Şimdi Ara

2012 117 binde masrafsız auris 1.33 comfort extralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba herkese hayırlı alışverişler.

Aracım 2012 model olup 117.135 kilometrede çok temiz bir araçtır. İşim gereği günde 4 km yol yapıyorum onu da benzinde kullanıyorum bu yüzden performansı cok güzel. Yağ yakma duman atma vs söz konusu değil motoru saat gibidir. Yedek anahtar ve kitapcıkları mevut.

Aracımın 1 parça değişeni olup 3 parçasında da boya mevcuttur. Alırken Tarcanlarda expertizi yaptırdım bilenler bilir. Şase podye panel ve direklerde kesinlikle oynama işlem vs yoktur fotoğrafda expertiz raporunu inceleyebilirsiniz. Parça parça 5 bin₺ ye yakın trameri mecut.

Bakımlarını yeni yaptırdım. (113.000km)

Toysay özel toyota servisinde baskı balatası değişimi kışlık sıvı filtre bakımı yapıldı. Serim otogazda tüp bakımlarını yaptırdım. Faturaları mevcut. Aracımın şuan için kuruş masrafı yoktur.

Aracımın bazı özellikleri

Abs - 8 Airbag - Klima - Hidorlik ayarlanabilir fonksiyonel direksiyon - Ön arka elektrkli camlar (tek dokunuş) - Elektrikli ısıtımalı otomatik katlanır yan aynalar - 6 ileri vites - Bluetooth aux / Mp3 Cd calar teyp - Ön arka Sis farları - Mercekli kısa farlar - Kol dayama vs vs..

Ek olarak orjinal çelik jant- balık sırtı anten - havuzlu paspas - bagaj havuzu - kısalara da led far taktırdım.

Aracımla ilgili aklıma gelen tüm detayları yazdım pazarlık sünnettir abartmamak suretiyle..

2012 117 binde masrafsız auris 1.33 comfort extralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 1 Nisan 2020; 23:53:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncell

• Linkide ekleyelim;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 1 Nisan 2020; 23:54:37 >
  • 70 uygunmu

• koroglu69 K kullanıcısına yanıt
    Teklif icin teşekkür ederim ancak aklımdaki son rakam 75 bin

• Günceldir!!yükselen altına dolara rağmen 75 bin tlye kadar yardıcmı olacağım

• Günceliz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forum dışına satılmıştır(73.500tlye)teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.