Şimdi Ara

2012 CIVIC alındı. Deneyimler, resimler, testler, ölçümler. Siz de katılın (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
27
Favori
95.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    videosu dahil çok bilgi aldım,
    bugün izmirde hallederim sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • servisi aradım,
    kaskodan bedelsiz, indirimi bozmadan yeni orj honda cam takıyorlar.
    ancak tüm fitiller söküleceği için ikilemde kaldım.
    fabrika 0 gibi olurmu?

bu nedenle sanırım 60 tl verip tamir yapacağım.

• Hocam peki tamir sonucu nasıl oluyormuş? Yani hiç tamir edilmiş cam gördünüz mü?
    Doğrusu ben cam tamirinin nasıl yapıldığını merak ediyorum.
    Normalde çatlağın etrafını çizerler, buna da tamir derler. Ama sizinki farklı bir tamir sanırım. Değil mi?
  • internette kısa bir arama sonucu,

http://www.dailymotion.com/video/xrf8f3_oto-catlak-cam-tamiri-http-www-starotodizayn-com_auto

• Kızınızın resmi de 10 numara olmuş vallahi. Hayırlı olsun hocam.
  • Mimelonum mimarım;
    Öncelikle geçmiş olsun, cama gelsin cana gelmesin
    o küçük hasarı fazla gözünde büyütme ama...yamatma nı tavsiye etmem
    yaklaşık 5 yıl önce aynı olay başıma gelmişti, küçük bir taş çatlağını Yama-kaynak dedikleri
    senin videodaki ne benzer bir şekilde tamir ettirmiştim, işlem bittiğinde ilk bakışta hasarın yerini bile saptayamamıştım
    ancak az da olsa pürüz kalıyor ve o pürüz güneş ışıklarını büyüteç gibi doğrudan dashboard a yansıtıyor
    bir saat kadar güneş altında bırakmıştım arabayı, döndüğümde göğüslük te kocaman bir yanıkla karşılaşmıştım
    ne yazık ki elimde fotoları yok , ama şiddetle tavsiye ETMİYORUM

Kaskodan camı değiştirmenin hiç bir mahsuru yok
    servislerin kullandıkları cam olsun, fitiller olsun, yapıştırıcılar olsun, hepsi tamamen orijinal ve fabrikasında yapılandan farksız
    Kayda girmesi falan sorun olmaz, önceden bir kaç foto çek bi yerde sakla, arabayı satacağın zaman alacak olna zat-ı muhtereme gösterir
    durumu açıklarsın, zaten serviste kaza kaydı olmaz, neyse onu yazıyorlar, sadece tramer kayıtlarında kaza diye geçer ama
    tramerden araba araştıran kıl oğlu kıllar (biride benim) zaten alıcı olmaz, adı üstünde kıl....

Tecrübeye kulak ver (62 yaşımdayım) ne vartalar yaşadım, ama bu cam kaynağı olayına güvenemiyorum
    Tekrar geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 3 Ağustos 2012; 13:39:44 >

• gözlerim yaşardı caucass, bu ne kadar ciddi bir mesaj..Ramazan diye sanırım yada yaşını falanda yazdığına göre çok duygusal bir anına denk geldi..
  • +1
  • çok ciddi sayılmaz, ama gerçek
    maksat genç ve deneyimsiz arkadaşlara yaşadığımız tecrübeleri aktarmak
  • Sizinle geçenlerde başımdan geçen bir kullanamayıcı deneyimimi paylaşayım.

Kumanda ile kapıları uzaktan açtım. Yine kumanda ile bagajı açtım. Her şeyimi cüzdan vs. içine koyduğum çantama anahtarı, çantamı da bagaja koydum. Temizlik bezini alıp bagajı kapattım. Hondam da (bu arada kumanda ile kapıları açalı 30 saniye geçmiş - el ile kapıları açmam gerekliydi) kapıları kapattı. Yedek anahtar çok uzaktaydı.
    Neyse dedim, en azından bir elimde temizlik bezi var ama diğerinde cep telefonu var. Çok şanssız sayılmam diye düşündüm telefonumun radyosundan İzmir Doğal Yaşam Parkına yeni getirilen kutup ayısının kaçtığını öğreninceye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Örümcek35 -- 10 Ağustos 2012; 15:00:08 >

• Ayıyla karşılaştınmı
  • karşılaşsaydı bunları anlatamazdı
  • Bu da yakışır hani,

• Bugün kayınbiraderin astra aracı ile kısa bir yolculuk sırasında,
    onun cyclone navigasyonunu biraz kurcaladım,
    sonuç;
    hüsran.

menü ve uygulama geçişleri cok yavaş.
    ekran kalitesi düşük.

not: benim çinden gelen navigasyon dvd vs... ile kıyasladım. ( 600 mhz, 256 ram)

• Arkadaşlar benim yan aynalarla ilgili bir sorum olacak, acaba kumandadan kapatma imkanı var mı yoksa her seferinde içeriden mi kapatmak zorundayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inflames06

Arkadaşlar benim yan aynalarla ilgili bir sorum olacak, acaba kumandadan kapatma imkanı var mı yoksa her seferinde içeriden mi kapatmak zorundayız.

Kumandadan aynaların katlama özelliği yok. Yan aynalar kapı üzerinde bulunan düğme yoluyla manuel katlanabiliyor.
  • geçen hafta civic sedan elegance otmatik aldım.

1 hafta da 514km yol yaptık ve lpg de var araçta yakıt olarak herşey güzel şu anda.

ancak dün gece farkettim araçta sola çekme var. direksiyonda hafif sağa dogru tutuyorum düz giderken.

neyse bugun servise gittim dedim ki böyle bölye test yapalım bi dediler baktılar evet sorun var.

rot balans istiyor evet 514 km yol yapmış sıfır km bir araçta böyle bir sorun.

PEKİ YAPALIM DEDİM. EVET SİZE AYNEN KONUMAYI AKTARIYORUM KAYSERİ İNCİROĞLU PLAZA

ABİ ROT BALANS MAKİNEMİZ SAĞLIKLI DEĞİL SANAYİ DE BİLGİN OT VAR ORDA 20TL YE YAPTIRABİLİRSİN.

TERTEMİZ OLUR BİR DAHA DA BÖYLE BİRŞEY OLMAZ KRAL GİBİ BİNERSİN DEDİ.

ULAN YAVŞAK ADAM BİDE BANA AKIL VERİYOR BENİM ARACIM 514KM DE SIFIR ARABA. TABİ Kİ İN KARDEŞİM ARABADAN DEDİM.

ÇIKTIM GİTTİM HONDA TÜRKİYE DAHİL BU BAYİYE AİT BÜTÜN ŞİKAYETLERİMİ YAPTIM. BAYRAMIN 2. GÜNÜ ADANAYA GİECEGİM ORDAKİ BAYİYİY ARADIM RANDEVUYU ALDIM ZATEN 1000KM BAKIMI DA GELMİŞ OLACAK.

ARKADAŞLAR BÖYLE BİR SIKINTI NEDEN KAYNAKLANMIŞ OLABİLİR. VEYA SORUN TEŞKİL EDECEK BİR DURUMMUDUR ARAÇTA SES FALAN FİLAN HIZLI GİDİŞLERDE TİTREME GİBİ SIKINIT YOK. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM....

• Söylemeye dilim varmıyor ama....
    bazan nakliye sırasında tırdan düşen araçlar oluyor
    bu adi bayiler o araçları onarıp sıfır gibi satıyorlar
    araba normalde sıfır ama hasarlı sıfır
    inşallah sizinki onlardan birisi değildir
    ama aksi taktirde o km. de bir araç neden çeksin
    rot-balans ayarları zaten fabrikasyon yapılıp geliyor

bence bir uzman bulup aracı gösterin
    eğer olağan dışı bir müdahale görürseniz mahkemeye baş vurun
    anasını ağlatırsınız o bayinin, hatta tazminat davası açıp hatırı sayılır bir miktar kazanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 18 Ağustos 2012; 19:35:06 >
  • dogru sölüyorsun.

zaten 1000km bakımını da adana da yaptıracagım bu yuzden ordaki bayide ne oldugunu anlayacagız.

kötü bişeler düşünmek istemiyorum ama bakacagız.

1000 bakımından sonra tekrar burdan sonucu yazacagım
  • Kısa bir bilgi....

anahtar kontakta takılı iken,
    yedek anahtar ile kapı ve bagajı kontrol edemiyorsunuz.

Benzin alırken anahtar kontakta gişeye gittim,
    döndüğümde, hanım yedek anahtarla bagajı açmaya çalışıyor,
    açılmayıncada korkmuş bozuldu diye,
    ben de diğer işlevlerine baktım,
    kapı kilitleme ve açmalarda çalışmıyor.

bilginize......

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.