yok hep diyorlar ya vw farklı falan diye.biri de citroen şimdi o yuzden arada kalıyorum
Alıntıları Göster
c5 biraz daha üzerinize koyup passat alamaz mısın ?
quote:
Orijinalden alıntı: st0nejhen
c5 dee güzel araç :) Ama ben olsam Chevrolet EPİCA 2.0D 150 HP 320 NM Automatic LT alırım 55 milyar.O kadar dolu ki ağzından çıkartıyo artık o derece
quote:
Orijinalden alıntı: platonn
quote:
c5 dee güzel araç :) Ama ben olsam Chevrolet EPİCA 2.0D 150 HP 320 NM Automatic LT alırım 55 milyar.O kadar dolu ki ağzından çıkartıyo artık o derece
Alıntıları Göster
Tabikide C5 nolursa olsun sınıf farkı varki eğer yeni jetta eğer fuardaki araçlar gibi gelicekse eksi jettayla oranla bariz bir kalite düşüşü var.
quote:
quote:
bigün gaza gelip gidip alcam şu arabayı da yeni kasası çıkar yakında die yanaşmak istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cobra41
quote:
quote:
bigün gaza gelip gidip alcam şu arabayı da yeni kasası çıkar yakında die yanaşmak istemiyorum
Alıntıları Göster
Jetta. Fransız arabasından ne kadar uzak, o kadar iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Lady GarGara
Alıntıları Göster
Bence ikisine de bir otur kullan demiyorum bak sadece içine bir otur farkı gör. Biri D sınıfı biri C sınıfı bir araç.
quote:
Orijinalden alıntı: lifeanddead
Bence ikisine de bir otur kullan demiyorum bak sadece içine bir otur farkı gör. Biri D sınıfı biri C sınıfı bir araç.
Alıntıları Göster
karar vermek için ikisinin de koltuğuna oturup 5dk kullanmak yeterli olacaktır...
quote:
Orijinalden alıntı: plateau
karar vermek için ikisinin de koltuğuna oturup 5dk kullanmak yeterli olacaktır...
Alıntıları Göster
c5 in tek eksiği otomatik vites olmayışı. onun haricinde parasını hakeden bir araç. vw tabiki kaliteli ama herkezin de söylediği gibi sınıf farkı. c5 in temiz ikinci elini tavsiye ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: otherworld
c5 in tek eksiği otomatik vites olmayışı. onun haricinde parasını hakeden bir araç. vw tabiki kaliteli ama herkezin de söylediği gibi sınıf farkı. c5 in temiz ikinci elini tavsiye ediyorum.
Alıntıları Göster
C5 ile uzun yol tahminimce çok rahat ve konforlu olur. Tasarım olarak zaten söylenecek söz yok bence, gayet sportif bir tasarımı var.
Jetta da güzel bir tercih olabilirdi, kendi sınıfından bir araçla karşılaştırılsaydı. meseka Focus mu Jetta mı derseniz başabaş bir tartışma olur ama Jetta mı C5 mi derseniz C5 daha ağır basar.
quote:
Orijinalden alıntı: asdfg112
C5 ile uzun yol tahminimce çok rahat ve konforlu olur. Tasarım olarak zaten söylenecek söz yok bence, gayet sportif bir tasarımı var.
Jetta da güzel bir tercih olabilirdi, kendi sınıfından bir araçla karşılaştırılsaydı. meseka Focus mu Jetta mı derseniz başabaş bir tartışma olur ama Jetta mı C5 mi derseniz C5 daha ağır basar.
Alıntıları Göster
C5 dizel in otomatiği var artık diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: otherworld
makyajla birlikte artık yarı-otomatikler de geldi...citroen'de MCP diye geçiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: strify
bu cümle beni forumdan soguttu kaç tane fransız aracına bindiniz acaba?
C5 diyorum volkswagen'in tek artısı DSG şanzımanı, sınıf farkını hiçe sayarak konuşuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cobra41
quote:
quote: