Şimdi Ara

2011 D SERİSİ SAMSUNG TV LERİN SORUNLARI İLE BOĞUŞANLAR ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
2
Favori
29.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • clouding sorunu, TV'de bi görüntü yokken yani siyah arka plan varken gözümüze çarptığı zamanlar haricinde mesela bi film, bi belgesel izlerken yani aktif olarak görülemediği yerlerde bir sıkıntı yaratıyor mu?
    yani gözle görülemeyen anlarda görüntüyü etkiliyor mu?

clouding olan TV ile onun muadili clouding olmayan TV arasında gözle fark edilebilecek bir fark var mıdır?
    şahsi kanaatim yoktur.

arka planda parçalı bulutlanmaları kimse görmek istemez tabiki ama bence samsung'u bunun için bir çırpıda silmekte haksızlık.
    adamlar 1000'e yakın mühendis çalıştırıp, deli Ar-Ge yatırımları yaparken, sektörün bayrağını ellerinde tutarken bulutlanmaların birazda montajlarda ortaya çıkan bir durum olduğunu düşünüyorum
  • smart menüsü veya interneti yavaş olan varmı benim ki kaplumbağa gibi yazı yazıcam iki saat bekliyor. sorun ne olabilir hızlanmaz mı bu?
  • Yavaş derken.Biraz daha açıklabilirmisin?

Kumandan da yazarken evet zaman alıyor.
    youtube dan video oynatması yavaş /hızlı olması ineternetinizin hızıyla alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-music

Yavaş derken.Biraz daha açıklabilirmisin?

youtube dan video oynatması yavaş /hızlı olması ineternetinizin hızıyla alakalı.

ayni wi fi baglantisinda bilgisayar ile tv'nin ayni youtube video yukleme süresi ayni degil.. tv cok yavas.. en azindan benim evde oyle.. kumandadan yazmak cile gercekten, smart phone sahibiyseniz samsung remote uygulamasini indirebilirsiniz, benyaptim hayat kurtariyor ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 1 ay önce tüketici hakem heyetine yaptığım başvuru neticesinde servis aradı. gelip bakacaklar, sanırım önceki gelenler gibi bir şey yok diyemeyecekler. biz tüketicilere biraz değer verip güvenseler (aynı ürünün değişimini isteyen bir tüketici bence kötü niyetli olamaz) hem kendileri hem biz uğraşmayacağız ve benim gibi ürününden memnun olan ama mevcut sorun nedeniyle sıkıntı yaşayan tüketiciler mutlu mesut olacak, marka imajı zedelenmeyecek, böyle form başlıkları açılmayacak ...

genelde değişim alıp 2. ürünü kullanan arkadaşlar daha fazla sorun yaşadılar. acaba yine sorun yaşanan bir tv mi gönderiliyor diye düşünmeden geçemiyor insan. ama ben yine aynı ürünü alacağım, sorun olur ise artık para iadesi ve samsung a elveda diyeceğim.. umarım bu kez samsung beni yanıltır ve mutlu tüketici olurum..
  • inşallah dilediğin gibi olur ama ben yazılanları dikkatlice okudum gerçe hep beraber takip ediyoruz ama 2.ürün tam istediğn gibi olmayabilir.

Yine de hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

quote:

Orijinalden alıntı: the-music

Yavaş derken.Biraz daha açıklabilirmisin?

ayni wi fi baglantisinda bilgisayar ile tv'nin ayni youtube video yukleme süresi ayni degil.. tv cok yavas.. en azindan benim evde oyle.. kumandadan yazmak cile gercekten, smart phone sahibiyseniz samsung remote uygulamasini indirebilirsiniz, benyaptim hayat kurtariyor ;)

belki bilgisayarın işlemci hızı daha ii olduğu için televizyondan daha hızlı açablir.

Ben çok beklemiyorum açıkçası.tv çok yavaş diğecek kadar beklemiyorum.

Gerçi bunlar biraz göreceli kavramlar ama seni rahatsız ediyorsa da bi servise göster isitersen.

Bide şöyle bir durum olabilirmi die düşünuorm gerçi sende düşünmüşsündür.

acaba tv wifi sinyali çok az mı alıyor? wifi sinyali çok az ondan olabilir belki.

televizyonundaki wifi sinyalı de ii yse .İstersen için rahatlamasın için servis çağırırsın.

• Yani bu baslik urunlerin cogu sorunlu oldugu icin mi acildi yoksa klasik iphone 4 veya 4s lerde de oldugu gibi herseye sorun sorun dememizden mi acildi? Yanlis anlamayin alici oldugumdan dolayi sormak istedim.

Ben lg 42lw4500 bakarken clouding sorununu okudugumdan dolayi 3d'den de vazgecip Samsung 40D5800 alayim diyordum, simdi de bu basligi gordum ama okuyamiyorum malesef hepsini.

Lg 42lw4500'u carousel darty de gordum, filmin bir sahesinde adam kosuyordu, adamin kafasi boyutunda kafasinin etrafinda bulutlanma oldu ki tv ye uzak mesafedeydim.

Onu gozumle de gordukten sonra dedim uzak durayim lg'den, 3d falan onemli degil samsung alayim. Onda da bu basligi gordum.

Nedir arkadaslar olay, cok mu kotu, tum ozellikleri aktif konuma getirince duzelmiyormu hatalar (veya tumunu devredisi birakinca falan)

40D5800 onermezmisiniz? Sd yayin, hdmi'dan laptop baglayip internet, mkv, oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Yani bu baslik urunlerin cogu sorunlu oldugu icin mi acildi yoksa klasik iphone 4 veya 4s lerde de oldugu gibi herseye sorun sorun dememizden mi acildi? Yanlis anlamayin alici oldugumdan dolayi sormak istedim.

Ben lg 42lw4500 bakarken clouding sorununu okudugumdan dolayi 3d'den de vazgecip Samsung 40D5800 alayim diyordum, simdi de bu basligi gordum ama okuyamiyorum malesef hepsini.

Lg 42lw4500'u carousel darty de gordum, filmin bir sahesinde adam kosuyordu, adamin kafasi boyutunda kafasinin etrafinda bulutlanma oldu ki tv ye uzak mesafedeydim.

Onu gozumle de gordukten sonra dedim uzak durayim lg'den, 3d falan onemli degil samsung alayim. Onda da bu basligi gordum.

Nedir arkadaslar olay, cok mu kotu, tum ozellikleri aktif konuma getirince duzelmiyormu hatalar (veya tumunu devredisi birakinca falan)

40D5800 onermezmisiniz? Sd yayin, hdmi'dan laptop baglayip internet, mkv, oyun.

Bende 40d5800 sd ve hd yayınlarda güzel mkv yi kendisi oynatabiliyor.Ancak maç performansından memnun değilim.Oyun performansınıda denemediğim için bilmiyorum.Oyun oynayan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

• Sd yayin maclarda gercekten guzel olan bir tv var mi bu ozellik ve fiyat zarfinda?

D5000, d5800, lv3550, lv4500, hadi 3d olanlari da katalim lw4500 lw5500 falan?
  • ben olsam samsung almam.46d6500 aldığıma bin pişmanım......uzak durun derim...yinede siz bilirsiniz.....
  • bende tüketici hakem heyetine verdim ...ve ayrıcaavukatım tketici mahkemesinde de davayı bugün açıyor..
  • merhaba, çok uygun fiyata 55d7000 alacaktım ama bu konuyu görünce çok şaşırdım, bu kadar ciddi mi bu sorun seviyesi, yani sorunsuz bir panel kullanan hiç mi kimse yok? sorunlu panel çıkma olasılığı %kaç tır sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibocan1978

quote:

Orijinalden alıntı: evril

quote:

ben şu an mahkemeye vermeyi düşünüyorum yasal süreç nasıl işler ne kadar masrafı olur akı b.... kurtarırmı hiç bilmiyorum bu işlerle uğraşıp sonuca ulaşan arkadaş var ise kısaca bilgilendirirse hepimize faydası dokunur

ne mahkemeye verebildim nede tv ile ilgilenebildim çünkü yeni çocuğum oldu şu sıra tv yi falan gözüm görmüyor açıkçası önceliğim başka şey olunca ne bulutlanmadan rahatsız olmaya başladım ne de ışık sızmasından :) bakalım şu süreç geçince ne olur bilmiyorum artık

Allah bağışlasin ilk çocukmı? Bu saatten sonra size tv ye gerek yok ustad:)

hehehe sorma 4000 tl para verip tv aldım ama şu an izleyemiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EzerchE

merhaba, çok uygun fiyata 55d7000 alacaktım ama bu konuyu görünce çok şaşırdım, bu kadar ciddi mi bu sorun seviyesi, yani sorunsuz bir panel kullanan hiç mi kimse yok? sorunlu panel çıkma olasılığı %kaç tır sizce?

sorunsuz panel oranı yüzde 5 bile değildir

2 tane panel aldım ikiside sorunluydu forumda alanlardan sadece 1 veya 2 kişinin sorunsuz olduğunu gördüm

önemsemediğin zaman gözüne bile gelmiyor ancak kafaya takıyorsan ızdırap oluyor (her iki durumuda yaşadım:) }
    özellikleri açısından müthiş keyifli bir tv ayrıca eve gelenler de yakışıklı bir panelden etkilenmiyor değiller :)

sorunların tamamını oku kafana takılacak şeylerse yaklaşma bile

ayda yılda bir siyah ekranda bulutlanma çıkacakta ben göreceğim falan gibi düşünürsen şiddetle tavsiye ederim

dediğim gibi ben iki durumuda yaşadım :)

• quote:

merhaba, çok uygun fiyata 55d7000 alacaktım ama bu konuyu görünce çok şaşırdım, bu kadar ciddi mi bu sorun seviyesi, yani sorunsuz bir panel kullanan hiç mi kimse yok? sorunlu panel çıkma olasılığı %kaç tır sizce?

nerden alacaktınız 55d 7000 i bende almayı düşünüyorum

• quote:

quote:

2 tane panel aldım ikiside sorunluydu forumda alanlardan sadece 1 veya 2 kişinin sorunsuz olduğunu gördüm

önemsemediğin zaman gözüne bile gelmiyor ancak kafaya takıyorsan ızdırap oluyor (her iki durumuda yaşadım:) }
    özellikleri açısından müthiş keyifli bir tv ayrıca eve gelenler de yakışıklı bir panelden etkilenmiyor değiller :)

ayda yılda bir siyah ekranda bulutlanma çıkacakta ben göreceğim falan gibi düşünürsen şiddetle tavsiye ederim

evril kardeş,ben tüketici hakem heyetine verdim.kararıda mahkemede kullanacam...artk 8-9 ay sonra çıkar.sizlede burda paylaşırım.ama keşke sende en azından tüketici hakem heyetine verseydin.emsal olurdu..yaptıklarnı yanlarına bırakmamak lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: TURGUTBEY

quote:

quote:

evril kardeş,ben tüketici hakem heyetine verdim.kararıda mahkemede kullanacam...artk 8-9 ay sonra çıkar.sizlede burda paylaşırım.ama keşke sende en azından tüketici hakem heyetine verseydin.emsal olurdu..yaptıklarnı yanlarına bırakmamak lazım...

o dönem tüketici hakem heyetini aramıştım ama satın alınan malın meblası yüksek olduğu için biz ilgilenmiyoruz direkt tüketici mahkemesine başvurman gerek dediler sonrasında özel işlerden dolayı uğraşamadım ama bi toparlanayıp uygun olursam uğraşırımda yani

sen uğraşlarını çabalarını ve sonucu mutlaka paylaş burada

• quote:

Orijinalden alıntı: malawi

quote:

nerden alacaktınız 55d 7000 i bende almayı düşünüyorum

http://www.evimister.com/Samsung-UE-55D7000-3D-Full-HD-140-Ekran-LED-TV-1679.html

kupon kodu olarak EVİMAXESS gir.

ben aldım bugün 1 tane.

• Konuyu baştan sona okudum bu evimisterde satılan samsunglar sorunlu tvler gibi duruyor o zaman aydın macrocom aldığı iadeleri %20 axses %30 evimister diye tekrar tüketiciye mi satıyor.? oradan alanlarda piyasadan %40 ucuza aldık diye seviniyorlarmı ki acaba.? takıldı kafama bende lh 9000 led var ve panasonic TX-P42GT30E plazma var lg de hareketli sahnelerde o sahnede bir eprime oluyor sanki bulanıklaşıyor ben yeni farkettim birazda panasonic de var sanırım,Ps 3 de aldım bu evimisterdeki tv lerden alayım diyordum vazmı geçsem kararsız kaldım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.