Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC LPG TAKILMASINI BEKLEYENLER GELSİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
34.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aylardır honda artık lpg yi kendi takacak,6 yıl motor garantisi devam edecek diye bir söylenti var. son rivayetlere göre ağustos ayında civic in motorunda bazı kısımlarda lpg uyumlu olması için bazı değişiklikler olacakmış Ve ağustostan itibaren civicler %100 lpg uyumlu yada takılacak lpg lerde 6 yıllık motor garantisi devam edecek.
    sizce ağustosta olur mu bu değişim. bEklemeye değer mi. aylardır araba bakıyorum,tam almaya niyetlendim,şimdi de bu olay çıktı.
    niyetim alıp kendim lpg taktırMak ama beklenedebilinir eğer dedikleri gibi 6 yıllık motor garantisi sürecek ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcdef_23

aylardır honda artık lpg yi kendi takacak,6 yıl motor garantisi devam edecek diye bir söylenti var. son rivayetlere göre ağustos ayında civic in motorunda bazı kısımlarda lpg uyumlu olması için bazı değişiklikler olacakmış Ve ağustostan itibaren civicler %100 lpg uyumlu yada takılacak lpg lerde 6 yıllık motor garantisi devam edecek.
    sizce ağustosta olur mu bu değişim. bEklemeye değer mi. aylardır araba bakıyorum,tam almaya niyetlendim,şimdi de bu olay çıktı.
    niyetim alıp kendim lpg taktırMak ama beklenedebilinir eğer dedikleri gibi 6 yıllık motor garantisi sürecek ise

Sonuç?

Pasif bekleyiş mi, aktif hareket mi?
  • Forumlarda soruyorum Brc takarsan Benzin göstergesi düşmesi sorunu yaşamzsın diyorlar, İçimizde BRC takıp bu konuda sorun çeken varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

quote:

aylardır honda artık lpg yi kendi takacak,6 yıl motor garantisi devam edecek diye bir söylenti var. son rivayetlere göre ağustos ayında civic in motorunda bazı kısımlarda lpg uyumlu olması için bazı değişiklikler olacakmış Ve ağustostan itibaren civicler %100 lpg uyumlu yada takılacak lpg lerde 6 yıllık motor garantisi devam edecek.

Sonuç?

nasıl yani

• quote:

quote:

quote:

Sonuç?

nasıl yani

Yani takıyor musunuz, bekliyor musunuz?

Ayrıca, benzin göstergesi düşmüyor diyenlerden ispat istemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sonuç?

nasıl yani

Yani takıyor musunuz, bekliyor musunuz?

Ayrıca, benzin göstergesi düşmüyor diyenlerden ispat istemek lazım.

ağustosu bekleyecem :(

• Hafta sonu raporum:

67-71 380 km 2,05 TL 61,50 TL (7,89 L/100km) Klima açık, yol hız sınırları içinde, düz yol, ECON açık
    71-16 460 km 1,99 TL 72,14 TL (7,88 L/100km) Klima açık, yol hız sınırları içinde, düz yol, ECON açık
    16-67 330 km 2,08 TL 58,36 TL (8,50 L/100km) Klima kapalı, yol hız sınırları zorlanmış, 2 saat sıkışık trafik, ECON kapalı

Toplamda 1.170 km yolu 192 TL ile çıkardım.

16,41 krş/km (Birim fiyatlar değişken olduğu için ortalama sarfiyatı, herhangi birine göre alabilirsiniz)

Benzinli olsa,
    4,25 TL/L, %20 daha düşük sarfiyat ile

28,35 krş/km ortalama ile 331,70 TL maliyet olacaktı. Bana bakan tarafıyla, bu ayın taksidi bir kez daha çıkmış oldu.
  • sıfır honda yada lpg takılmazki bea o kadar para veriyorsun sıfır araba alıyorsun lpg için uğraşıyorsun.bence ferrari gibi yapmaları lazım tüp takacakların elinden aracı almak lazım.
  • Bu tercihe bağlı yılda benim gibi 50 000 km üstünde ve şehir dışı yol yapıyorsan yaklaşık 5000 tl. kar yapmak iştendeğil. 10 yılda araba bedavaya gelir...

Hala LPG TAKMIŞ DEĞİLİM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

sıfır honda yada lpg takılmazki bea o kadar para veriyorsun sıfır araba alıyorsun lpg için uğraşıyorsun.bence ferrari gibi yapmaları lazım tüp takacakların elinden aracı almak lazım.

Arabanız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

quote:

sıfır honda yada lpg takılmazki bea o kadar para veriyorsun sıfır araba alıyorsun lpg için uğraşıyorsun.bence ferrari gibi yapmaları lazım tüp takacakların elinden aracı almak lazım.

Arabanız nedir?

clio benzinli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 24 Temmuz 2012; 0:41:18 >
  • Artık beklemektgen bıktım Honda'yı. Yarın Honda kit+ PSA modülü ile birlikte BRC taktırıyorum araca. Bu Honda'nın takacağı falan yok. Oyalamaktan başka birşey yapmıyorlar.
  • quote:

13000 lirayı yolla, ben de dizel alayım, böyle sağa sola laf sallayayım.
  • ben ramazandan sonrasını bekleyecem. ramazandan sonra hala olmazsa acayip sövecem. honda civic de almayacam.
  • quote:

İlk defa gaz deposunu doldurdum. İki lamba yanıyor, bazen teke düşüyordu. Doldurunca 41 liralık daha gaz aldı. 50 litrelik depo sonuçta. Bundan sonra uzun dönem sarfiyat hesaplarına başlayabilirim.

Hocam ilk defa doldurdum demişsin.İlk başta full doldurmadan kullandın sanırım.Bende de imzamda ki araç var 20 gün önce BRC taktırdım bende.Bana 5 depo kadar full doldurup benzine geçince yaptığım km leri not almamı ve sonra dolu depo ile servise gelmemi(benzindeyken servise gidilecek) istediler.Gösterge ayarı için gerekli imiş.Sizden sanırım böyle birşey istenmedi.İstense tam dolum yapmadan kullanmazdınız heralde.
  • Benden sadece o birkaç depoda tam doldurmamam istendi, doğrudur. 1000 km kontrolünde de tesisatla ilgili kontroller yaptılar, bilgisayara bağlayıp karakteristikleri inelediler. Gösterge ayarının hassas olmadığını söyledim, normal dediler. Etrafımdaki kullanıcılar da bunun pek stabil olmadığını söylerlerdi.

Uzun yolda 1. lamba 70, 2. lamba 70, 3. lamba 100, yanıp sönme 70 km yoldan sonra oldu. Yanıp söndükten sonra yaklaşık 150 km daha gittikten sonra benzine geçti.
  • quote:

quote:

13000 lirayı yolla, ben de dizel alayım, böyle sağa sola laf sallayayım.

hocam ben dizel kullanmıyorum benzinli kullanıyorum ,sağa sola laf salladığm yok o kadar para verip tüp diye uğraşıyolar hondanın ne suçu var bunda
  • quote:

ben ramazandan sonrasını bekleyecem. ramazandan sonra hala olmazsa acayip sövecem. honda civic de almayacam.

Aynen ben de beklemedeyim.
  • Honda'nın suçu yok, benzincilerin suçu var. Orada anlaşalım bir defa.

LPG taktıranlar Honda'yı protesto etmiyorlar, kendilerini pompalardan korumaya çalışıyorlar.

• quote:

Honda'nın suçu yok, benzincilerin suçu var. Orada anlaşalım bir defa.

LPG taktıranlar Honda'yı protesto etmiyorlar, kendilerini pompalardan korumaya çalışıyorlar.

evet benzin pahalı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.