Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC LPG TAKILMASINI BEKLEYENLER GELSİN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
34.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

görüşlerin için çok teşekkür ederim, bahsettiğin civic kitli 43 litre tanklı sistemi 1600 liraya anlaştım 10 taksit şeklinde.

servis ise adana için konuşuyorum daha montaj bile yapmıyor, fiyatı da doğal olarak muamma...

fazla beklemenin gereği yok diye düşünüyorum sanırım 1-2 gün içinde ben de brc bayiiden bu işi çözerim...

tekrar teşekkürler...
  • hayırlısı olsun...güle güle ekonomi yapmak nasip olsun hepimize....

• quote:

Orijinalden alıntı: eikinskjaldi

@igotbored

görüşlerin için çok teşekkür ederim, bahsettiğin civic kitli 43 litre tanklı sistemi 1600 liraya anlaştım 10 taksit şeklinde.

servis ise adana için konuşuyorum daha montaj bile yapmıyor, fiyatı da doğal olarak muamma...

fazla beklemenin gereği yok diye düşünüyorum sanırım 1-2 gün içinde ben de brc bayiiden bu işi çözerim...

tekrar teşekkürler...

Bende 2 hafta once brc my11 taktirdim. Hondaya kalsa takilmayacak gibi 7 aydir bekliyorlar.
    Yanliz yeni kasalarda yol bilgisayarindan kaynakli benzin gostergesi benzin harciyrms gibi dusuyor lpgde o yuzden onunla ilgili bi modul var adi hatirlamiyorum onuda taktirmayi unutmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler.. Kazasız, belasız, trafiksiz, cezasız bir gün dileğiyle....................
    değerli forum sakinleri; araçlarına lpg taktıranlar veya düşünenler, hondanın eylül öncesi sattığı araç sahiplerini lpg konusunda yarı yolda bıraktığını biz biliyoruz ama halkımız bilmiyor bu konuyu duyurmak için
    FACEBOOK ta grup kuruldu "Honda Mağdurları" yazıp aratırsanız karşınıza çıkacaktır... grupraki paylaşımalar üyelerin nasıl çözümler ürettiğidir... bunun yanında halkımızın ve hondanın dikkatini çekebilmek adına bir kaç haber ajansının desteğini almak üzereyiz,
    mağduriyetimiz haber olmak üzeredir... sizden ricam ne kadar çok üyemiz olursa o kadar çok dikkat çekeriz... ben mağdur değilim diyen forum sakinleri olacaktır onlardan da
    desteklerini bekliyoruz... "birlikten kuvvet doğar....."
    ............................. saygılar.

• bugün konya toros hondadan lpg takılı halde eco civic'imi teslim aldım. yaklaşık 2 aydır bekliyordum doğrusu beklediğime değdi. eco civic harika olmuş. hiç bi yerde delik açılmıyor. her şey hazır halde. her şey hazır sadece takması kalmış servise. inanın bu kadar güzel bir işçilik beklemiyordum. şimdi ne kadar doğru karar verdiğimi anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmeckel -- 27 Eylül 2012; 0:02:31 >
  •  2012 HONDA CİVİC LPG TAKILMASINI BEKLEYENLER GELSİN
  • Drmeckel Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan inşallah. Donanım ve fiyat bilgisi de rica edebilir miyiz ?
  • benzinden gaza-gazdan benzine otomatik geçiyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmeckel

bugün konya toros hondadan lpg takılı halde eco civic'imi teslim aldım. yaklaşık 2 aydır bekliyordum doğrusu beklediğime değdi. eco civic harika olmuş. hiç bi yerde delik açılmıyor. her şey hazır halde. her şey hazır sadece takması kalmış servise. inanın bu kadar güzel bir işçilik beklemiyordum. şimdi ne kadar doğru karar verdiğimi anladım.

drmeckel,

Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. İlerleyen zamanda teknik bilgileri paylaşmanızı bekliyoruz.

• otomatik vites elegance eco civic. 51500 +2500 lpg maloldu. lpg taktırmayı düşünüyorsanız yeni araç alırken muhakkak eco civic almak lazım. her şey hazır nerdeyse hiç bir yeri delmiyorlar. şu haliyle lpg varken benzin göstergesinde düşme görmedim. kullanım klavuzunda bunun olabileceği ancak kontağı kapatıp tekrar açıldığında durumun düzeleceğini yazmışlar. benim aklıma takılan şu ilk 1000 km acaba lpg kullanmayıp benzinde mi kalmalı. şu anda ben benzinde kullanıyorum
  • hangi bayiden aldınız acaba yazarsanız sevinirim.
  • konya toros bayii
  • quote:

konya toros bayii

alırken hediye verdiler mi peki?
  • quote:

otomatik vites elegance eco civic. 51500 +2500 lpg maloldu. lpg taktırmayı düşünüyorsanız yeni araç alırken muhakkak eco civic almak lazım. her şey hazır nerdeyse hiç bir yeri delmiyorlar. şu haliyle lpg varken benzin göstergesinde düşme görmedim. kullanım klavuzunda bunun olabileceği ancak kontağı kapatıp tekrar açıldığında durumun düzeleceğini yazmışlar. benim aklıma takılan şu ilk 1000 km acaba lpg kullanmayıp benzinde mi kalmalı. şu anda ben benzinde kullanıyorum

Eskidende delmiyorlardı..kablo kesmiyorlardı ve 2 saatte montaj bitiyordu....
  • 49.300 + 1.600
    50.900 idi
  • quote:

otomatik vites elegance eco civic. 51500 +2500 lpg maloldu. lpg taktırmayı düşünüyorsanız yeni araç alırken muhakkak eco civic almak lazım. her şey hazır nerdeyse hiç bir yeri delmiyorlar. şu haliyle lpg varken benzin göstergesinde düşme görmedim. kullanım klavuzunda bunun olabileceği ancak kontağı kapatıp tekrar açıldığında durumun düzeleceğini yazmışlar. benim aklıma takılan şu ilk 1000 km acaba lpg kullanmayıp benzinde mi kalmalı. şu anda ben benzinde kullanıyorum

Ben de aynı aracı almayı düşünüyorum yıl sonu kampanyasıyla.
    nasıl şimdiye kadar ki izlenimleriniz?
    lpg benzin geçişleri otomatik mi oluyor?
    içeri bir tuş yerleştirdiler mi?
    otomatik vites performansı lpg'den etkilendi mi?

• arkadaşlar ben konun uzmanı değilim. ancak bundan önceki aracım 2005 civic otomatik vitesti . sıfır almışttım garantisi bitince tartarini lpg taktırmıştım. şimdiki ordaki işçilikle bu araçtaki işçiliği karşılaştırdığımda dağlar kadar fark var. adamlar fabrika çıkışı olarak neyin nereye yerleşeceğini hazırlamışlar. kabloların uzunluğu bile farklı yani dediklerine göre hangi kablo nereye gidecek belliymiş yanlış yapma ihtimali yok kesme yok yerine oturtmazsan ya kısa geliyor diğeride uzun geliyormuş. bi de eskiden nasıl delmiyorlarmış. yakıt girişini nereye bağlıyorlardı? kimle konuşsam motorda bir yerlerin delindiğinden bahsediyordu. burda herşey hazır. tabi bu konu hakkında bir uzman konuşsa iyi olur. aracın içine çakmakla aux girişinin yanına çok şık bir gömülü bir düğme koymuşlar fark etmenin imkanı yok. aracın orjinal bir parçası gibi duruyor. otomatik viteste eski aracımda da problem yoktu bunda da geçişlerde fark göremedim. hediye olarak paspas trafik seti aldım. şu ana kadar ben çok memnunum. sadece stepnenin yerine konan depo biraz yüksek kalmış. üzerindeki bagaj kılıfı oynuyor tam oturmuyor.

• Lpg magdurlarindan sonuc alan varmi?
    Ben mahkemeye vermek istiyorum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.