Bildirim
2012 Astra Classic CDTI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ayy
Araç sıfır ayarındadır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-essentia-cdti-konfor-paketli-79618657/detay
detay için ilana bakmayalım,
2 satır buraya da yazın lütfen, özellikle il ve fiyat konusunu...
-
quote:
Orijinalden alıntı: kocaballi
quote:
Orijinalden alıntı: ayy
Araç sıfır ayarındadır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-essentia-cdti-konfor-paketli-79618657/detay
detay için ilana bakmayalım,
2 satır buraya da yazın lütfen, özellikle il ve fiyat konusunu...
Haklısınız.
Araç sıfır ayarındadır, henüz 3 aylıktır ve 4 bin km dedir.
Zonguldak/Ereğlidedir.
Kaza boya vs. yoktur.
-
Merhaba;
3 ay önce dizel Otomatik sıfır istanbulda 44 bin tl ye bayide görmüştüm. ama üst segmenti çıktığı ve kasası değiştiği için mantıklı gelmedi ve almadık.
Bugün tekrar gittim ve artık 1.3 dizel türkiyede kalmadığını öğrendim, malesef biz alamadık. Alan arkadaşlarım ise otomatiğinde çeşitli sorunlar yaşamış. aslında bizim alamayışımızın nedeni fiyatıydı elbette.
40 bin üzeri bizi biraz zorlayacağı için malesef bu araçlara bakamıyoruz.
İyi satışlar -
quote:
Orijinalden alıntı: madem
Merhaba;
3 ay önce dizel Otomatik sıfır istanbulda 44 bin tl ye bayide görmüştüm. ama üst segmenti çıktığı ve kasası değiştiği için mantıklı gelmedi ve almadık.
Bugün tekrar gittim ve artık 1.3 dizel türkiyede kalmadığını öğrendim, malesef biz alamadık. Alan arkadaşlarım ise otomatiğinde çeşitli sorunlar yaşamış. aslında bizim alamayışımızın nedeni fiyatıydı elbette.
40 bin üzeri bizi biraz zorlayacağı için malesef bu araçlara bakamıyoruz.
İyi satışlar
Doğrudur bu araçta zaten elde kalan son dizel araçlardan...
Ben kaza sonrası aracım pert olunca hiç kredi çekmeden ekonomik olsun diye bunu alayım dedim fakat açıkçası alışamadım sadece uzun yolda kullandım aracı.. -
Aracın fiyatı düşmüştür...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X