Şimdi Ara

2011 Model 1.16i (m paket beyaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu araba bir abimin ve satmak istiyor. Sunrooflu m paket full. Ancak şöyle birşey var, arabanın 30000 TL daha ödenecek kredisi var. Bu yüzden piyasa fiyatından biraz daha düşük bir fiyata verip kredisini kapatarak satmayı istiyor. Birkaç galericiye sorduk, adamlar "kelepir düşürdük" modunda ve aracı çok çok düşük fiyatlara almayı teklif ediyorlar.

Şimdi bu kredi durumundan dolayı piyasa fiyatından birkaç bin TL düşük fiyatla bu arabayı satabilir miyiz? Nasıl bir yol izlememiz gerekir?

Araba 16.000 KM'de ve bırakın değişeni boya dahi yok. Lütfen bu işlerden anlayan arkadaşlar tavsiyede bulunabilir mi? Veya almak isteyen arkadaşlar varsa bana burdan ulaşabilir, tüm samimiyetimle söylüyorum araç sadece ihtiyaçtan dolayı satılıktır. İstenirse resimleri felan ekleyebilirim..

Yorumlarınızı bekliyorum.

• Şimdi burada yapılacak nedir biliyor musun?

Abin hemen 30bin liralık tüketici kredisi çekecek, masrafsız olacak, ve o parayla aracın borcunu kapatacak, temizleyecek, sonra aracı satacak normal bir fiyata...

Satışını yaptıktan sonra ele geçen paranın bir kısmıyla krediyi kapatırsınız... Böylece ucuza satmak zorunda kalmazsınız.

Araç otomatik mi? ne kadar istiyorsunuz ? Belki taliplisi çıkar buradan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Şimdi burada yapılacak nedir biliyor musun?

Abin hemen 30bin liralık tüketici kredisi çekecek, masrafsız olacak, ve o parayla aracın borcunu kapatacak, temizleyecek, sonra aracı satacak normal bir fiyata...

Satışını yaptıktan sonra ele geçen paranın bir kısmıyla krediyi kapatırsınız... Böylece ucuza satmak zorunda kalmazsınız.

Araç otomatik mi? ne kadar istiyorsunuz ? Belki taliplisi çıkar buradan...

Kredi çekecek durumu olmadığından zaten böyle bir durum oluştu.
    Evet araç otomatik ve 57 bin TL istiyoruz. Benim araştırdığım kadarıyla bu kondüsyondaki ve bu özellikteki eşdeğerleri en az 60 bin TL. Daha çok km ve lokal boyalı, sunroofsuz vs. olanları 57-58 bin TL civarında. Bir miktar daha düşebilir sanırım ama çok fazla da olacağını sanmıyorum. İlginiz için teşekkürler.

• İndirimli satmasına gerek yok. Normal ilana koyarsın. Araç satılacağı zaman adama dersin -30 bin tl krediyi kapatıp direk satışını vereceğim. Zaten kabul etmeyen çıkmaz. Kimse için sorun olmaz.

Gider bankaya 5dkda krediyi ödeyip (krediyi direk kapatacağınız için 30 bin tl yi daha az ödemenizde mümkün. indirim falan yapıyorlar) sonrada aracı teslim edersiniz.

Veya krediyi adama devredersin adamda sana kalan parayı öder. Krediyide isterse hemen ödeyip kapatır, isterse taksitleri öder.

Fiyatı normalden ucuz tutunca + kredi var vb. birşey diyince insanlar tedirgin olabilir, kesin birşey var diye düşünüp uzak durabilirler. Çünkü artık herkes 2. el araçtan korkar olmuş durumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.