Şimdi Ara

2011 Seat Leon 1.4 TSI Style İçin Fiyat Takdirlerinizi Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

+ Sunroof

+ 17" çelik alaşımlı jantlar

+ 4'lü spor amortisör ve yay

Toplam hasar kaydı 1753 TL. 120.500'de periyodik bakım yapıldı. 17.09.2017'de detaylı temizlik yapıldı. Muayene Şubat'ta.

Ekspertiz raporunu da baz alarak fiyat takdirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOPARMA GÜLLERİ -- 26 Eylül 2017; 17:51:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir fiyat takdirim yok. Ama tavan hariç her yer boyalı. Piyasasının 10-15 bin altına koymalısınız. Benim uzak duracağım bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bir fiyat takdirim yok. Ama tavan hariç her yer boyalı. Piyasasının 10-15 bin altına koymalısınız. Benim uzak duracağım bir araç.

Görüşünüz için teşekkür ederim. Merak ettiğim husus: bu model özelinde pert araçların neredeyse belirttiğiniz fiyat aralığında gittiğini düşünürsek bu araç bu hasar kaydı ve ekstralarıyla bahsettiğiniz kadar değer kaybeder mi?

• KOPARMA GÜLLERİ kullanıcısına yanıt
    Hocam satmaya kalktığınızda mundar olur diye bir laf var. Bu arabaya abuk subuk tipler çok fazla kulp takar. Eğer satma niyetiniz var ise eğrisi ile doğrusu ile herşeyini yazıp; ciddi bir ilan açın. Moral bozan tiplerle de hiç uğraşmayın. Araba satmadım daha önce ama epey elektronik ürün sattım sahibinden ve forumda. Ortalık ölücüden geçilmiyor, satacaksanız da eliniz sıkışık olmadığı bir vakitte satın acele etmeden.

Edit: Evet ekstraları var ama çok fazla hasarı da var belli ki, insanlar bunlara odaklanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 26 Eylül 2017; 18:19:17 >
  • Yerinizde olsam acelem yoksa 43750 son birakacagim rakam olurdu.42000 çekeceği normal fiyat acelesi varsa 39750 son oluru şeklinde fiyat belirlerdim , saygılar selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Hocam satmaya kalktığınızda mundar olur diye bir laf var. Bu arabaya abuk subuk tipler çok fazla kulp takar. Eğer satma niyetiniz var ise eğrisi ile doğrusu ile herşeyini yazıp; ciddi bir ilan açın. Moral bozan tiplerle de hiç uğraşmayın. Araba satmadım daha önce ama epey elektronik ürün sattım sahibinden ve forumda. Ortalık ölücüden geçilmiyor, satacaksanız da eliniz sıkışık olmadığı bir vakitte satın acele etmeden.

Edit: Evet ekstraları var ama çok fazla hasarı da var belli ki, insanlar bunlara odaklanacaktır.

Mundarlık konusunda kesinlikle katılıyorum :) Piyasada o kadar çok mezarcı var ki insan bazen çileden çıkmamak için kendisini zor tutuyor.

Araçta alıcı için verilebilecek en net bilgileri verdiğime inanıyorum. Ekstra belirtmemde yarar gördüğünüz hususlar varsa söyleyin lütfen.

Teşekkür ediyorum. Fiyat takdirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOPARMA GÜLLERİ -- 26 Eylül 2017; 18:45:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0mer Faruk

Yerinizde olsam acelem yoksa 43750 son birakacagim rakam olurdu.42000 çekeceği normal fiyat acelesi varsa 39750 son oluru şeklinde fiyat belirlerdim , saygılar selamlar...

Ömer Faruk Bey çok teşekkür ediyorum. Ekstra belirtmemde yarar olabilecek bir husus var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: KOPARMA GÜLLERİ

quote:

Yerinizde olsam acelem yoksa 43750 son birakacagim rakam olurdu.42000 çekeceği normal fiyat acelesi varsa 39750 son oluru şeklinde fiyat belirlerdim , saygılar selamlar...

Ömer Faruk Bey çok teşekkür ediyorum. Ekstra belirtmemde yarar olabilecek bir husus var mıdır acaba?

Geç oldu üzgünüm.Ne gibi ekstra bir husus? Her ne kadar önde plastik aksam tamirli yazsa da eğer motor çevresinde (yada kaputun altındaki diye de tabir edilebilir) etiketler yerinde duruyorsa sizin için bir artı olabilir.Yanlarda boya var kaputta boya var fakat etiketler vs üstünde diye belirtilebilir ,şahsen dikkat ederim.Ayrıca ekspertiz raporunda direklerde şaşe de işlem gözükmemekte.Sizin de bileceğiniz gibi yeri geliyor 2 kapıda çıta altı boya oluyor fakat alttan direkde işlemli düzeltilmiş yada şase çektirilmiş olabiliyor.Zaten boyasız isteyen 50 liraya yakın para verecek.40 civarı verecek adam illaki boyalı değişenli yada yüksek km alacak.He boyalı değişenli olacak ama kimse de direkleri şasesi oynanmış araba istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 27 Eylül 2017; 20:30:30 >

• Kafanızdaki fiyatı yazın, satilmadikca fiyat kırın bence. Aciliyetinize göre fiyatını indirirsiniz.

Bende de 2011 impreza elegance otm var. Ben 42bin edeceğini düşünmüyorum. Aracım da çok temiz, 90bin kmde. Lpgli. Leon la aynı fiyat olsa yine impreza alırdım ama piyasa farklı olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KOPARMA GÜLLERİ

quote:

Geç oldu üzgünüm.Ne gibi ekstra bir husus? Her ne kadar önde plastik aksam tamirli yazsa da eğer motor çevresinde (yada kaputun altındaki diye de tabir edilebilir) etiketler yerinde duruyorsa sizin için bir artı olabilir.Yanlarda boya var kaputta boya var fakat etiketler vs üstünde diye belirtilebilir ,şahsen dikkat ederim.Ayrıca ekspertiz raporunda direklerde şaşe de işlem gözükmemekte.Sizin de bileceğiniz gibi yeri geliyor 2 kapıda çıta altı boya oluyor fakat alttan direkde işlemli düzeltilmiş yada şase çektirilmiş olabiliyor.Zaten boyasız isteyen 50 liraya yakın para verecek.40 civarı verecek adam illaki boyalı değişenli yada yüksek km alacak.He boyalı değişenli olacak ama kimse de direkleri şasesi oynanmış araba istemez.

Estağfirullah Ömer Faruk Bey ;) Belirttiğiniz hususlar ilan için bana epey yararlı oldu. Direklerde ve şasede en ufak bir işlem yok, zaten bu araç ciddi bir kaza da yapmadı. Ekstraları da düşünürsek belirttiğiniz fiyatın makul olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Kafanızdaki fiyatı yazın, satilmadikca fiyat kırın bence. Aciliyetinize göre fiyatını indirirsiniz.

Bende de 2011 impreza elegance otm var. Ben 42bin edeceğini düşünmüyorum. Aracım da çok temiz, 90bin kmde. Lpgli. Leon la aynı fiyat olsa yine impreza alırdım ama piyasa farklı olabilir.

Sn. commandx;

Nazik yorumunuz için teşekkür ediyorum. Elbette piyasa faktörü çok önemli ve bu hususta Leon aracınıza göre epey önde. Fiyat takdir etmediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOPARMA GÜLLERİ -- 28 Eylül 2017; 0:31:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.