Şimdi Ara

2011 Cıty 1.4 es almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2011 model honda cıty 1.4 es manuel vites modelini almak istiyorum sizce nasıl bir araç ??

Yakıt yönünden v.s nasıl yorumlarınızı bekliyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

2011 Honda City 1.4 ES: Kapsamlı Bir İnceleme

2011 Honda City 1.4 ES, uygun fiyatlı ve yakıt verimli bir sedan arayanlar için popüler bir seçenek. Bu kılavuzda, benzersiz özelliklerini, performansını ve 2011 Honda City 1.4 ES yorumlarını inceleyeceğiz.

Özellikler

Honda City 1.4 ES, konfor ve ti?n ích odaklı bir dizi özellik sunuyor. Standart donanımları arasında klima, elektrikli camlar, hidrolik direksiyon ve merkezi kilitleme yer alıyor. Ayrıca, far yıkama sistemi, park sensörleri ve alaşım jantlar gibi isteğe bağlı özellikler de mevcut.

Performans

1.4 litrelik i-VTEC benzinli motorla çalışan Honda City 1.4 ES, 100 beygir gücü ve 127 Nm tork üretiyor. Bu güç, beş ileri manuel şanzıman veya isteğe bağlı olarak sürekli değişken şanzıman (CVT) ile eşleştiriliyor. Araç, şehir içi sürüşler için çevik ve otoyol hızlarında kararlı bir sürüş deneyimi sunuyor.

Yorumlar

2011 Honda City 1.4 ES, sahiplerinden olumlu yorumlar almıştır. Kullanıcılar, yakıt verimliliğini (%5,5 litre/100 km'ye varan), geniş iç mekanını ve güvenilirliğini övmektedir. Bazı yorumcular, CVT şanzımanın yavaş tepki verdiğini ve süspansiyon sisteminin biraz sert olabileceğini belirtmişlerdir.

Genel olarak, 2011 Honda City 1.4 ES, günlük işe gidip gelmek veya aile gezileri için uygun bir seçenektir. Uygun fiyatı, yakıt verimliliği ve konforlu özellikleriyle bu araç, bütçe dostu ve pratik bir sedan arayanlar için iyi bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fiyatı tasarımı kalıtesı 6 yıl garantisiyle iyi bir tercih olur kalabalık şehirde yaşıyorsanız otomatık almanız daha mantıklı kullanıcısından okudugum şehir içi 6.3-6.8 arası yakıt tüketimi .
  • Gayet güzel bir araç.

Uzun yolda 4.5 litre civarı yakıyor. (Cruise Control 90km/s)

Sakin kullanımda karma 5-6 arası yakar.

Donanımı da iyidir.
  • ilgili yarbay gelmiş konuya
    süper arabadır 130 tl benzin 600 km yol yapar
  • 130 TL ile 600km yapamayanlar düşünsün.

50 TL ile 200-250km arası yapıyorum.

Son 1500km ortalamam 5.3 litre.
  • güzel araç ama otomatiği rampada eziyet gibi....devir yükseldikçe içeri çok ses alıyor.Mümkünse manuel alın.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURHAN7773

fiyatı tasarımı kalıtesı 6 yıl garantisiyle iyi bir tercih olur kalabalık şehirde yaşıyorsanız otomatık almanız daha mantıklı kullanıcısından okudugum şehir içi 6.3-6.8 arası yakıt tüketimi .

hondanın sitesinde bile şehiriçi 8.3 litre yazıyor yalan yanlış atıp tutmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

130 TL ile 600km yapamayanlar düşünsün.

Bu kadar da abartılmaz yaw, 1,4 hdi dizel arabam bile o degerleri tutturamıyor
  • Yeni kasası güzel arka iyi bende beğeniyorum... doğru tercih olur.
  • quote:

Aracı istanbuldamı kullanıyorsunuz?Aynı motorlu jazz kullandım 1 yıl boyunca istanbul trafiğinde 7litrenin altına düşmüyordu çok çok sakin kullanmaya rağmen.

Normal bir kullanıcı istanbulda bu araçla çok rahat 8lt yakabilir.

5.3 ortalama görmek için sürekli çevreyolu tarzı yerlerde gitmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

Aracı istanbuldamı kullanıyorsunuz?Aynı motorlu jazz kullandım 1 yıl boyunca istanbul trafiğinde 7litrenin altına düşmüyordu çok çok sakin kullanmaya rağmen.

İstanbul'da kullanıyorum.

Ara yollar, ışıklı yollar, E-5, TEM, boş ve yoğun saatler, karışık kullanıyorum.

Manuel City az yakıyor.

Ayrıca ışıkları kırmızı gördüm mü gazı bırakırım. Işıklarda hafif gazla kalkarım.

Mümkün olduğunca Cruise Controlü açarım. Yol boşsa tabi.

Araçta yol bilgisayarında anlık yakıt göstergesini dikkatle takip ederim. 5 litre civarında tutarak gazı hafif kullanırım. Gerektiğinde basarım.

• quote:

quote:

quote:

Ara yollar, ışıklı yollar, E-5, TEM, boş ve yoğun saatler, karışık kullanıyorum.

Manuel City az yakıyor.

Ayrıca ışıkları kırmızı gördüm mü gazı bırakırım. Işıklarda hafif gazla kalkarım.

Araçta yol bilgisayarında anlık yakıt göstergesini dikkatle takip ederim. 5 litre civarında tutarak gazı hafif kullanırım. Gerektiğinde basarım.

Kullandığım jazzda manuel'di fabrika verisi city'den daha düşük hatta yanlış hatırlamıyorsam.

Aracı benden sonra babam kullandı ve dediğinizden bile sakin ve bilinçli bir sürüşü vardır.

İstanbulun dur-kalk trafiğinde 7lt'den aşağısına ben inanmıyorum açıkcası çünkü dizel araç bile zor iniyor 6lt dolaylarına trafikde.

• quote:

quote:

quote:

Manuel City az yakıyor.

MERTCAN BUDA SANA K4P4K OLSUN .!!!

• ne kapağı o fotoğrafın şehirdışı tüketim olmadığı ne malum , 1.4 benzinli düz vites hondanın sitesinde 7,4 litre yazıyor ki firma değerleri her zaman normalden düşük olur 1-2 litre civarında , 8 litre ortalama tüketim şehiriçi olmalı
  • O resim resmi siteden alınma.

Kendi değerim 5.3 litre. Son 1600km'nin ortalaması.
  • MT city aracın ortalam tüketimi 100km/6.1lt...
    aradaki fark, 100km'de 0.8lt için kavga edilmez...

benim AT aracın da katalog değerleri ş.içi 100km'de10,5lt...
    ben yapıyorum sürekli ş.içi 100km/9lt...dümdüz şehir, sürüş şeklime de dikkat ediyorum...OLUYOR...

edit.harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 26 Eylül 2011; 21:44:13 >
  • babamda var .içi çok dar. bende lada samara var onun içi bile daha geniş duruyor
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar araştırmaya devam ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper5353

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar araştırmaya devam ediyorum

Kararin ne oldu yorumlarini paylaşır mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.