Merhaba arkadaşlar bugün başıma gelen olayı anlatmak istiyorum size.Araçla dükkandan geri geri çıkarken direksyonu sola çevirip yavaşça yürüyordum arkaya bakarak.Tam dönüp gidicekken dükkanın içindeki koskoca direği unuttum ve tamponun sağ tarafından direğe girdim ve ön tamponu gitti aracın.İçim acıdı resmen. :D
quote:
Orijinalden alıntı: mythrill
Merhaba arkadaşlar bugün başıma gelen olayı anlatmak istiyorum size.Araçla dükkandan geri geri çıkarken direksyonu sola çevirip yavaşça yürüyordum arkaya bakarak.Tam dönüp gidicekken dükkanın içindeki koskoca direği unuttum ve tamponun sağ tarafından direğe girdim ve ön tamponu gitti aracın.İçim acıdı resmen. :D
Haydi evine evladım...
quote:
Orijinalden alıntı: -PoseidoN-
quote:
Haydi evine evladım...
bu kalınlaştırdığınız kısımlarda garip olan ne var anlayamadım?
quote:
bu kalınlaştırdığınız kısımlarda garip olan ne var anlayamadım?
Alıntıları Göster
Arkaya bakarak ön tamponumu mü düşürdün
quote:
Orijinalden alıntı: viper17
Arkaya bakarak ön tamponumu mü düşürdün
Alıntıları Göster
Avangarde mi araç?
Özel donanım seviyesi falan herhalde. Dostum yaşın küçük.
quote:
Orijinalden alıntı: Doğan.
Avangarde mi araç?
Özel donanım seviyesi falan herhalde. Dostum yaşın küçük.
Alıntıları Göster
Konuyu açmandaki amaç? Sonuç? Yaş kaç?
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
Konuyu açmandaki amaç? Sonuç? Yaş kaç?
Alıntıları Göster
yaş 17 beyler.evet aracı geri geri sürürken arkaya bakıyordum ve tamponu vurdum.araç da avangarde donanım evet bunda garip olan ne var?
quote:
yaş 17 beyler.evet aracı geri geri sürürken arkaya bakıyordum ve tamponu vurdum.araç da avangarde donanım evet bunda garip olan ne var?
Alıntıları Göster
direğe vurmasan otobana çıkacak mıydın
yoksa bakkala ekmek almaya mı gidiyordun..bu yaşta ehliyeti de ordan almışsındır..ezine mi o
quote:
Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı
direğe vurmasan otobana çıkacak mıydın
yoksa bakkala ekmek almaya mı gidiyordun..bu yaşta ehliyeti de ordan almışsındır..ezine mi o
Alıntıları Göster
Adamın akülü arabası var beyler dağılın.. Geri geri gelirken yürüyormuş işte ayaklarıyla ittire ittire herhalde
quote:
Alıntıları Göster
Yürürken nasıl sürüyodun aracı ?
quote:
Orijinalden alıntı: will.i.am
Yürürken nasıl sürüyodun aracı ?
Alıntıları Göster
He bu arada başlığı gözümüze sokmasan ve yürüyerek kullanmasan bir nebze inanırdık
quote:
He bu arada başlığı gözümüze sokmasan ve yürüyerek kullanmasan bir nebze inanırdık
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
Cidden garip insanlarsınız ya.Arabayla geri geri gidiyorum yerine yürüyorum dedim ne şimdi bu ? Otobana çıkmıycaktım ama şehir içine çıkıcaktım.
quote:
Cidden garip insanlarsınız ya.Arabayla geri geri gidiyorum yerine yürüyorum dedim ne şimdi bu ? Otobana çıkmıycaktım ama şehir içine çıkıcaktım.
Alıntıları Göster
Avangarde diye bir donanım seviyesi yok dostum . Sendede mercedes yok, babanın bile değil Arabaya yazık olmuş dememiz için açılmış bir başlık, bir nevi benim 250 cdı var demek için. CGI mı CDI mı bu aradan araç? (varsa falan)
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Doğan.
Avangarde diye bir donanım seviyesi yok dostum . Sendede mercedes yok, babanın bile değil Arabaya yazık olmuş dememiz için açılmış bir başlık, bir nevi benim 250 cdı var demek için. CGI mı CDI mı bu aradan araç? (varsa falan)
Alıntıları Göster
Avantgarde işte tek harfi atlamışım da bence o kadar da büyütülecek bir şey değil avangarde ya da avantgarde. Malesef ki araba benim değil haklısın ama babamın.
quote:
Avantgarde işte tek harfi atlamışım da bence o kadar da büyütülecek bir şey değil avangarde ya da avantgarde. Malesef ki araba benim değil haklısın ama babamın.