Şimdi Ara

2011 Auris D4D Otomatik Cam Kaldırma Modülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Aracıma Auris otomatik cam kaldırma modülü taktırmak istiyorum anca araştırmalarıma göre bunun için direk auris için üretilmiş modül yok.Ancak bir okadar araştırmama görede bunun aracına taktıran birçok auris sahibi var.Auris e uyumlu modül varmıdır.?Corallaya uyan cam kaldırma modülü auris'e takılabilirmi.Sizlerden yardım beklemekteyim.

Saygılarımla.

• Hocam merhabalar neyaptınız taktırabildinizmi? varmıymış auris uyumlu?
  • var ama rakam yüksek
  • Aliexpress te 25dolar civarindaFree shipping original TOYOTA 2012AURIS
    car side mirror folding kits fold the side mirror down and up Car mirror closing system - Free shipping original TOYOTA 2012AURIS car side mirror folding kits fold the side mirror down and up Car mirror closing system
    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-original-TOYOTA-2012AURIS-car-side-mirror-folding-kits-fold-the-side-mirror-down-and/1354218677.html
    (from AliExpress Android)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sapphire -- 11 Eylül 2014; 9:41:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ayna kapatma modülü doğru anladıysam

• Dogru diyorsunuz...
    Bu da toyotalara uyumlu olfugunu soyluyor.
    Toyota Series Intelligent auto theft rose window closing a window windows closed automatically shuts the window or window
    http://www.aliexpress.com/item/Toyota-Series-Intelligent-auto-theft-rose-window-closing-a-window-windows-closed-automatically-shuts-the-window/1062116571.html
    (from AliExpress Android)
    Aurise uyumlu mu diye sormak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sapphire -- 11 Eylül 2014; 10:59:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük bir bilgi veriym. Ne iş olsa yaparım mantığı ile çalışanlardan uzak duruyorum çünkü toyotada bir sürü çalışma prensibi var cam kapama konusunda. 2012 ile 2014 ün modülleri bile farklı auriste. İşin sonunda elektrik tertibatını komple bozmak var

• Bunda da haklisiniz. Ama bir silecege 95 tl fiyat ceken servis buna ne kadar ister biliyorsunuz. Ben aksama sormayi dusunuyorum. Aurise uyumlu mu diye...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söze ne denir. Sonucu bekliyorum

• Aurislere uyumlu değilmiş :) neyse araştırmaya devam. Bir sitede görmüştüm. Ama nerede hatırlamıyorum.

http://detail.1688.com/offer/1279365018.html
    bunu tavsiye etti 2008 model auris için

Tabi bilemediğimiz siteye para vermeyeceğimize göre ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sapphire -- 12 Eylül 2014; 21:32:24 >
  • merhaba soketli cam kaldırma
    soketli ayna kapama
    soketli sanruf kapama istiyorsanız
    May Otomotiv bulabilirsin
    www.mayotomotiv.com
  • 2008 auris var bende de. Cam kaldırma kiti taktırmak istiyorum deli ediyor beni her unuttuğumda. Var mı bulabilen??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.