yapmayı düşünüyoruz artıık son çare ya da beklemeli miyiz daha kafamız çok karışık
  • ve evet kontak resmi de varmış ilan fotolarında farkettim şimdi abs de esp de var
  • Araç otomatik mi select ve style donanımları 34 35 e satılıyor o paraya starttan daha ust paket bulabilirsiniz

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    manuel hocam kredi çekip accent blue 1.6 crdi almakta var aklımızda mode plus var bi tane tanıdıkta 41 bin diyo pazarlıksız 87 bin kmde o araba da
  • Ben 59 binde 28750 ye aldım 41 cok istiyi select ve style 34 35 ediyor mode daha az eder

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlyamann A kullanıcısına yanıt
    0 Km'si 55 Lira zaten imkanınız varsa 2.EL almayın peşinat verin Sıfır'a girin.
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    mode plus dediğim accent blue hocam era değil
  • FursıonnMann kullanıcısına yanıt
    hocam 41e çıkmamız bile zorlayarak 55 hayal olur malesef
  • Tamam era bende era sanmıştım

• 2011 modelde ABS esp olması lazım.

• 2011 abs standart esp ise o vitesin aşağıda esp yazar varsa araçta esp var demektir :) ayrıca start en boşu oluyor direksiyonda teyp için tuşlar yoktur ön sis farları yoktur ön koltuğun cepliği yoktur 2012 model 40binde dizel era alacaktım 30750tlye vazgeçtim 2007 symbol aldım :) memnun sayılmam ama işimi görüyo

• Valla ben aracımı Kasım-Aralık gibi satacağım,2008 model 129 binde ABS+sürücü airbag ve 4 tekerlek disk fren mütevazı bir araç diyelim, sadece sol ön çamurluk boyalı düşündüğüm fiyat 28,500 TL ve 3.sahibiyim.He açık konuşayım bu kadar eder mi etmez ama piyasada düşük fiyatlı araba yok maalesef.99 model benzinli civiclere 22-23 isteniyor ise bu parada bu araca normal kalıyor.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Kardeş yapma gözünü Seveyim ya,85 hp ibiza+LPG olunca eranın yanında resmen at arabası kalır+içi ve bagajı daha küçük

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.