Bildirim
2011 BMW 1,16 JOY EDİTİON
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayni aracdan bende var 2 sene once sifiralmistim,yakit tuketimi İstanbul sehirici 11lt yakiyor uzun yolda 7.2 lt yakiyor,performans 1.6lt otomatik bir araba performansi pek iyi degil,ic hacmi biraz dar.Ama arac gercekten cok kaliteli uzun yillar ne ariza acar nede yolda birakir siz ugrasmadikca kirilicak bir araba degil,yol tutusu mukemmele yakin focuslarin yol tutusunu cok met ederlerdi inanin Bmw nin yol tutusu cok daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahmet Bey Teşekkürler,
Hız ve performans ile ilgili pek sıkıntım yok zaten aile arabası olacak Güvenlik ve sağlamlık açısından önceliğim olacaktır. Otomatik düşünüyorum Yakıt tarafını düşündürüyor biraz işte. -
mümkünse 1,18 al -
quote:
Orijinalden alıntı: Cevahir111
Ahmet Bey Teşekkürler,
Hız ve performans ile ilgili pek sıkıntım yok zaten aile arabası olacak Güvenlik ve sağlamlık açısından önceliğim olacaktır. Otomatik düşünüyorum Yakıt tarafını düşündürüyor biraz işte.
Size Volvo V40 lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cevahir111
Arkadaşlar Selam,
2011 BMW 1.16 Joy Edition IşıkPaketi almayı düşünüyorum. Araç ile tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Kullanımı, Yakıt durumu, alınır mı
Ayni araca sahibim , istanbulda 11 litre yakiyorum , cok kasarsam 9a iniyor ancak o zaman da cekilmiyor bu yuzden 11 litre civarinda geziyorum. Uzun yolda 5 litrelere kadar inebiliyor.. Onun disinda sizi uzecek bir arac degil. Yol tutusu yukaridaki arkadasin da dedigi gibi mukemmel ayrica aracta yedek lastik yok ve fabrikaran run-flat lastiklerle geliyor. Bu lastiklerin yanaklari cok sert , aracin da suspansiyonlari epey sert oldugu icin fazla konforlu bir arac degil. Ayrica arka koltugun ortadindan saft tuneli gectigi icin arkaya 3 kisi oturunca cok sikisik oluyor. Bunlarin disinda kaliteli ve sorunsuz bir aractir , 1 kez kullanin emin olun size o guven hissini verecek.
Bizim yikamaciya gelen bi bayan musteri satmak istiyordu aynisindan nokta hata yoktu sanirim , ilgilenirseniz ulasayim kendisine?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurll -- 10 Eylül 2013; 16:41:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar..
2011 Joy Edition Işık paket 75binde fiyat olarak da 48bin yazılmış bir ilan var. bu araçların fiyat aralığı nedir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X