Bildirim
2012 auris
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba ;
Aracınıza uygun ürünümüz BRC MY11 dir ; dual vvti motorlar lpg ile tam uyumludur.Doğru ürün ,doğru montaj ve doğru kalibrasyon ile kesinlikle sorun yaşamazsınız.BRC nin Toyotalar için özel olarak ürettiği tesisat demeti ile aracınızın orjinal kabloları kesilmez soketli tesisat ile orjinal bir montaj yapılır.
BRC yi tercih etmeniz halinde aracınızın garantisi sona ermez , aracınız BRC 3.ŞAHIS MALİ MESULİYET SİGORTASI ile sigortalanır ve LPG kaynaklı sorunlarda masrafınızı BRC karşılar.Gönül rahatlığıyla BRC yi tercih edebilirsiniz.Selamlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz
Merhaba ;
Aracınıza uygun ürünümüz BRC MY11 dir ; dual vvti motorlar lpg ile tam uyumludur.Doğru ürün ,doğru montaj ve doğru kalibrasyon ile kesinlikle sorun yaşamazsınız.BRC nin Toyotalar için özel olarak ürettiği tesisat demeti ile aracınızın orjinal kabloları kesilmez soketli tesisat ile orjinal bir montaj yapılır.
BRC yi tercih etmeniz halinde aracınızın garantisi sona ermez , aracınız BRC 3.ŞAHIS MALİ MESULİYET SİGORTASI ile sigortalanır ve LPG kaynaklı sorunlarda masrafınızı BRC karşılar.Gönül rahatlığıyla BRC yi tercih edebilirsiniz.Selamlar...
hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. ben bayiden cıkıp direk montaj yaptırmak istiyorum. yani sıfır km ye montaj yaptırmayı düşünüyorum. aracın garantisiyle ilgili sorun yaşamayalım sonra.fiyat konusunda bilgi verirmisiniz? birde antepte önerebileceğiniz bayi varmı?
-
ıyıgunler 0km araçlarda motor garantısını prins ıpragaz olarak verıyor sızın aracınıza prıns vsı-2 &prıns sılverlıne ve carva care yaglama sıstemını onerırız sızın ayrıyeten sıgorta yaptırmanıza gerekyok lpg den kaynaklanan butun masraflarınızı kosulsuz olarak ıpragaz karsılıyor detaylı bılgı icin info@cetinsayotogaz.com
www.cetinsayotogaz.com PRINS ATIKER YETKILI BAYI & SERVIS
DOGRU İSİN DOGRU ADRESİ
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X