Şimdi Ara

2011 Ford Fusion Collection Dizel Hatasız Boyasız Masrafsız.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım hatasız ve sıfır ayarındadır. Expertiz raporunu yeni yaptırdım.
    1.4 tdci collection 107bin km de 2011 model. Sıfır kokusu Halen durmaktadır. Yakıtı çok çok ekonomiktir. Muayenesi bir kaç hafta önce yapılmıştır. Trigeri yeni değişmiştir. 100'bin km ye kadar hep serviste bakılmıştır.Fiyat 41500TL

ABS
    Klima
    Far Sensörü
    Çelik jant
    Elektrikli Aynalar
    Park Sensörü
    Ön Arka Sis farları
    Elektrikli Camlar gibi özellikleri mevcuttur.
    Yedek anahtarı ve kitapçığı mevcuttur.Aracımda kesinlikle sigara içilmemiştir. Koltuklarında, döşemelerinde yada teybinde herhangi yanık yırtık tırnak izi mevcut değildir. Aracımın rengi ruhsatta Gece Grisi geçmektedir yani gölgede farklı renk güneşte farklı renk olmaktadır. Her zaman Kaskolu ve özenle kullanılmıştır.Kafama yatan en az benimki kadar temiz araçlar ile takas olabilir takas fiyatım farklıdır. İstediğiniz yere götürebilirsiniZ. Dediğimin ve ekspertiz raporumun haricinde bişey çıkarsa masraflarınız bana aittir. Alan kişi hayrını görsün.​ 05536000960

2011 Ford Fusion Collection Dizel Hatasız Boyasız Masrafsız.....2011 Ford Fusion Collection Dizel Hatasız Boyasız Masrafsız.....2011 Ford Fusion Collection Dizel Hatasız Boyasız Masrafsız.....2011 Ford Fusion Collection Dizel Hatasız Boyasız Masrafsız.....2011 Ford Fusion Collection Dizel Hatasız Boyasız Masrafsız.....2011 Ford Fusion Collection Dizel Hatasız Boyasız Masrafsız.....2011 Ford Fusion Collection Dizel Hatasız Boyasız Masrafsız.....2011 Ford Fusion Collection Dizel Hatasız Boyasız Masrafsız.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unutulan10 -- 5 Mart 2018; 22:10:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 8 yaşındaki raba temiz buna en ufak sözüm yok ama bu sıfır kokusu üzerinde vs çok abartı oluyor kaş yapmıyor göz çıkarıyor diğer yazdıklarınızın inandırıcılığını kaybettiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

8 yaşındaki raba temiz buna en ufak sözüm yok ama bu sıfır kokusu üzerinde vs çok abartı oluyor kaş yapmıyor göz çıkarıyor diğer yazdıklarınızın inandırıcılığını kaybettiriyor

sayın mtasova arkadaşım, olmayan bir şeyi yazmadım, sıfır kokusu üzerinde Olmasa neden böyle bir bilgi verme ihtiyacı duyayım? Gelir bakarsın eğer sıfır kokusu yoksa o zaman yargılarsınız. Algı yönetimi yapmayın burda masumane şekilde malımızı satma gayretindeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.