Şimdi Ara

2012-2013 SBS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımızda Vereceğimiz Önemli Kararlardan 1 si Sbs dir.
    Turkiye'nin Yeni Sisteme Geçmesiyle Birlikte SBS Kalkmıştır.
    Sbs'nin Kalkıp Yerine Okul Ortalaması Gelmesi Şuan İçin Büyük Haksızlıklar Ortaya Cıkaracaktır.
    Örnek:
    Alican Özel Okula Gidiyor Matematik'den 75 Aldı.Öğretmeni Hemen 85 Yapıyor.
    Abdurahman Devlet Okulunda Okuyor.82 Aldı Öğretmeni 85 Yapmıyor.
    Peki Lise Seciminde Özel Okula Gidemediği İçin İstediği Liseye Giremeyen Abdurahman a Haksızlık Olmazmı?
    Alican ondan düşük not alarak girdi ama abdurahman giremedi yani parası olan istediği liseye girecek devlet okulunda okuyon azimli calışkan Abdurahman giremeyecekmi?
    Evet Arkadaşlar Bana Göre Bu Sistem Şuan İçin Adil Değildir.
    _______________________________________________________________________________________________________________
    SBS 2013 !!!
    Geleyim kendi konuma SBS 2012-2013 Sınavına Gireceğim.
    Okul Ortalamam.
    6 Sınıf:78,90
    7sınıf:78,05
    8sınıf: ?(85+ yapmaya calışacağım)
    6 ve 7 sınıfta pek onemsemezdim ders cok dinlemeyen dersanede şımaran bir cocuktum ama bu sene sınavım var ve hayatımı değiştirecek bi karar düz lise gibi bir liseye girersem arkadaş ortamım zayıf olduğundan benide etkiler ve iyi bir meslek edinemem.
    Anadolu Öğretmen and Anadolu gibi liselere girersem(düzlerden anadolu olanlar değil en az 450 puanlıklar) arkadaş cevrem iyi temiz cocuklardan oluşacak ve beni ders calışmaya mutlaka itecektir.bu durumda ise ben istediğim meslek dalını kazanıp güzel bir hayatım olacak.Bu yüzden 8 sınıfda calışıp ortalamamı 85+ yapabilirsem Sbs den 450+ alabilirsem cok güzel olacak.
    _____________________________________________________________________________________________________________
    Yaptıklarım:
    *Matematik den Özel Öğretmen Ayarladım Haftada 1 veya 2 gün ders alacağım
    *İyi bir dersaneye yazıldım.
    *Günlük İşlediğim Konuları Tekrar Edip Testlerini Cözüyor Yapamadıklarımı Soruyorum Hocalarıma
    _____________________________________________________________________________________________________________
    Yapacaklarım:
    *Fen den Özel Hoca Arıyorum Bulunca Tutacağım
    *Türkce Dilbigisi İçin Öğretmen Tutacağım.
    Evet Benim Yaptıklarım Ve Yapacaklarım Bunlar İşallah Sbs De Allahın İzniyle Ankara/Hasan Ali Yücel Kazanabilirim.
    Ve Benim Gibi Sbsye Girecek Arkadaşlar Bana Önerilerini Ve Yapacaklarını Yazarlarsa Sevinirim.
    Sbs ye Girecek Calışan Gayret Eden Herkeze Başarılar Dilerim.

• BU sene OKS'de olmayacak sbs ismiyle geçiyor o yüzden sadece 8 .sınıf konuları görücez daha iyi olmuş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: wnirvana3534

BU sene OKS'de olmayacak sbs ismiyle geçiyor o yüzden sadece 8 .sınıf konuları görücez daha iyi olmuş bence

İnslh ankara/hasan ali yucel kazanirim.
    yoksa sen hala...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen küfür kısaltması bulunan mesajlardan alıntı yapmayınız.
  • Elizabeht :ASD:ASF:ASF:ASF:d
  • ShhLe kullanıcısına yanıt
    Bence iyi bir okul değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Bence iyi bir okul değil

Konunun 2012 oldugunu dikkat cekmek isterim

• Kesinlikle haklısınız.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.