Bildirim
2011 s40 için jant arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar,
bende Zaurak model 17" jant var, yedekte oldugu icin kullanmiyorum. bir tanesinin dis kenarinda kaldirima surundugu icin cizikler var. Ankara da iseniz gorebilirsiniz. toplam 20-25.000 km kullandik.
jant su sekildehttp://accessories.volvocars.com/AccessoriesWeb/Accessories.mvc/nl/IT/V50/2012/D2/Manual/L.H.D/ShowDocument/VCC-449465
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapaet -- 28 Mayıs 2014; 9:41:57 > -
Olabilir, fiyat ne düşünüyorsunuz? Ben Kayserideyim Jantların resimlerini çekip gönderme imkanınız olurmu? WhatsApp'dan felan gönderebilirseniz ilgilenirim.
Şimdiden teşekkürler. -
Bir soruda jantlarda eğrilik felan yok değilmi? çizik harici başka bir sıkıntısı yoktur umarım.
Tekrar teşekkür ederim. -
eğrilik yok, cizikte max 10 cm kadar bir kenarda. fotograf cekmem biraz zaman alabilir, en kisa surede hazirlamaya calisirim. fiyat olarak birsey dusunmedim henuz. onu da arastirayim.
fiyat olarak kargo haric 2.500 TL ye verebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapaet -- 30 Mayıs 2014; 16:01:35 > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X