Şimdi Ara

2011 DİZEL ELEGANT YAĞ EKSİLTİYORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar.48500 tl nakit verip 1.4 dizel corolla elegant manuel almak üzereyim.araç önümüzdeki hafta teslim alıcam nasipse gümüş gri.çok acil öğrenmek istediğim bu motorlar yağ eksiltiyormu.ilk aracım 97 xei.ikincisi 99 1.6 terra special.bu iki aracımdanda çok memmnun idim.hele 1.6 99 terra 270.000 km son 100000 km lpg li parasını son kuruşuna kadar helal ettirdi.yüksek km deki arkadaşlar tecrübelerini yazarsa çok memnun olurum.selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpcanmehmet

iyi akşamlar.48500 tl nakit verip 1.4 dizel corolla elegant manuel almak üzereyim.araç önümüzdeki hafta teslim alıcam nasipse gümüş gri.çok acil öğrenmek istediğim bu motorlar yağ eksiltiyormu.ilk aracım 97 xei.ikincisi 99 1.6 terra special.bu iki aracımdanda çok memmnun idim.hele 1.6 99 terra 270.000 km son 100000 km lpg li parasını son kuruşuna kadar helal ettirdi.yüksek km deki arkadaşlar tecrübelerini yazarsa çok memnun olurum.selamlar.

2007 corolla d4d sahibiyim. kesinlikle yağ eksiltme gibi bir problem yaşamadım
  • Taksi olarak kullananlar dahi hala motor bitiremedi,sanayiye uğruyorum arada soruyorum yani motor yapılan var mı diye,motor kendini kanıtladı
  • özelden de cevapladım. 48 500 km deyim. hiçbir sorun yok.
    72 000 km de yaris 1.0 2006 model lpl li araç var onda da sorun yok maşallah.

728 bin km de 2007 d4d taksi varmış sadece baskı balata fren aksamı 1 kere değişmiş. hala daha da gayet güzel gidiyormuş. bu dediğimi hisar otomotivin ustasından duydum.

Birde afyonda var 300 bin km ye yakın diye biliyorum ticari taksi 2007 d4d. Onda da sorun yok.

Son olarak; sucuk firması sahibi bir beyde corolla 2008 d4d vardı.180 bin km yi devirmişti aralık 2009 da hisar otomotivde tesadüf ettik. Hiçbir problem yok dedi.Geçen duydum köy yollarında arabanın alt takımı haşat etmiş. 200 küsür binde alt takımı değişti.

Turbo ünitelerinden kaynaklanan bir problem demişlerdi bu yağ olayını. He araçta yokmuş. Fakat olanları düzeltirler merak etmeyin.
  • 2011 lerde turbo problemi var diyorlar. ne kadar doğru..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1drader

2011 lerde turbo problemi var diyorlar. ne kadar doğru..

aslına bakarsan 2009 modellerde ve 2010 larda sorun var sanrıım.bence tüm forumu oku, hatta auris forumunuda oku derim. ordada şikayeti olan var. sikayetvar.com da da yağ eksiltme probleminden bahsediliyor. muhtemelen kronik bir durum var ama son çıkanlarda düzeltmişlerdir umarım.
    ama almışın artık dönüş yok. eksiltirse aşındırırsın biraz servisi. illaki çözümü vardır..
    hayırlı olsun..
  • Yağ eksiltiyor ve turbo değişimi yapılıyor. Sorunlu bu araçlar benim turbom yarın değişecek mesela araç 15 binde...
  • 2011 corolla comfort extra d-4d sahibiyim... gerçi araç daha 2.000 km de fakat henüz yağ eksiltme ve turbo sıkıntısı yaşamadım... bu sıkıntıları yaşayanları duydum ama bir o kadarda h,ç sorun yaşamayanlar var çevremde... heralde biraz şans işi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1drader

2011 lerde turbo problemi var diyorlar. ne kadar doğru..

Sevgili 1drader,
    2011 Corolla Elegant d-4d sahibiyim. Araç 2.500 km de ben de henüz yağ eksiltme ve turbo sıkıntısı yaşamadım...
  • 2011 Corolla Elegant Dizel, 7500km. Allaha şükür yağ ile ilgili bir sorun yaşamadım, ama şu depo dolu iken gelen çalkantı sesi beni gıcık ediyor.

50bin TL ver, arabanın orasından burasından deposundan sesler gelsin olacak iş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vezveldek

2011 Corolla Elegant Dizel, 7500km. Allaha şükür yağ ile ilgili bir sorun yaşamadım, ama şu depo dolu iken gelen çalkantı sesi beni gıcık ediyor.

50bin TL ver, arabanın orasından burasından deposundan sesler gelsin olacak iş değil.

aynen benimde aracımdaki tek sıkıntım bu... gerçekten hayret edici bir durum ama fluence ve golflerdede bu sıkıntıları yaşayanları duydum... depoya dalgakıran koymuyorlarmış artık ondan olduğunu söylüyor servis... çok ilginiç...
  • Yani bir de, bu normaldir her arabada oluyor demeleri gerçekten çok ilginç. 2009 benzinli corollam vardır, böyle bir sorun yaşamıyordum. Sanırım dizellere has bir sorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.