Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC LPG TAKILMASINI BEKLEYENLER GELSİN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
34.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ankara bora 2360 tl dedi, fiyat sabitmiş. world karta 8 taksit yaptı 100 tl de vade farkı koydu, 2460 a geldi, ruhsat ve muayene işlemleri de bana aitmiş. Bunların ücretini vereyim ama beni uğraştırmayın dediğimde, arabayı getirip götürüken kaza riskini göze alamayız falan dediler. Kazık mı yiyorum yoksa bu olanlar normal mi? ;) bir de lpg simit tank mı falan diye sormadım, simit tanktan başka takma ihtimali var mı ankara boranın? daha önce boradan taktıran arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

ankara bora 2360 tl dedi, fiyat sabitmiş. world karta 8 taksit yaptı 100 tl de vade farkı koydu, 2460 a geldi, ruhsat ve muayene işlemleri de bana aitmiş. Bunların ücretini vereyim ama beni uğraştırmayın dediğimde, arabayı getirip götürüken kaza riskini göze alamayız falan dediler. Kazık mı yiyorum yoksa bu olanlar normal mi? ;) bir de lpg simit tank mı falan diye sormadım, simit tanktan başka takma ihtimali var mı ankara boranın? daha önce boradan taktıran arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..

normal olamaz, kazıklanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: z_x_c_

Lpg magdurlarindan sonuc alan varmi?
    Ben mahkemeye vermek istiyorum

mahkemeye harcadığın masraflarla kalırsın
    olumlu bir sonuç alman imkansız
  • mağduriyet derken nasıl bir mağduriyet yaşadınız arkadaşlar?
  • Yani eylulden onceki civiclere garantili tup takicaz diyipte takmamalari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdikilerde de isteyene takıyorlar, ama hepsinde ön hazlıkları tamam geliyor
  • anlıyorum.haksızlık etmişler, bence bir aracı satın alan her müşteriyeo aracın satış temsilcisiymiş gibi bakmalılar çünkü akıllı müşteriler tüketicinin görüşüne her zaman daha fazla önem verir ve bence satış sonrasında müşteriyi adam yerine koymayan bir marka küçülmeye mahkumdur.
  • Merhaba,

bende mart 2012 de aynı vaatlerle aracı aldım ama sonuç malum, bu gün bakıma götürünce montaja başladıklarını öğrendim, BRC marka 1970 TL ve garanti 3 yıla iniyor, lpg arızaları için brc garanti veriyor, diğer garantiler dediğim gibi 3 yıla iniyor. ne dersiniz aracın orjinalliğini bozmaya ve 3 yıl garantiyi kaybetmeye değermi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: internetüye

Merhaba,

bende mart 2012 de aynı vaatlerle aracı aldım ama sonuç malum, bu gün bakıma götürünce montaja başladıklarını öğrendim, BRC marka 1970 TL ve garanti 3 yıla iniyor, lpg arızaları için brc garanti veriyor, diğer garantiler dediğim gibi 3 yıla iniyor. ne dersiniz aracın orjinalliğini bozmaya ve 3 yıl garantiyi kaybetmeye değermi,

değmez
    sonra astarı yüzünden pahalıya gelir walla
  • 2012 Hondamdan memnunum ama
    Lpg taktirmanin zamani geldi. bende fiyat, lpg markasi, ve yetenekli usta kim,
    kavramlari arasinda kaldim.

2000 Tl nin altinda takan bayi bulsam oraya taktiracagim.
    Disari taktirsam iyi usta bulma konusunda sıkınti var.

ben Tuzla / istanbuldayim

• Merhaba honda civic 2012 yeni kasa aracım var lpg taktırmak istiyorum honda servisine taktırmayı fiyat çok yüksek oldgundan düşünmüyorum ilk BRC markayı düşünmüştüm ama araştırmalarımdan sonra avrupa brc bulamıyacağımı söylediler türk malı brc varmış onunda fiyatına 900 dediler ve tavsiye etmediler şimdi zavoli marka almayı düşünüyorum başka önerisi olan var mı hangisini tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

şimdikilerde de isteyene takıyorlar, ama hepsinde ön hazlıkları tamam geliyor

hocam hazırlıkların dışında motor aksamı olarak bi farklılık var mıdır?
    Yani birinde Alüminyum alaşımı birinde magnezyum alaşımı; ilk yeni kasalardan sonra LPG hazırlıklı gelenlerde motorda erozyonu önlemek adına SONRADAN TAKTIRMA LPG lerde bulunmayan bir aparat ve ya parça var mıdır?
    Bilginiz var mı?
  • Sanmıyorum Semih; motor ve aksamı aynıdır
    araçta delik falan açmamak için sistem hazır geliyor
    bu bize yani Türkiye'ye özgü bir durum; üretim aşamasında fabrikada LPG takılmaya hazır halde üretiliyore
    servisler kolayca ve çok hızlı lpg montajı yapabiliyorlar
    ancak bana kalsa hondanın özelliği seri motoru, bunu lpg ile berbat etmemek lazım diye düşünüyorum
  • Ben dışarda taktırmayı düşünğyorum araçta herhangi bir sırun çıkacağını sanmıyırum onun için garanti sorun değil

• aracın garanti süresi dolmuşmu ..
  • Ben 2012 nisanında oto. elegance almıştım halen lpg taktırmadım, diren civic diyordum ama bu aralar direnç kırılmaya başladı..daha da garantinin dolmasına çok var ama servise mahkum olmakta bir yandan daha kötü..
  • Ben 2010 eylülden 2013 mayıs sonuna kadar diren CİVİC dedimde ne oldu şimdi BRC sıralı sistem ohh miss

sorun yok arıza yok boşuna beklemişim

100 liraya 200km göremezken 300ü deviriyorum şehir içi kısa mesafe daha ne olsun

aracım oto.prem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

Ben 2012 nisanında oto. elegance almıştım halen lpg taktırmadım, diren civic diyordum ama bu aralar direnç kırılmaya başladı..daha da garantinin dolmasına çok var ama servise mahkum olmakta bir yandan daha kötü..

Salla servisi yaw
    zaten hiç bi şekilde garantiyi kullanamıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.