Şimdi Ara

2012 CIVIC alındı. Deneyimler, resimler, testler, ölçümler. Siz de katılın (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
27
Favori
95.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tüm Hondalılara öncelikle merhaba

Yaklaşık 2 ay önce seat marka aracımı model yenileme için sattım...Ve sattığım günden bugüne kadar otomatik jetta almaya çalışıyorum...2011-2010 model az kulanılmış otomatik bi jeatta arıyorum ama an itibari ile bulabilmiş değilim...Kayseride ikamet ediyorum ve malum satılan araçlar internette yada galeride belli..bugün Ankara Efe hondayı aradım,kulağıma 40.yıl indirimleri gelmişti..elegance 51.000 TL ( BEYAZ ...diğer renkler 50.500 TL !!! ilginç geldi bana ) Premium 47.000 TL na bıraktılar....sonuç olarak liste fiyatlarından indirim görünüyor....ama forumu okurken ekim ayında bi indirimden bahsedildiğini okudum..sonuç olarak ay sonuna kadar karar verip almak istiyorum ve arabasızlık canıma tak etti!!! rica etsem bu bilgiyi en son teyit eden oldumu öğrenebilirmiyim ??
  • premium 48 000 TL , yanlılş yazmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kacalp

arkadaşlar tüm Hondalılara öncelikle merhaba

Yaklaşık 2 ay önce seat marka aracımı model yenileme için sattım...Ve sattığım günden bugüne kadar otomatik jetta almaya çalışıyorum...2011-2010 model az kulanılmış otomatik bi jeatta arıyorum ama an itibari ile bulabilmiş değilim...Kayseride ikamet ediyorum ve malum satılan araçlar internette yada galeride belli..bugün Ankara Efe hondayı aradım,kulağıma 40.yıl indirimleri gelmişti..elegance 51.000 TL ( BEYAZ ...diğer renkler 50.500 TL !!! ilginç geldi bana ) Premium 47.000 TL na bıraktılar....sonuç olarak liste fiyatlarından indirim görünüyor....ama forumu okurken ekim ayında bi indirimden bahsedildiğini okudum..sonuç olarak ay sonuna kadar karar verip almak istiyorum ve arabasızlık canıma tak etti!!! rica etsem bu bilgiyi en son teyit eden oldumu öğrenebilirmiyim ??

Ekim ayında kesin bir indirim yok hocam. Bu daha çok beklenti ve tahmin.
    En azından benim için bir umut. Malum umut garibanın ekmeği :)

• quote:

Telafuz edilen rakamlar manuel için mi otm araçlar için mi?

Bugün otomobil genelde bir arkadaş bayilerin Civicler için 4000 TL indirim yaptıklarını söyledi.

Eğer manuel Premiumu 45 bine verirlerse ben de almayı düşünürüm..

• az önce aradım, 4000 tl indirim olayı gerçek
    hatta biraz bastırarak az daha indirim sağlanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Telafuz edilen rakamlar manuel için mi otm araçlar için mi?

Bugün otomobil genelde bir arkadaş bayilerin Civicler için 4000 TL indirim yaptıklarını söyledi.

Eğer manuel Premiumu 45 bine verirlerse ben de almayı düşünürüm..

otomatik için alınan fiyat bunlar...
    premium en son 48.500 e bıraktılar...trafik+badrol dahil fiyat bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

az önce aradım, 4000 tl indirim olayı gerçek

hocam nereyi aradın? hangi model için indirim aldın?hangi model ne kadara gelmiş oluyor ? trafik ve vergi dahil mi ??
  • premium otm.
    şubat fiyat 47.350
    şimdiki 48.5 iyi fiyat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

hocam nereyi aradın? hangi model için indirim aldın?hangi model ne kadara gelmiş oluyor ? trafik ve vergi dahil mi ??

İzmir çamkıran plaza
    herşey dahi anahtar teslim civic elegance otm.
    50 bine bırakıyor
    sanırım 49.500 e de razı edebilirim
  • selamlar.. forum da çok yeniyim yazar olarak... ama uzun zamandır takip ediyordum... 2012 civic sahibiyim.. bayide görünce çok hoşuma gitti (23 Nisan'dı) temmuz ayında oruçtan önce satın aldıım.. çok memnunum.. yakıt için LPG düşünüyorum.. Eylülden önce satılan arabaların lpg donanımı olmadığı için tüp takılamayacağı söyleniyor.. çekincem şuki Honda Eylüle kadar sattığı civicleri servise çağırıp LPG donanımı uygularmı?? şimdi tüp taktırırım ama daha sonra Honda araçlarını çağırır ve modifiye ederse??
  • quote:

quote:

quote:

İzmir çamkıran plaza
    herşey dahi anahtar teslim civic elegance otm.
    50 bine bırakıyor
    sanırım 49.500 e de razı edebilirim

en son dün konuştum , Ankara EFE Honda beyaz elegance 51.000 TL , beyaz haricindekileri 50.500 TL bırakıyorlar....pazartesi arayım sizin dediğiniz bayiyi...

• benim plaza renk ve ırk ayrımı yapmıyor
  • gözünü seveyim çamkıranın. yüzyüze görüşmeden telefonla kıran kırana bir pazarlıkla aldık zamanında
  • Herkese iyi günler.. Kazasız, belasız, trafiksiz, cezasız bir gün dileğiyle....................
    değerli forum sakinleri; araçlarına lpg taktıranlar veya düşünenler, hondanın eylül öncesi sattığı araç sahiplerini lpg konusunda yarı yolda bıraktığını biz biliyoruz ama halkımız bilmiyor bu konuyu duyurmak için
    FACEBOOK ta grup kuruldu "Honda Mağdurları" yazıp aratırsanız karşınıza çıkacaktır... grupraki paylaşımalar üyelerin nasıl çözümler ürettiğidir... bunun yanında halkımızın ve hondanın dikkatini çekebilmek adına bir kaç haber ajansının desteğini almak üzereyiz,
    mağduriyetimiz haber olmak üzeredir... sizden ricam ne kadar çok üyemiz olursa o kadar çok dikkat çekeriz... ben mağdur değilim diyen forum sakinleri olacaktır onlardan da
    desteklerini bekliyoruz... "birlikten kuvvet doğar....."
    ............................. saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

premium otm.
    şubat fiyat 47.350
    şimdiki 48.5 iyi fiyat.

Normalde 12-1 de uyuyan biriyim.Konu o kadar sardı ki bu saate kadar tüm sayfaları tek tek okudum.Üşenmeyip her işlemi tek tek yazmışsınız.Ellerinize sağlık. Kazasız,belasız sürüşler dilerim
  • Merhaba;
    mimleon paylaşım için çok teşekkürler aracı almamda deneyimlerinizin payı yüksek oldu.
    Şu an fiyatlarda 3000 lira civarı bir indirim var.Benim anladığım kadarıyla stoktaki araçları tüketip lpg uyumlu araçları eski yüksek fiyatta satmayı planlıyorlar bu yüzden indirim yaptılar, yada diğer markalar indirim yaptığı için rekabet için honda da indirim yaptı.
  • günümüzde ilk vizyon ürünler biraz daha pahalı oluyor,
    bakınız iphone5,
    ülkemizde 3300 tl ile ön siparişte,
    civic de öyle oldu,
    benim premium fiyatına elegance var,
    üstelik hediyeli.

olsun,
    ihtiyaç vardı alındı
    pişman değilim
    keyfini ilk çıkaranlardan olmak bile bu farka değdi

iyi sürüşler

• yahu ne oluyor
    hep iki mesaj gidiyor
    özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 23 Eylül 2012; 23:04:17 >

• mimleon,

Ben manuel premium aldım aynı renk, gördüğüm kadarıyla çoğunluk otomatiği tercih etmiş, manuel almakla hatamı yaptım acaba, sizin otomatiği tercih ediyor oluşunuzun nedeni nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.