Şimdi Ara

2012 Daica Logan 1.2 Ambiance hakkında yorumlarınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yakınımız için araba bakıyoruz. Dacialar çıkıyor genelde karşımıza, modeli yüksek fiyatı da nispeten uygun olarak. Bir Logan denk geldi, 2012 model,145 binde, ön kaput değişmiş, sol kısım boyalı, tüplü, 375 bin istiyor. Yılda birkaç kez şehir dışı yapılacak, kalan süreç şehir içinde geçecek. Konfor olarak nasıldır acaba, güvenlik olarak da Dacialar konusunda ne dersiniz? Teşekkür ederiz şimdiden. :)

• Konfor, güvenlik, yol tutuş vs beklentiniz olmasın. Yakıtı az ve nispeten sorunsuz bir araçtır

• phbfmv kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Daha önce Dacia marka araca binmedik hiç, konfor olarak çok mu kötü durumda acaba?

• Bu aracı megane1 şasesi üzerine inşa ettiler. Araç zaten reno bir çok bölgeyede dacia değil reno olarak satılıyor. Bir üst kasasında clio sedan olarak geldi. Güncel hali taliant.
    Konfor büyük beklentiniz olmasın. Yağı suyunu kontrol et bin gez araçları sorunu derdi olan araçlar değil şase ve podyelerde sorun yoksa alınır binilir.
    O paraya yıkık konforlu bir araç alacağına temiz bir logan iş görür

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

Almak istediğimiz araç yüksek model olsun diyoruz, bütçe de 370-380 civarında. Diğer markalarda 2005-2006 araçlara bile bu fiyatlardan fazla isteniyor o yüzden biraz daha cazip geldi Dacia konusu. Piyasa uçmuş gitmiş iyice. Konfor, güvenlik biraz arka planda olacak gibi bu aracı alırsak. Daha önce ne ben ne yakınım tecrübe etmedik aracı. Donanım olarak neler var nette de bulamadım mesela kaç hava yastığı var göremedim. Teşekkür ediyorum yorumunuz için bu arada. :)

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    En doğrusunu yaparsınız bende 5 ay önce ilk sahibinden Chevrolet aveo 1.3 dizel versiyonunu aldım. O zaman ki fiyata tutulan araçların yıkıl benzinlilerini veriyorlardı alın geçin pişman olmazsınız bakımlı ise sizi zorluk çıkartacak bir araç değil bakım maliyeti düşük anlayan ustası çok en dolusunda 2 hava yasttığı abs klima başka donanım beklemeyin :)

Aveo’lar da çok güzel araçlar, dizel olması da iyi olmuş hocam. Keşke bize de dizel araç denk gelseydi daha performanslı olurdu. Yılda birkaç kez şehir dışı yapacak arkadaş. Donanımı konforu bir kenara bırakacağız artık :) Bugün yarın bir incelemeye gideriz durum neyi gösterecek bakalım. Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 corolla 1.4 terra hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracın kullanıcısı olan varsa tecrübelerini bizimle paylaşırsa çok sevinirim.

• O aracın kaput değişmiş ise şaşe de işlem vardır büyük ihtimal. Sandero 2-logan-albea kullanmış birisi olarak. Sandero 2-albea-logan şeklinde bence sıralama

Logan bildiğiniz bayağı at arabası.

Albea 1.2-1.3-1.4 tavsiye ederim. Mazot ucuz olsa kesinlikle 1.3 dizel derdim.

• Bugün gittik bakmaya ama araba sıkıntılı çıktı hocam dediğiniz gibiymiş, ucuz etin yahnisi olmadı yani :)

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Temiz araba bulunur ama biraz takip etmek gerekiyor. Aveo alacaksanız tek sözüm bakımlısını alın üzmez. 1.4 fiat bravolar bazen uygun fiyatlı bulunuyor. Birde onlara bakın.

• 2012 de aldığım 1.2 sıfır loganımı hala kullanıyorum sıfır sorun bende LPG yok.

benim arabada periyodik bakım haricinde hiç bir değişen boyanan bişey yok hala ilk aldığım günki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 29 Temmuz 2023; 9:26:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkür ederim hocam. Dün gittik baktık da şasede işlem varmış, podyede de. Diğer alternatifleri değerlendireceğiz.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam.

• Konfor yol tutuş donanım güvenlik ve üzerine sürüş zevki sıfır 1.2 atmosferik motor şehir dışı rampa vs yürümez çekmez

• Araç zaten sorunlu çıktı hocam onu askıya aldık şimdilik. Teşekkür ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.