Şimdi Ara

2011 D SERİSİ SAMSUNG TV LERİN SORUNLARI İLE BOĞUŞANLAR ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
2
Favori
29.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: resatzen

3799 tl fakat 300 tl hediye çeki var onlada2 gözlük daha almayı düşünüyorum kısaca onu düşersek tv 3500 tl ye geliyor 12 taksitli

8000 den 7000 e neden düşük model almayı seçtiniz bir sebebi varmı. Hayırlı olsun tvniz. :D
  • quote:

merhaba arkadaşlar geçen hafta izmir media markta 50vt30 almaya gittim hani beğenmezsem nasılsa iade alıyorlar diye ama çalışan çocuk para iadesi olmadığını fakat hediye çeki verdiklerini söyleyince
    geri döndüm almadan . ve dün inanılmaz bir karar vererek bu sefer 46d7000(ilki 46d8000 idi) aldım internet üzerinden en azından 7 gün içinde iade şansım var. tv gelir gelmez görüntüleri koyacağım herhalde 1-2 güne gelir. bu arada izmir egemende 50vt30 lar peşin 4,150 tl biraz daha pazarlıkla dahada ucuza bile alınabilir aynı tv medi markta 5299. (fiyat farkı çok olunca insan ister istemez kıllanıyor. özellikle sordum kapalı kutumu diye teşhirmi diye .kapalı kutuymuş.)

Egemen çok sağlam yerdir

Ben geçen sene efsane 2009 Model Pany PDP 46Z1 leri oradan yaklaşık 12/13 kişiye aldırdım,sanırım ellerinde
    15 tane kadar vardı ve belkide hala vardır,Egemene sorun,varsa ve FILM ci iseniz kapın bu paneli! son fiyatı
    4 gibiydi veya 3,8 gibiydi

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

merhaba arkadaşlar geçen hafta izmir media markta 50vt30 almaya gittim hani beğenmezsem nasılsa iade alıyorlar diye ama çalışan çocuk para iadesi olmadığını fakat hediye çeki verdiklerini söyleyince
    geri döndüm almadan . ve dün inanılmaz bir karar vererek bu sefer 46d7000(ilki 46d8000 idi) aldım internet üzerinden en azından 7 gün içinde iade şansım var. tv gelir gelmez görüntüleri koyacağım herhalde 1-2 güne gelir. bu arada izmir egemende 50vt30 lar peşin 4,150 tl biraz daha pazarlıkla dahada ucuza bile alınabilir aynı tv medi markta 5299. (fiyat farkı çok olunca insan ister istemez kıllanıyor. özellikle sordum kapalı kutumu diye teşhirmi diye .kapalı kutuymuş.)

Egemen çok sağlam yerdir

Ben geçen sene efsane 2009 Model Pany PDP 46Z1 leri oradan yaklaşık 12/13 kişiye aldırdım,sanırım ellerinde
    15 tane kadar vardı ve belkide hala vardır,Egemene sorun,varsa ve FILM ci iseniz kapın bu paneli! son fiyatı
    4 gibiydi veya 3,8 gibiydi

++

Mediamarkt İstanbul merter M1 AVM de fırsat ürünü olarak bir tane var.46Z1 2.997 tl. ama teşhir ürünüymüş.

• Egemedekiler hepsi sıfırdı,ama çeşitli Mağazalarda ellerinde bir iki tana kalmış ve teşhirler vardır
    ve çok uzun zamandır teşhirde olabilir bunlar,2009 Modeldir kendileri

2009 sonlarında fiyatı 13/14 kağıt idi bu meretin

Teşhir PDP görmeden alınmaz ve dikatli bakmak lazım özellikle retention oluşmuş olabilir!
    Sorun yoksa ve cosmetic olarakta OK ise o fiyat çok iyi
  • quote:

Egemedekiler hepsi sıfırdı,ama çeşitli Mağazalarda ellerinde bir iki tana kalmış ve teşhirler vardır

Teşhir PDP görmeden alınmaz ve dikatli bakmak lazım özellikle retention oluşmuş olabilir!

Albani dostum sana bir sorum olacak

ghosting olayını gidemenin bir yolu varmıdır acaba ?

• Arkadaşlar özellikle üst seri modellerin bu denli problemli olması aslında düşündürücü. Benim de bir Samsung LedTV tecrübem olmuş allahtan ertesi gün değiştirip C650 LCD almıştım. Backlight Bleeding den, yavaşlığından ve dengesiz ekran homojenliğinden kurtulmuş oldum. Şu anda akşam bile siyah ekran simsiyah, renkler çok canlı ve doğal, led de alamadığım beyazlar bembeyaz. Hatta dün oturma odasına tv almaya gittim ledlere hiç bakmadan lcd aldım.
    Bence özellikle Samsungda Ledlerin biraz daha süresi var gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CasTingFaiL3D

quote:

3799 tl fakat 300 tl hediye çeki var onlada2 gözlük daha almayı düşünüyorum kısaca onu düşersek tv 3500 tl ye geliyor 12 taksitli

8000 den 7000 e neden düşük model almayı seçtiniz bir sebebi varmı. Hayırlı olsun tvniz. :D

belki 7000 lerde daha az problem olur diye
  • tv geleli 1 saat oldu fazla bakamadım ama şu an problem az gibi rahatsız edici bir sorun görünmuyor ayarlar dinamikte gece ayarlarını oynayıp bide öyle bakacağım yarın resimlerini koyarım bir terslik çıkmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: evril

quote:

Egemedekiler hepsi sıfırdı,ama çeşitli Mağazalarda ellerinde bir iki tana kalmış ve teşhirler vardır

Albani dostum sana bir sorum olacak

ghosting olayını gidemenin bir yolu varmıdır acaba ?

Yoktur!

Bu panelin genel sistem hızı ile alakalıdır!

Ancak hızı biraz daha arttırmak için;Game Mode a alırsan ve diğer
    bir sürü ayarıda OFF yaparsan Latency değeri düşecektir yani hızın
    artacaktır ama bundan sonra Ghost efekti hala varsa,yapacak bir şey yoktur!

• 1 numara

2011 D SERİSİ SAMSUNG TV LERİN SORUNLARI İLE BOĞUŞANLAR ANA KONU
  • iki resim aynı anda değişik foto ayarlarıyla çekildi ilkinde katlanılmaz gibi görünsede aslında ikinci resim daha gerçekçi
    resmi zifiri karanlık bir ortamda çektim kumandanın düğmeleri bile görünmüyordu.

• buda çok kötü görünüyor

• bu resimde ışıklar açık fakat loş bir ortem odadaki16 adet led spottan sadece 4 tanesi açık
    genelde 12 tane açık oturuluyor odada inanın o bile çok aydınlık sayılmaz eski halojen spotlardan sonra

• birde ilk aldığımsa yoktu bunda buda var

• daha yakından

• tabii birde bunlara katlanmaya sebep bu görüntü var
  • http://www.youtube.com/watch?v=Vn2h7CxcCWo&context=C48a6b19ADvjVQa1PpcFMT-1LUAQ0-cKqPHHbPOR9K-ufgL6sKiAw=

http://www.youtube.com/watch?v=E6O0bezqziI&context=C49c3630ADvjVQa1PpcFMT-1LUAQ0-cIog0fyDKZMgkOTIFNNncdo=

http://www.youtube.com/watch?v=cbtlVufE5Fk&context=C48e2af4ADvjVQa1PpcFMT-1LUAQ0-cMIpOqv7eWMvVwA5phNGmlg=

arkadaşlar bunlarda videoları
    şimdi sizden ricam şu bu tv yi iade edebileceğim son gün cuma ayın 16/03/2012
    sizce bunu geri göndereyimmi yoksa kalsınmı. bu tvyi gönderirsem yerine panny 50vt30 almayı düşünüyorum
    panny beni mutlu edermi sizce sammyde arka ışığı en çok 12-11 seviyesinde izliyorum daha üstü rahatsız ediyor beni.
    pannyde korkum 3d lerde çok karanlık olması böyle bir sorun olurmu? daha doğrusu bu bir sorun sayılırmı.
    ikinciside panylerde sammyler gibi birçok formatı oynatabiliyormu. interneti sormuyorum çünkü bildiğime göre sammyle kıyas edilmez çünkü en iyisi sammydeki diye biliyorum.
    sizden perşembeye kaar yorum bekliyorum arkadaşlar çünkü insnın bu konuds güvrndiğim tek sizlersiniz.
    herkesin kendi zevki vardır eminim ama lütfen herkez yorum yapsın.şimdiden herkese teşekkürler.

• bugün e-devletten tüketici hakem heyetine başvurdum.yarın dilekçenin aslınıda verecem......çıkacak kararıda tüketici mahkemesinde kullanacam...
  • evril hocam;

ilk sayfada ilk yorumun hemen üstünde fotoğrafını koyduğun resim benim televizyonun fotoğrafımı:))???

Çünkü benim televizyondaki sorunun aynısı:))
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.