Şimdi Ara

2011 Fiesta Lastik Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımda orjinal hankook 195/50/15 lastik vardı, yaklaşık bir sene önce aynı ebatlarda iki adet pirelli p6 taktırdım ve yine yakında 2 adet yeni lastik almam gerekiyor. Yeni lastik için önerileriniz nedir? Yine pirelli p6 ile devammı etmeliyim yoksa başka bir marka öneriniz varmı?

Yardımlarınızı bekliyorum.
    Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdk54 -- 6 Ocak 2014; 15:30:25 >

• Bence orjinal i hankook iyidir . Testlerine bakmıştım 3.sıradaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hankook yada pirelli hakkında bilgim yok ama michelin energy saver+ tavsiye edebilirim.
  • 2 adet pirelli p1 verde aldım. 195/50/R15 tanesi 130 tl.
  • Merhaba bende fabri lastiklerinin ömrünün bitmesinden dolayı lastik almayı düşünüyorum.fakat fiestaların amortisor sisteminin sert olmasından dolayı yoldaki ufak laka larda bile sesi içeri almasını engellemek için yumuşak lastik almayı düşünüyorum.Sizce nasıl bir lastik almalıyım?
  • Arkadaslar bende 2011 fiestama lastik alicam.michelin diyorlar ama.tavsiye varmi?

• Bendeki 2012 Modelin uzeriden Continental vardi. Yeni lastikleri Lassa Impetus aldim. Belki yeni olmasi hasebiyle, continentala gore cok daha konforlu lastikler. Tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ontinental conti premium contact 5 almıştım çok memnunum.Hem ses olayı azaldı konfor arttı.Üzerinde aldığımda contact 2 vardı ama contact 5 çok daha iyi özellikle ıslak zemin performansı çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdk54

Arkadaşlar merhaba;

Aracımda orjinal hankook 195/50/15 lastik vardı, yaklaşık bir sene önce aynı ebatlarda iki adet pirelli p6 taktırdım ve yine yakında 2 adet yeni lastik almam gerekiyor. Yeni lastik için önerileriniz nedir? Yine pirelli p6 ile devammı etmeliyim yoksa başka bir marka öneriniz varmı?

Yardımlarınızı bekliyorum.
    Sevgiler.

ben TOYO nun lasitiğini almıştım gayet iyi idi Conti vardı arabada sıfır aldıgımda berbattın conti kalas gibi toyo aldım sonra mıchelin ve şimdi üstünde mıchelın ın yan firması olan cormoran var gayet yumuşak ve fiyatıda baya iyi bir lastik tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellistdogu

Arkadaslar bende 2011 fiestama lastik alicam.michelin diyorlar ama.tavsiye varmi?

michelin energy saver+ kullanıyorum 9 aydan beri.enerji tasarrufu sağladığını söylüyolar ama gözle görülür bir tasarruf göremedim.konfor konusuna gelince lastikler yumuşak olduğu için gayet başarılı.
  • Bu sezon kış için Goodyear Ultragrip9 aldım, uzun yol performansı başarılı, yol tutuşu yerinde, yakıt sarfiyatı ise abartıldığı gibi değil, araca uyumu güzel.
  • Arkadaşlar 2012 trend fiestam var. Şuan 14 jant 175/65/r14 lastik kullanıyorum.Arabama 15 ' Çelik jant takmak istiyorum . Lastik ölçüleri forumda okuduğuma göre baya farklılık gösteriyor. Konfor açısından 14' jant öneriliyor ama Görüntü olarak 14' hoşuma gitmiyor.Bir de lastik ebadı 195/50/r15 195/55/r15 !85/65/r15 kullananlar var nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum

• 195/50/15 ile 195/60/15 arasında yol tutuş performans konfor ve tasarruf açısından ne fark vardır. hangisini almalıyım sizce?
  • Hocam hangi ebat kullanıyorsunuz ve neden o ebatı aldığınız söyler misiniz rica etsem

• yardım edecek yok mu arkadaşlar
  • 15" kullanmadığım için bilgi sahibi değilim.
  • bote2731 B kullanıcısına yanıt
    Eski jantlarinizin resmini paylasirmisiniz. Bense 14" almak istiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.