Şimdi Ara

2011 D SERİSİ SAMSUNG TV LERİN SORUNLARI İLE BOĞUŞANLAR ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
2
Favori
29.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cloves

Konuyu baştan sona okudum bu evimisterde satılan samsunglar sorunlu tvler gibi duruyor o zaman aydın macrocom aldığı iadeleri %20 axses %30 evimister diye tekrar tüketiciye mi satıyor.? oradan alanlarda piyasadan %40 ucuza aldık diye seviniyorlarmı ki acaba.? takıldı kafama bende lh 9000 led var ve panasonic TX-P42GT30E plazma var lg de hareketli sahnelerde o sahnede bir eprime oluyor sanki bulanıklaşıyor ben yeni farkettim birazda panasonic de var sanırım,Ps 3 de aldım bu evimisterdeki tv lerden alayım diyordum vazmı geçsem kararsız kaldım.

evimister.com dan satın alıp sorunlu çıktığını söyleyen iletiyi paylaşabilir misin?
  • şunu öğrendim her tvde mutlaka problem var. en az problemliler plazmalar gibi geldi ya da kullanıcısı az , plazmalarında kendine has problemleri var ama ne kadar yoğunlukta bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

şunu öğrendim her tvde mutlaka problem var. en az problemliler plazmalar gibi geldi ya da kullanıcısı az , plazmalarında kendine has problemleri var ama ne kadar yoğunlukta bilemiyorum.

şans işi dostum :)
  • ben aldım diye demiyorum ama sizlere kesinlikle 46c750 tavsiye ederim, led değil lcd , samsungun kendi taylandda ürettiği sq panel kullanılıyor, bulutlanma ışık süzmesi ölü piksel 7 aydır görmedim, dikkatliyimdir olsa fark ederim, gerçi fark edilmicek gibi değil
  • arkadaşlar merhaba.

samsung 46 d5500 kullanıcısıyım.samsung marka smx f 70 veya hmx q10 model kamera alsam tv deki bir yayını kamerama kayıt yapabilirmiyim.
  • quote:

Konuyu baştan sona okudum bu evimisterde satılan samsunglar sorunlu tvler gibi duruyor o zaman aydın macrocom aldığı iadeleri %20 axses %30 evimister diye tekrar tüketiciye mi satıyor.? oradan alanlarda piyasadan %40 ucuza aldık diye seviniyorlarmı ki acaba.? takıldı kafama bende lh 9000 led var ve panasonic TX-P42GT30E plazma var lg de hareketli sahnelerde o sahnede bir eprime oluyor sanki bulanıklaşıyor ben yeni farkettim birazda panasonic de var sanırım,Ps 3 de aldım bu evimisterdeki tv lerden alayım diyordum vazmı geçsem kararsız kaldım.

Dün yazdıklarınızla ilgili olarak evimister ve Macrocom'a mesaj attım gelen cevabı aşağıya kopyalıyorum.

"Merhaba

Aşağıda göndermiş olduğunuz linkte yazılanları okuduk. Tabiki orada yazılanlar doğru değil. Zaten iade diye bir konu sözkonusu değil. Bu iadeler Samsung Türkiyede toplanır, ve tekrar satışa sunulmazlar, yedek parça olarak kullanılırlar.

Evimister den almış olduğunuz ürün teslim alınca da göreceğiniz üzere sıfır kutusunda hiç açılmamış ürünler olacaktır.

Tv nizi teslim aldıktan sonra aynı linkin altına görüşlerini yazmanızı rica ederiz.

Keyifli seyirler dileriz."

• quote:

Merhaba

Ben MacroCom firmasının Evimister siparişleri ile ilgilenen yetkilisiyim. Demek istediğinizden inanın hiçbirşey anlamadım. Siz evimisterdeki Axess fırsatından yararlandınızmı? Urun stan alınızda daha once açılmış bur urunle mı karşılaştınız da bu sekilde bir yorum yazdınız.

Öncelikle sunu söyleyeyim bu konuyla ilgili hiçbir bilginiz olmadan iftira atıyorsunuz Bu söylediğinize kendiniz inandınız mı merak ediyorum?

Ben size prosedürü antayimda bari fikriniz olsun. Belki dogruyu ogrendiginizde satın almak istersiniz.

Evimister ürünlerini Samsung mağazası olan bizden temin ediyor. Ürünlerimiz Samsung Türkiye garantili ve "0" kullanılmamış yenilenmemiş ürünlerdir. Urun müşteriye Yurtici kargo ile SİGORTALI olarak gönderilir. Kurulum Samsung servisleri tarafından ücretsiz yapılır. 2 yil samsung servisleri tarafindan garanti kapsamina alinmis olur bu kurulumla. Soylediginiz gibi daha once başka birine satılmış bir urunu seri numarasından servis tespit edip kurulumu yapmaz bunu da belirteyim.

Gelelim indirime. Yaklasik 10 gun içerisinde 100 den fazla üst segment Samsung 3d tv satıldı. Evimister adını duyurmak icin reklam yapıyor suan. Axess %20 indiriminde muhtemelen reklam bütçesi kullanarak zarar ediyor. Bunuda çok uzun sürdürmeyecekler emin olun. Fiyattan ötürü kafanız karışmış olabilir ama bu sekilde reklam yapmak istiyorlar. Örnegin Samsung 46d7000 bizden alış fiyatının altında son kullanıcıya Axess indirimi ile satıyorlar ve 2799tl ye geliyor. Bu gun Teknosa turuncu gunünde urun 3500tl. Böyle bilmeden anlamadan anlamsız yorumlar ortaya atana kadar önce araştırma yapın derim size. Urun fazla kalmadı zaten yetişen alıyor. Satın alan kisiler son derecede memnun siparişlerin %95 ini teslim ettik. Öyle 1 hafta 10 günde sürmeyecek teslim süresi bilginiz olsun

Yerinizde olsam bu tv yi almak isteyen bir yakınım varsa haber veririm. Bu fiyata Bursa'ya bu urunu hiçkimse satmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu yanlış Okumuşsunuz sanırım. Burada tartışılan sorun samsung tv ler ile ilgili. Evimister den alınan samsung tv ler ile ilgili değil.

Bu ürünlerin iade olup satışı sözkonusu değil. İade olan ürünler samsung da toplanmakta ve bunlarda yedek parça olarak kullanılmaktadır.

Evimister den aldığınız tv ler orjinal sıfır kutusundadır. Zaten iade bir ürünün kurulumunu servisler yapmaz.

Bence ucuz satanı bilmeden karalamak yerine, bu fırsatı değerlendirmek lazım. İnsanların aklını karıştırıp ucuza ürün almalarını lütfen engellemeyelim.

Bir sürü zincir turuncu mavi yeşil yapıyor. Onlardamı iade ürünleri satıyor sizce ?

Alıp memnun kalan arkadaşlar görüşlerini buradan yazarsa iyi bir paylaşım olur.
  • Kimsenin aklını karıştırmak gibi bir niyetim yok.Sadece alan kişilere bu şekilde bir problem varmı onu sormak istedim sonuçta bende PS3 aldım buradan eğer sorun yoksa 3. tv alacağım siteden.Teknosadan aldığımız bilgisayarı iade ettiğimizde 1 ay sonra bizi birisi aradı bu bilgisayarda bilgileriniz var oradan ulaştık dedi ki biz bilgisayarı formatlamıştık büyük ihtimalle teknosada bakmıştır gelin görünki bizim 15 gün kullandığımız bilgisayarı tekrar paketleyip başkasına satmışlar bu tür şeyler her zaman oluyor.
  • quote:

Konuyu baştan sona okudum bu evimisterde satılan samsunglar sorunlu tvler gibi duruyor o zaman aydın macrocom aldığı iadeleri %20 axses %30 evimister diye tekrar tüketiciye mi satıyor.? oradan alanlarda piyasadan %40 ucuza aldık diye seviniyorlarmı ki acaba.? takıldı kafama bende lh 9000 led var ve panasonic TX-P42GT30E plazma var lg de hareketli sahnelerde o sahnede bir eprime oluyor sanki bulanıklaşıyor ben yeni farkettim birazda panasonic de var sanırım,Ps 3 de aldım bu evimisterdeki tv lerden alayım diyordum vazmı geçsem kararsız kaldım

quote:

Kimsenin aklını karıştırmak gibi bir niyetim yok.Sadece alan kişilere bu şekilde bir problem varmı onu sormak istedim sonuçta bende PS3 aldım buradan eğer sorun yoksa 3. tv alacağım siteden.Teknosadan aldığımız bilgisayarı iade ettiğimizde 1 ay sonra bizi birisi aradı bu bilgisayarda bilgileriniz var oradan ulaştık dedi ki biz bilgisayarı formatlamıştık büyük ihtimalle teknosada bakmıştır gelin görünki bizim 15 gün kullandığımız bilgisayarı tekrar paketleyip başkasına satmışlar bu tür şeyler her zaman oluyor.

Hocam inanılmaz bir fiyata 3d led vermelerinden dolayı senin aklın karışmış belliki. siteden 46d7000 aldım cihaz macrocomdan geldi . kutuda ne açılmış izlenimi var nede yıpranmış ,üstündeki bantlar bile sağlamdı ,normalde onlar bi kere söküldümmü alttaki kartonu yırtar ,öyle bir durumda söz konusu değil . tv nin üzerinde parmak izi yok . yani ürün kesinlikle iade alınan ürünlerden değil. bana gelen üründe hafif cloudıng var ama bu panellerin olmıyanı çok nadirmiş gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla . ben izlerken görmem mümkün değil ,internetten araştırdığım bişeyi inceleyerek gödüğüm bir olay yani normlde bilmesen görmen imkansız . Bunları niye anlatıyorum çünkü ilk mesajında hiç bişey bilmeden resmen karalama yapmışsın .neyse zaten kampanya bitti gibi görünüyo ,alan çoktan aldı .bende o şanslılardan olduğum için çok mutluyum çünkü hiç biyerden alamıycağım bi paraya 46d7000 aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutlutok

quote:

Merhaba

Ben MacroCom firmasının Evimister siparişleri ile ilgilenen yetkilisiyim. Demek istediğinizden inanın hiçbirşey anlamadım. Siz evimisterdeki Axess fırsatından yararlandınızmı? Urun stan alınızda daha once açılmış bur urunle mı karşılaştınız da bu sekilde bir yorum yazdınız.

Öncelikle sunu söyleyeyim bu konuyla ilgili hiçbir bilginiz olmadan iftira atıyorsunuz Bu söylediğinize kendiniz inandınız mı merak ediyorum?

Ben size prosedürü antayimda bari fikriniz olsun. Belki dogruyu ogrendiginizde satın almak istersiniz.

Evimister ürünlerini Samsung mağazası olan bizden temin ediyor. Ürünlerimiz Samsung Türkiye garantili ve "0" kullanılmamış yenilenmemiş ürünlerdir. Urun müşteriye Yurtici kargo ile SİGORTALI olarak gönderilir. Kurulum Samsung servisleri tarafından ücretsiz yapılır. 2 yil samsung servisleri tarafindan garanti kapsamina alinmis olur bu kurulumla. Soylediginiz gibi daha once başka birine satılmış bir urunu seri numarasından servis tespit edip kurulumu yapmaz bunu da belirteyim.

Gelelim indirime. Yaklasik 10 gun içerisinde 100 den fazla üst segment Samsung 3d tv satıldı. Evimister adını duyurmak icin reklam yapıyor suan. Axess %20 indiriminde muhtemelen reklam bütçesi kullanarak zarar ediyor. Bunuda çok uzun sürdürmeyecekler emin olun. Fiyattan ötürü kafanız karışmış olabilir ama bu sekilde reklam yapmak istiyorlar. Örnegin Samsung 46d7000 bizden alış fiyatının altında son kullanıcıya Axess indirimi ile satıyorlar ve 2799tl ye geliyor. Bu gun Teknosa turuncu gunünde urun 3500tl. Böyle bilmeden anlamadan anlamsız yorumlar ortaya atana kadar önce araştırma yapın derim size. Urun fazla kalmadı zaten yetişen alıyor. Satın alan kisiler son derecede memnun siparişlerin %95 ini teslim ettik. Öyle 1 hafta 10 günde sürmeyecek teslim süresi bilginiz olsun

Yerinizde olsam bu tv yi almak isteyen bir yakınım varsa haber veririm. Bu fiyata Bursa'ya bu urunu hiçkimse satmaz.

bu tv satıcılarının yetişen alıyor mavi indirim yüzde bir milyon indirim donsuz indirim üstsüz indirim palavralarına herkesin karnı tok

kasım 2011 tarihinden beri d6500-d7000-d8000 fiyatlarını bire bir takip ettim yukarıda uydurdukları indirimleri yaptıkları falan yok ama şunu yapıyorlar hakkını yemeyelim kaldırımmmm hopp indirimmmmm

bıraksınlar bu palavraları 5 aydır

d6500=3000-3100 tl arasında

d7000 =3498-3700 arasında

d8000=3698_4100 arasında

fiyatlar hep böyle

yok bu hafta almassan kalmaz ,yok bu hafta kaçırdınmı öldün bittin kül oldun televizyonsuz kaldın ..... bıraksınlar bu martavalları

amerikada tazminat davaları ile hayatını idame eden insanlar var vaktim olsa birde ekonomik kaygım olmasa bütün bu teknomarketleri mahkemeye verirdim alayı yalan dolan bunların

• haklısın dostum, biraz yabancı görsünler konuya tamam. iade malları öyle bir kakalıyorlar ki şu anlı şanlı teknomarketler. netteki satıcısı da aynı teknomarketi de. safı bırak, uyanığı bile uyutur bunlar.
    bir diş geçiremedikleri konuyla kafayı bozmuş tipler var. gerisine hem fiyat hem iade ürün kakalamakta üstlerine yok. örnekleri çevrede ve forumda bolca mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evril

quote:

Orijinalden alıntı: mutlutok

quote:

Merhaba

bu tv satıcılarının yetişen alıyor mavi indirim yüzde bir milyon indirim donsuz indirim üstsüz indirim palavralarına herkesin karnı tok

kasım 2011 tarihinden beri d6500-d7000-d8000 fiyatlarını bire bir takip ettim yukarıda uydurdukları indirimleri yaptıkları falan yok ama şunu yapıyorlar hakkını yemeyelim kaldırımmmm hopp indirimmmmm

bıraksınlar bu palavraları 5 aydır

d6500=3000-3100 tl arasında

d7000 =3498-3700 arasında

d8000=3698_4100 arasında

fiyatlar hep böyle

yok bu hafta almassan kalmaz ,yok bu hafta kaçırdınmı öldün bittin kül oldun televizyonsuz kaldın ..... bıraksınlar bu martavalları

amerikada tazminat davaları ile hayatını idame eden insanlar var vaktim olsa birde ekonomik kaygım olmasa bütün bu teknomarketleri mahkemeye verirdim alayı yalan dolan bunların

hocam ben 40D8000'i 3 ay önce 3100 TL'ye gold'dan aldım samsung tr garantili.
    su anki en iyi fiyatıda sanal reyonum adlı sitede bulabilirsin, güvenilir..
    ama hala mediamarkt ta gecen gün 3700 gibi komik bi fiyat gördüm, sonra ucuz olan yerlerdeki fiyatları gösterdim tamam o fiyata veririz bizde dediler..

• quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Konuyu baştan sona okudum bu evimisterde satılan samsunglar sorunlu tvler gibi duruyor o zaman aydın macrocom aldığı iadeleri %20 axses %30 evimister diye tekrar tüketiciye mi satıyor.? oradan alanlarda piyasadan %40 ucuza aldık diye seviniyorlarmı ki acaba.? takıldı kafama bende lh 9000 led var ve panasonic TX-P42GT30E plazma var lg de hareketli sahnelerde o sahnede bir eprime oluyor sanki bulanıklaşıyor ben yeni farkettim birazda panasonic de var sanırım,Ps 3 de aldım bu evimisterdeki tv lerden alayım diyordum vazmı geçsem kararsız kaldım

quote:

Kimsenin aklını karıştırmak gibi bir niyetim yok.Sadece alan kişilere bu şekilde bir problem varmı onu sormak istedim sonuçta bende PS3 aldım buradan eğer sorun yoksa 3. tv alacağım siteden.Teknosadan aldığımız bilgisayarı iade ettiğimizde 1 ay sonra bizi birisi aradı bu bilgisayarda bilgileriniz var oradan ulaştık dedi ki biz bilgisayarı formatlamıştık büyük ihtimalle teknosada bakmıştır gelin görünki bizim 15 gün kullandığımız bilgisayarı tekrar paketleyip başkasına satmışlar bu tür şeyler her zaman oluyor.

Hocam inanılmaz bir fiyata 3d led vermelerinden dolayı senin aklın karışmış belliki. siteden 46d7000 aldım cihaz macrocomdan geldi . kutuda ne açılmış izlenimi var nede yıpranmış ,üstündeki bantlar bile sağlamdı ,normalde onlar bi kere söküldümmü alttaki kartonu yırtar ,öyle bir durumda söz konusu değil . tv nin üzerinde parmak izi yok . yani ürün kesinlikle iade alınan ürünlerden değil. bana gelen üründe hafif cloudıng var ama bu panellerin olmıyanı çok nadirmiş gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla . ben izlerken görmem mümkün değil ,internetten araştırdığım bişeyi inceleyerek gödüğüm bir olay yani normlde bilmesen görmen imkansız . Bunları niye anlatıyorum çünkü ilk mesajında hiç bişey bilmeden resmen karalama yapmışsın .neyse zaten kampanya bitti gibi görünüyo ,alan çoktan aldı .bende o şanslılardan olduğum için çok mutluyum çünkü hiç biyerden alamıycağım bi paraya 46d7000 aldım.

Kime neye karşı karalama yapmışım.? bu tvler için forumda bölüm açılmış yaşanan sıkıntılar var kimisi mahkemeye kadar gitmiş bende o bölümü bu tv ler için verilen linkden öğrendim ve okudum. Ürünü satan yeri kötülesem kendim PS3 almazdım Tv yi kötülesem evimde hem led var hem plazma LG,Panasonic yanına da Samsung tv koymayı düşünmezdim.İlk mesajı dikkatli oku yazdıklarımda hep soru işareti var açıkca soruyorum bu kadar basit karalama filan değil.Adam 3,000 TL lik tv satacak sana eğer bu iade ise iade kutuyla satmaz herhalde değiştirir bir güzelde parlatır ne olduğunu bilemezsin O tvnin gizli menüsünü öğrende kaç saat çalışmış ona bak bence.Bu tür ürünler amerika da refurbished olarak satılıyor bizde satmaya kalkasan kimse almaz tabi teknosa bile iade ürünü o şekilde satıyorsa herkes satar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

quote:

Kime neye karşı karalama yapmışım.? bu tvler için forumda bölüm açılmış yaşanan sıkıntılar var kimisi mahkemeye kadar gitmiş bende o bölümü bu tv ler için verilen linkden öğrendim ve okudum. Ürünü satan yeri kötülesem kendim PS3 almazdım Tv yi kötülesem evimde hem led var hem plazma LG,Panasonic yanına da Samsung tv koymayı düşünmezdim.İlk mesajı dikkatli oku yazdıklarımda hep soru işareti var açıkca soruyorum bu kadar basit karalama filan değil.Adam 3,000 TL lik tv satacak sana eğer bu iade ise iade kutuyla satmaz herhalde değiştirir bir güzelde parlatır ne olduğunu bilemezsin O tvnin gizli menüsünü öğrende kaç saat çalışmış ona bak bence.Bu tür ürünler amerika da refurbished olarak satılıyor bizde satmaya kalkasan kimse almaz tabi teknosa bile iade ürünü o şekilde satıyorsa herkes satar.

Kısa ve öz soyliyim o zaman .benim aldığım cihazda sorun yok,gordugum kadariyla iade ürünü bize kakalamalarida soz konusu değil diğer taraftan sorun olursada samsung Türkiye'nin 2 yıl garantisi mevcut ,bi sorun olursa bizene diycek halleri yoktur heralde ,bu yüzden kendi acımdan pek tasa edilecek bı durum görmüyorum .

• Umarım kimsenin cihazında sorun olmaz ben direk alan kişileri uyarmak için forumun o bölüm linkini verdim yoksa ne firmayı bilirim nede satan yeri.İndirim bitecek diye bende PS 3 aldım .Evde 1 televizyonum olsaydı sizin gibi düşünmeden avantajx fırsatı ile hemen alırdım.Kafama takılan sadece şuydu samsung türkiye distribitör garantili bir tv paralel ithalat samsung tv lerden bile ucuz.Görünürde kullanıcıyı rahatsız edecek durum yoksa iyi günlerde kullanın tv yi çok fazla irdelemeye gerek yok,sonuçta samsung.
  • çok ilginç.. 2 gündür kurcalıyorum aleti (46d5000), burada anlatılan sorunların tekine bile rastlamadım. ürün inceleme değerlendirme konusunda her teknoloji meraklısı kadar bilgi sahibiyim, uzman değilim fakat samimiyetime güvenin, bu başlığı 2-3 kere okudum ve anlatılanları gözledim, anladım ki sanırım sorunsuz bir seriye denk geldim.. sıkıntı yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, üzücü durumlar..
  • Hocam bende Bayadir takip ediyorum hatta 1-2 hafta önce 2900 tl ye paralel ith garantili d6500 alıyodum az kalsın İyiki almamisim. Evimister kampanyasını gördüm %20 axess + %10 avantajix indirimiyle birlikte yaklaşık 2500 tlye 46d7000 hemde samsung Türkiye garantili baklava gibi geldi . DediginiZ gibi cok irdelemedim ve aldım cok şükür cihaz sorunsuz geldi ,hem sorun çıksa nolurki sonuçta garantili :) bu fiyati bırakın ,yakınına yaklaşan bı fiyat yok suan icin .
  • Sayın dh kullanıcıları sanırım doğru yere yazıyorum sorunumu. Bundan 2 ay önce öylesine girdiğim teknosada turuncu indirime yakalandım tv ler çokta hoşuma gitti hazır indirim varken alayım dedim zaten 3d olayına baya bi meraklıydım satıcıya 8000-7000- ve 6500 arasındaki farkı sorduğumda panel ve cmr dışında aynı okadar farkı vermeye gerek yok diyerek beni ikna etti ve 46d6500 aldım tabii hevesle aldık kurduk herşey çok iyi taki burda yorumları okuyana kadar :) tv den soğudum fullhd 3d sorunu yüzünden 400 liralık bir fark yüzünden almamıştım d7000 i tabi bende karıştırmaya başladım ve sonunda service menü alt üst oldu bütün ayarlarım gitti panel nosu front color felan şuan sd hd yayınlar dahi orjinal halindeki kaliteyi vermiyor renkler çok fazlalaştı acaip bi karanlık oldu ekran. sizden istediğim 46d6500 service menu nun orjinal ayarlarının resimlerini tabiki menü ve alt menüler dahil çünki her yerine girdim :) model 46d6500 kutusunda fullhd3d yazmayıp samsung 3d yazanlardan şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.
    Bu arada tv nin arkasında H303 yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarnet -- 4 Nisan 2012; 12:38:12 >

• Arkadaşlar yokmu yardım edecek birisi ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.