Şimdi Ara

2012 CIVIC alındı. Deneyimler, resimler, testler, ölçümler. Siz de katılın (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
27
Favori
95.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç gün önce honda forumlarında kalkıştan sonra ani fren yapmak zorunda kalan bir sürücünün yaptığı kaza konuşuluyordu. Hatta frenler konusunda bazı kullanıcıların modifiye merkezlerinde frenleri güçlendirdiklerine dair bazı yorumlar okudum. Fren önemli bir konu. Sizde durum nedir?
  • FD6'lar kalktı artık. Eskisine göre daha iyi olduğu eski kullanıcılardan sık duyduğum bir yorum.
  • Civic'te frenler, Mimleon'da sinirler sağlammış :)

Takip mesafesine uymayıp bir de hatalı geçiş sonrası çiziğin aynısını onlara da yapmak lazım gerçi, ama onlar da bu yaşta bu arabayı bulduklarına göre 'dolu'durlar. Bir yandan bunlara ellememek lazım bir yandan da itler serbest dolaştığı için kendi kendini yemek var.
  • Trafikte sıkça karşılaştığımız durum. Ehliyet almak umarım bir an önce zorlaşır da bu tip trafik canavarlarının biraz da olsun önü kesilir.
    Bu arada başlığı buldum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_62936119/tm.htm
  • Bu arada,
    kaza mesajım silinmiş,
    nedendir acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Bu arada,
    kaza mesajım silinmiş,
    nedendir acaba?

Olur öyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ankaradan civic dream için fiyat alan var mı ?
  • paylaşım yapan mimleon başta olmak üzere herkese çok teşekkürler...15 sayfayı özenerek hiç kimsenin yorumunu boşa saymadan tek tek okudum.yılda 20000 km üzeri yol yapıyorum.bugüne kadar 1995 uno lpg,1998 uno lpg,2002 marea lpg, 2005 alfa romeo lpg,2005 vw caddy ve son olarakta ssangyong kyron kullanmaktayım.şu anda elimde kyron ve caddy bulunmakta. eşimin de rahat kullanabilmesi için ilk başlarda dizel otomatik hız sabitleyicisi olan bi araç baktım ancak fiyatlar ne yazık ki 55-60000 civarlarında.ilk aday c4 oldu.ancak multimedya olmadığından elendi

köyceğiz muğlada yaşamaktayım.ancak iş akraba ziyareti çok olduğundan ve izmirde de evimiz olduğu için sürekli köyceğiz-izmir,köyceğiz - kuşadası , köyceğiz-adana istikametlerini kullanıyoruz.zaten günlük 40 km yol iş dolayısıyla yapılıyor.bu yüzden illaki multimedya destekli(uzun yolda film belgesel açık oturum dinlemeye bayılırım),sedan,otomatik vitese sahip,hız sabitleyici olan araçlara bakarken bu foruma denk geldim ve başladım araştırmaya.sayenizde ikna oldum ağustos ayının 2inci haftası satın almaya karar verdim.

LPG konusuna gelince.yıllarca lpg li araç kullandım ancak bugüne kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım ya da lpg den kaynaklı yolda kalmadım.dikkat edilmesi gereken husus araca lpg takıldıktan sonra lpg bakımlarını aksatmamak :)

paylaşım yapan arkadaşlara tekrar en içten dileklerimle teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinbirinci -- 18 Temmuz 2012; 11:13:33 >

• quote:

...

...ve yapılan yorumlara, verilen bilgilere rağmen laf sokmayı marifet saymayanlara
    ...forumu babasının malı sanıp, konu başlığında muhtarlığa soyunmayanlara
    ...hiç bilgi ve tecrübe katamadığı halde bir iki bilgi edinmeye çalışanlara kriz geçirtecek derecede komdeyenlik özentisi göstermeyenlere

rica ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesudum -- 18 Temmuz 2012; 13:17:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinbirinci

paylaşım yapan mimleon başta olmak üzere herkese çok teşekkürler...15 sayfayı özenerek hiç kimsenin yorumunu boşa saymadan tek tek okudum.yılda 20000 km üzeri yol yapıyorum.bugüne kadar 1995 uno lpg,1998 uno lpg,2002 marea lpg, 2005 alfa romeo lpg,2005 vw caddy ve son olarakta ssangyong kyron kullanmaktayım.şu anda elimde kyron ve caddy bulunmakta. eşimin de rahat kullanabilmesi için ilk başlarda dizel otomatik hız sabitleyicisi olan bi araç baktım ancak fiyatlar ne yazık ki 55-60000 civarlarında.ilk aday c4 oldu.ancak multimedya olmadığından elendi

köyceğiz muğlada yaşamaktayım.ancak iş akraba ziyareti çok olduğundan ve izmirde de evimiz olduğu için sürekli köyceğiz-izmir,köyceğiz - kuşadası , köyceğiz-adana istikametlerini kullanıyoruz.zaten günlük 40 km yol iş dolayısıyla yapılıyor.bu yüzden illaki multimedya destekli(uzun yolda film belgesel açık oturum dinlemeye bayılırım),sedan,otomatik vitese sahip,hız sabitleyici olan araçlara bakarken bu foruma denk geldim ve başladım araştırmaya.sayenizde ikna oldum ağustos ayının 2inci haftası satın almaya karar verdim.

LPG konusuna gelince.yıllarca lpg li araç kullandım ancak bugüne kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım ya da lpg den kaynaklı yolda kalmadım.dikkat edilmesi gereken husus araca lpg takıldıktan sonra lpg bakımlarını aksatmamak :)

Hayırlı olsun,,Bence doğru karar vermişsiniz...
    Bende her cuma izmir-bodrum...pazar bodrum-izmir yapmaktayım....Benim için birinci öncelik yolda kalmamak, ikinci öncelik uzun yol olduğundan aracın içi eğlenceli olması ve üçüncüsüde dış görünüş ve servis hizmetleri..

Dünya üzerinde problem yaratmayan markalar sıralamasıda ( bilhassa amerikada ) Hondanın en önlerde gittiğini yaptığım araştırmalar sonucu öğrendim..Fransız araçlarının zayıf elektronik sistemleri nedeni ile çok problem yaşadığını zaten yaşayarak öğrenmiştim....

Bugünde İzmir BRC 2A dan yarın için radevu aldım 1800 tl. 12 ay vade LPG my11 kitini takıyorum...Sistem LPG ÇALIŞIRKEN 4500 Devir üzerinde benzin püskürterek yanma odacıklarında soğutma yaptığından Subap uzaması vs.problemlerininde önüne geçiyor...

kısacası garantiyi falan salladım..Madem araç problemsiz...Garantiden ne yaptıracağız merak ediyorum...

Herkese saygılar...

• Herkese merhaba,

Honda aracımıza servisten necvox multimedya sistemi taktırdım alırken. Özellikleri bakımından çok memnunum ama pakette gelen kumandası konusunda çok sıkıntım var. Ekranın tam hizasına getirmeden ve belli bir açıdan tutmadığınız sürece işlem yapamıyor. Sizlerde de böyle mi acaba?
    Ayrıca torpidoda bulunan usb çıkışına bir adet flash bellek bağladım. Ekran üzerinden USB kısmına girip klasörler arasında dolaşmak istediğimde çok zorlanıyorum. Ekrandan tıklamak imkansız zor. Bir klasöre çıktığınızda ekran ve kumanda hariç çıkamıyorsunuz. Direksiyondan sadece bir sonraki ve önceki şarkıya geçebiliyorsunuz. Kumanda deseniz algılaması çok zor. Araba kullanırken başka klasöre geçmek işkenceye dönüyor. Acaba problem ne olabilir. Kolay bir yöntem bilen var mı acaba? Direksiyondan kumanda ediliyor da ben mi beceremedim acaba?

Teşekkürler,
    Saygılarımla.

• Multimedya (navigasyon.dvd.vs...) cihazda önemli olan Ram ve arayüz yazılımı.
    ram 256 olursa takılması olmaz,
    ayrıca yazılım da önemli.

neden uk kullanıyorsunuz?
    elle dokunmatik daha kolay ve güvenlidir.

nevcox u olan arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: gobel1905

Herkese merhaba,

Honda aracımıza servisten necvox multimedya sistemi taktırdım alırken. Özellikleri bakımından çok memnunum ama pakette gelen kumandası konusunda çok sıkıntım var. Ekranın tam hizasına getirmeden ve belli bir açıdan tutmadığınız sürece işlem yapamıyor. Sizlerde de böyle mi acaba?
    Ayrıca torpidoda bulunan usb çıkışına bir adet flash bellek bağladım. Ekran üzerinden USB kısmına girip klasörler arasında dolaşmak istediğimde çok zorlanıyorum. Ekrandan tıklamak imkansız zor. Bir klasöre çıktığınızda ekran ve kumanda hariç çıkamıyorsunuz. Direksiyondan sadece bir sonraki ve önceki şarkıya geçebiliyorsunuz. Kumanda deseniz algılaması çok zor. Araba kullanırken başka klasöre geçmek işkenceye dönüyor. Acaba problem ne olabilir. Kolay bir yöntem bilen var mı acaba? Direksiyondan kumanda ediliyor da ben mi beceremedim acaba?

Teşekkürler,
    Saygılarımla.

eğer lpg taktırırsam servise sadece periyodik bakımlar için giderim.motor garantisini bildiğim kadarıyla brc 3 yıl 60000km veriyor araştırmak lazım iyice servisin eline düşmeden böyle bir uygulama teoride değil de pratikte de varsa sıkıntı olmaz

• quote:

Multimedya (navigasyon.dvd.vs...) cihazda önemli olan Ram ve arayüz yazılımı.

Öncelikle cevap için teşekkür ederim.

Ekranda klasörler sıralanırken elle kaydırma yapmak inanın çok zor. Hele üst klasöre çıkmak istiyorsanız en üstteki üç nokta (...) kısmına tıklamak tam bir işkence. Ya hemen altındaki klasöre giriyor ya da hiç girmiyor. 10-15 tıklama da becerebiliyorum. Yani ellerim de öyle küçük değil tabi ama bu kadar da zor olmamalı. bu sırada hem dikkatiniz kayboluyor hem de eliniz yoruluyor. Keşke direksiyondan klasör atlama şansı olabilseydi :/

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: gobel1905

quote:

Multimedya (navigasyon.dvd.vs...) cihazda önemli olan Ram ve arayüz yazılımı.

Öncelikle cevap için teşekkür ederim.

Ekranda klasörler sıralanırken elle kaydırma yapmak inanın çok zor. Hele üst klasöre çıkmak istiyorsanız en üstteki üç nokta (...) kısmına tıklamak tam bir işkence. Ya hemen altındaki klasöre giriyor ya da hiç girmiyor. 10-15 tıklama da becerebiliyorum. Yani ellerim de öyle küçük değil tabi ama bu kadar da zor olmamalı. bu sırada hem dikkatiniz kayboluyor hem de eliniz yoruluyor. Keşke direksiyondan klasör atlama şansı olabilseydi :/

Saygılarımla.

navigasyon sahibi arkadaşlar peki multimedya hakkında bir kaç sorum olacak acaba yanıt verebilirmisiniz.
    usb ye yüklediğimiz video formatları oynatırken sadece mp4'le mi sınırlı ?
    Ekran parlaklık ayarı var mı ?Gece yolculuklarında çok göz alıyor mu ? Çünkü kyron aracımda akşamları sadece ekranı kapatıp rdayodan ses gelme seçeneği yok.Üzerinde gelen xetec marka navigasyon multimedya sistemi gece yolculuklarında aşırı göz alıyor ekran parlaklığını kısmak içinde herhangi bir menü bulunmuyor.
    yolcu koltuğunda oturan insan ekranı net görebiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinbirinci -- 20 Temmuz 2012; 8:02:30 >

• Naviler ekstra codec içermeyen tüm avi dosyalrını okur,
    bendeki navide ışık ayarı yanısıra,
    gece modu var,
    şu şekilde,
    ekranda siyah zemin üzerinde saat ve tarıh yer alıyor,
    arka planda navi, radyo vs... çalışıyor.

• quote:

Naviler ekstra codec içermeyen tüm avi dosyalrını okur,
    bendeki navide ışık ayarı yanısıra,
    gece modu var,
    şu şekilde,
    ekranda siyah zemin üzerinde saat ve tarıh yer alıyor,
    arka planda navi, radyo vs... çalışıyor.

mimleon çok teşekkürler diğer soruları da yanıtlarmısın yolcunun görüş açısı nasıl ???
    aynı ayar umarım necvox da yada diğer navigasyon cihazlarındada vardır...

• sürüş anında tv ve dvd(film) izlemek zaten sakıncalı,
    mp3, klip izlenirken yan ve arka koltukta sorun yok.
    bence takmayın kafanıza,
    navide önemli olan,
    navigasyon,
    bluetooth telefon görüşmesi,
    radyo,
    mp3 dinlemek.

gerisi teferruat, keyfe keder.

• @ mimleon

Objektif bakacak olursanız cihaza 100 üzerinden kaç verirsiniz?

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanıtlar için çok teşekkürler :) daha çok hanım izlemeyi seviyor mimleon o yüzden düşünmek gerekiyor....

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.