Bildirim
2012 1.6 FORD FOCUS HB TITANIUM X mu yoksa 2012 PASSAT 1,6 TDI BLUEMOTİON HIGHLINE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Basit soru focus.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha serii olan Focus.
Diğer her şey için Passat.
Passat'ın hem de Highline donanıma sahip B7 kasanın genci yaşlısı yok. Sürüş keyfi gerçekten başarılı. -
Cidden hangisinin daha atak oldugunu soruyor musun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güç değerlerini yazdin. 115likle 105ligi ayirt edemedin, tork farkını ayirt edemedin, sınıf farkini hiç ayırt edemedin. Ağırlığı hesaba hic katmadin.
Iyi bari focus ile passati ayirt edebilmissin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence ford kornet daha iyi. geçenlerde insignia ile kapıştık. tozumun arasında kayboldu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: naturalman3
bence ford kornet daha iyi. geçenlerde insignia ile kapıştık. tozumun arasında kayboldu :)
park halindeki insignaylamı kapıştın -
quote:
Orijinalden alıntı: alikeles
quote:
Orijinalden alıntı: naturalman3
bence ford kornet daha iyi. geçenlerde insignia ile kapıştık. tozumun arasında kayboldu :)
park halindeki insignaylamı kapıştın
yani hareket ediyordu galiba:) ama geri mi gidiyordu orasını tam kestiremedim :) -
DOĞRU CEVAP SERİLİK ACISINDAN YOL TUTUŞ AÇISINDAN AÇIK ARA FORD FOCUS ZATEN AĞIRLIK BG TORK FARKI BARİZ AMA KONFOR YALITIM TÜKETİM BAGAK HACMİ İÇ HACİM GÜVENLİK 2.EL DEĞER KORUMA GİBİ KONULARDA PASSAT 1.6 TDI 105 -
GENÇ İÇİN FOCUS PASSAT BABA AĞIR ABİ ARABASI
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X