Şimdi Ara

2012 70000 km 1.4 passat mi sıfır fiat egea mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum biraz absürt bir karsilastirma biri c segmenti diğeri d segmenti, yılların bilinen markası ama karşılaştırmaya girdiğimde hemen hemen ikisi de aynı fiyata geliyor. Uzun zaman binmek niyetiyle alacağım yani biraz binip satayım niyetim yok. Sizce sırf sıfır diye egeaya yönelmek doğru bir fikir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence kesinlikle doğru fikir,çünkü 2012 model passat zaten pek iyi bir kasa olmamıştı.0 araç imkanınız varken,bence bunu değerlendirmelisiniz.Egea mı A4 mü ya da Egea mı daha düşük kmli yeni kasa passat mı deseydiniz belki farklı söyleyebilirdim ama 2012 model passat karşısında bence 0 egea,kafa da rahat olur.
  • Bence kesinlikle doğru fikir,çünkü 2012 model passat zaten pek iyi bir kasa olmamıştı.0 araç imkanınız varken,bence bunu değerlendirmelisiniz.Egea mı A4 mü ya da Egea mı daha düşük kmli yeni kasa passat mı deseydiniz belki farklı söyleyebilirdim ama 2012 model passat karşısında bence 0 egea,kafa da rahat olur.

• kesinlikle sifir egea + 5 yil garanti

• Manuel alınacaksa Passat tabi ki

• iki aracıda kullanın , inanın egeanın yanından geçmessiniz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

iki aracıda kullanın , inanın egeanın yanından geçmessiniz,
    Aynen oyle egea neymis 6 7 yasinda passat al arabaya bindigini anlarsin..

• 0 araç kokusu diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıfır risk, Egea...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum halkı egea der ama sen passat al. pişman olmazsın
    passatın yanında egea ya araba bile denmez
  • Temiz ve manuel olmak şartıyla Passat diyorum.

• Egea passatla kalite konusunda yarışamaz lakin her zaman 0 olan bakire bir kız gibi'dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 15 Eylül 2019; 1:9:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Egea passatla kalite konusunda yarışamaz lakin her zaman 0 olan bakire bir kız gibi'dir
    O zaman passatta tecrubeli sahibine güzel seyler yasatir iyi bir his verir sizin bakis acinizla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atkosturanadam -- 15 Eylül 2019; 10:39:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ust segment daha iyi dersek isin sonu 2000 model s serisine kadar gider. Ben bu karsilastirmada egeayi daha mantikli buluyorum. Gecmisi, ne sorun cikaracagi belli olmayan 7 yasinda araba almaktansa 0 arac alinir daha iyi

• Passat temizse kesinlikle Passat. Burada 10 kişi Egea der, 2 si ancak alır
  • Bazen aracı almak ile bitmiyor is. Yürütme masrafları da önemli. Passat kronik vs sorunu var mı, arıza çıkarma olasılığı filan hesaplanmalıdır. Allah insanı sanayi ye düşürmesin, canınızdan beziyorsunuz. Egea iç hacim yeterli, motor vs sorunsuz. 5 yıl garanti. Garantinin kötü tarafı da 300-400 TL lik bakimlara 1000-1500 arası fiyat vereceksiniz. Ama kafanız hep rahat. Araç bir yerde kaldı mı, çağır garantiyi halletsinler.
    Sanayi den bıkmış bir insan olarak ve sıfır arabanın rahatlığı da göz önüne alınınca egea alırım.

• Egea aldık aileme çok kısa süre önce, araba fiyatına göre çok iyi. Passat daha mı iyidir, evet ama 7 yaşında 70000km de Passat 3-4 sene sonra bir arıza verse insan üzülür. Yakıt da lpg ile çok daha ucuz. Uzun süre binme niyetine Egea çok daha mantıklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.