Şimdi Ara

2012 Aveo Sedan 1.4 LT 112.000 Km de Tavan Sacı değişmiş araca kaç TL vermeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir arabayla anlaştık tavanda antenin orda avuç içi kadar boya var dendi. Fiyatıda birkaç bin uygundu.
    Araç 2012 yeni kasa aveo sedan 1.4 LT Benzinli manuel 112.000 km de 31.000 TL ye anlaştık.
    5664 sorgulamada sol ön çamurluk değişme görünüyor 2800 Tl lik kazada, birde 1896 TL lik hasarda tavan sacı değişmiş görünüyor araç kaskolu binilmiş.
    Expertizde tavan sacı değişmiş oldugunu öğrendik. üzerine birşey düşmüş. işçilik 942 TL parça 944 TL tutmuş serviste.

Şimdi gelelim asıl meseleye araç çok düzgün içime sindi ama satarkanki tavan mevzusundan dolayı 27-28 bin dedim ben en azından pert muamelesi gibi satarım dedim satıcı 29.000 dedi.
    alayımmı ne derseniz tavan muhabbeti cok sıkıntı cıkarırmı. en azından 2 yıl binip zarar etmeden satarsam alıcam arabayı tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yardımcı olabilirmisiniz.

• Zarar edersiniz almayın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim insanlarımız tamponlardaki boyaya laf ediyor. Ki tavan sacı değişmiş. Taklalı diye görürler. Bence Satılması zor olacaktır. Vazgeçin derim

• chevrolet en sağlam haliyle 2.el de sıkıntılıyken bide tavanı işlem görmüş arabayı yarın öbürgün satışa koysan bu paraları veren bulamazsın haberin olsun. Yinede sen bilirsin.
  • Anladım hocam bulaşmayım hiç o halde:(

• O araçtan vazgeçtik. Bir tane bulduk kosmetse onu alcaz bugün

• Araca lafım yok hocam B segmentindeki en dolu araçlardan biri ama tavan olayı skinti ,temiz olanına bakın derim.

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam aveo alıcam ama biraz bütçem düşük kalıyor 30-33 arası bakınıyorum temiz 1-2 parça değişenli bişe alıcaz artık
  • Geçen haziran 2014 Aveo Ls 1.3 dizel 134.000deki HASAR KAYITSIZ aracımı 30küsüre verdim. Sürtükleri vardı tabi ama hiç işlem yapılmamıştı. Yerinizde olsam o parayı asla vermem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.