Şimdi Ara

2012 CIVIC alındı. Deneyimler, resimler, testler, ölçümler. Siz de katılın (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
27
Favori
95.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sicakyuz

@ mimleon

Objektif bakacak olursanız cihaza 100 üzerinden kaç verirsiniz?

Selamlar

nevcox u bilemem,

ancak yurtdışından getirttiğim navi için,
    90/100 puan veririm.

herkese navi tavsiye edrim,
    çok kolaylık ve kalite veriyor,
    ses ve görüntü olrak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mimleon

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben araba kullanırken DVD izlemeyi çok seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Valla ben araba kullanırken DVD izlemeyi çok seviyorum

hangi dvd tercihin
  • Terminator veya Eraser olabilir,
    malum forum bozan bir arkadaşımız.

• Ben olmasam forumun tadı kaçar yaw
    ortalığı karıştırmazsam, her kes aynı şeyi yazacak
    al sana monotonluk
  • Alınmayacağını bilsem,

"Mahallenin delisi"

derdim...

• De de alınmam
    zaten az biraz öyleyim
  • Aracimi gecen hafta aldim ve aldigimin ertesi gunu Istanbul-Marmaris seferine ciktim. Yolculuk boyunca D modunda ECON kapali ortalama 100 km/saat surat ile CC %70 oraninda kullanmama ragmen AVG deger 6,0 ltr/100 km olarak gozukuyor. 5,9 ltr/100km degerini ise 5-10 dk kadar gordum ve daha altina hic dusmedi. Fabrika degerlerinde 5,2 olarak verilen sehirler arasi tuketimin bazi forumcu arkadaslarin daha da alt degerlere, hatta 5,0 ltr altina tasidiklarini gordum. Gece yolculugu, klima kapali, camlar hafif aralik, bana bu deger fazla gibi geldi. ECON acsam cok degisirmi, ne onerirsiniz arkadaslar?

Saygilar
  • Tecrübelerimden gördüğüm, ECON kullanımı klimayı bedavaya getiriyor.

CC ile gidilen yolda ECON neden kapatılır, anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Tecrübelerimden gördüğüm, ECON kullanımı klimayı bedavaya getiriyor.

Bu tamamen arabayı teslim eden teknik servis görevlisinin tavsiyesiydi. Uzun yolda ECON acmaniza gerek yok dedi. Sizin aykırı bir fikriniz varsa nedenleriyle açıklarsanız forumda bir bilgi akışı gerçekleşir. Bana mantıklı gelen düz yolda CC kullanımında ECON açık ya da kapalı fazla birşey değişmeyeceğidir. Neticede devirda yokuş çıkma vs olmadıkça çok ciddi değişiklikler olmuyor. Ama siz genede ECON açık olsun diyorsanız nedeni ile ya da bunu tecrube ettiyseniz bildirebilirseniz bizde aklımıza yatarsa uygularız. Tecrubeye saygı her zaman sonsuz.

Selamlar.

• forumu takip ettiyseniz 9. sayfada sn. mimleon un econ açık/kapalı şeklinde test sonuçları var. Aradaki farkı oradan görebilirsiniz.
  • isteyen açar,
    isteyen kapatir,
    bu sadece o kişinin tercihi olur,
    bir tavsiye olarak anlamak lazim.

ben artık şehir ıçi kapatıyorum.
    çünkü biraz daha seri kullanım gerekiyor,
    sollamak, ani hızlanma vs.....
    şehir dışı econ açmak daha mantıklı,
    özellikle duble ve otoyollarda rahat oluyor,
    birde econun klimanın soğutmasını etkilediği açıkça belli oluyor,
    bu sıcaklarda ilk başlangıçta econu kapatıyorum.

sonuçta herkes deneyimini yazsın,
    isteyen istediğini secer.

• quote:

Orijinalden alıntı: nemodory

quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Tecrübelerimden gördüğüm, ECON kullanımı klimayı bedavaya getiriyor.

Bu tamamen arabayı teslim eden teknik servis görevlisinin tavsiyesiydi. Uzun yolda ECON acmaniza gerek yok dedi. Sizin aykırı bir fikriniz varsa nedenleriyle açıklarsanız forumda bir bilgi akışı gerçekleşir. Bana mantıklı gelen düz yolda CC kullanımında ECON açık ya da kapalı fazla birşey değişmeyeceğidir. Neticede devirda yokuş çıkma vs olmadıkça çok ciddi değişiklikler olmuyor. Ama siz genede ECON açık olsun diyorsanız nedeni ile ya da bunu tecrube ettiyseniz bildirebilirseniz bizde aklımıza yatarsa uygularız. Tecrubeye saygı her zaman sonsuz.

Selamlar.

Alıntı yaptığınız mesajımda sorduğunuz gerekçeler yazıyor aslında Daha önceki mesajlarımda rakamları da vermiştim. Başka arkadaşların da güzel ölçümleri var. Başka nasıl izahat bekliyorsunuz?

Tabi, istemeyen açmaz, elbette, kim ne karışır? Biz sadece gördüklerimizi yazdık. Ben de neden ECON kullanılmadığını anlayamadığımı yazdım. Kimseye talimat falan vermedim. Hele ki böyle sahipli bir konu başlığında akıl vermek ne haddime

• Forumu bastan sona zaten okudum, mimleonun her konumdaki test degerlerini de gordum. Pazar gunu kismetse donus yolu, ECON acik olarak yakaladigim degerleri bende buradan paylasacagim. Selamlar.
  • Bu aylar sicaklik rekorlarinin kirildigi aylar ve klima kapatmak neredeyse imkansiz. Ki zaten klimayi kapalı tutmayla, açık tutma arasında tuketim acisindan pek bir fark yaratmadigini,okudugum cesitli dergilerden hatirliyorum.
    Ben aracimda 8.5 9 lt.( vw golf v) arasinda benzin tuketiyorum. Tabi sehirici ve ilcede yasadigim da goz onunde bulundurulmali. Uzun yolda da 7.5 8 civarinda bir ortalamayla gidiyorum . 6 litre cok iyi bir tuketim. Ustelik otomatik bir aracta. 4.5 lara inebilmeniz icin dizel veya lpgden baska alternatifiniz yok maalesef. Ki ben lpg konusunda hahalen kuskuluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 27 Temmuz 2012; 14:19:13 >
  • klimayı bende epeyce denedim
    gerçektende pek bir şey farketmiyor yakıtta
  • 100 km.hızda de şehir dışında 0.3 ile 0.6 kadar tüketimi arttırıyormuş. Bu da çok önemli değil.
    http://www.renaultclubtr.com/forum/megane-kulubu/77382-klima-kullanimi-hakkinda-yardim.html
    Buradan bakabilirsiniz.
  • Ben uzun yolda ECON açıkken klimanın %5 - %10 aralığında etkilediğini düşünüyorum. Şehir içi klima ne etkiler onu bilemiyorum.
  • dün sabah,
    komşumun volvosu ile izmire gittik.
    volvo D5 , 215 hp, 5 silindir, 2400 cc, dizel

neden dizel araç sevmediğimi bir kez daha hatırladım.
    otoyolda 140 km ortalama ile giderken gelen motor sesi rahatsız ediciydi.
    diğer tüm özellikleri ise dehşet verici şkilde güzel.

civic için ses konusu bence kapanmıştır.

ilerde araç yenilrsem,
    asla dizel almayı düşünmüyorum.
    (sesi ölçer, test ettikten sonra fikrim değişebilir)

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.