Şimdi Ara

2012 Honda Civicler nasıl yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jedi_master

quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Lpg taktıracam diye sıfır araba alınır mı?

Niçin alınmasın?

Hem motorunu hem kaportasını deliyorlar. Ben denemedim ama kıyamam açıkçası.
  • quote:

quote:

quote:

Niçin alınmasın?

"Civic Eco"
    Bunu biraz araştırın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Niçin alınmasın?

"Civic Eco"
    Bunu biraz araştırın.

Her koyun kendi bacağından asılır. Ben 50-60 milyar para verip ne olursa olsun güvenmeyeceğim bir sistemi almak istemem. Bu söylediğim şey türkite için geçerli. Hiçbir hakkın yok burda. Birşey olursa uğraşırsın.

• Bir plastik fetişizmi var forumda. Araba değerlendirmede ilk kriter plastik olmuş. Donanımın, güvenliğin ve hatta sorunsuzluğun bile önünde plastik kalitesi. Bu hastalık bana da bulaşmış. Değişik bir arabaya bindiğimde hemen gözüm plastiğe takılıyor.
    Bizzat bu forumda yumuşak kaliteli plastik kullanıldığı söylenen bazı araçlardan tıkırtı geldiğini bir kaç ayrı değerlendirmede okudum.
  • fd6 kasalarda fren ile ilgili sorunlar vardı, fb7 kasalarda da bazı forumlarda frenle ilgili sorun yaşayanlar olduğunu okudum.

aracı kullananlar acaba fren konusunda sorun yaşıyorlar/yaşadılar mı acaba?
  • quote:

Her koyun kendi bacağından asılır. Ben 50-60 milyar para verip ne olursa olsun güvenmeyeceğim bir sistemi almak istemem. Bu söylediğim şey türkite için geçerli. Hiçbir hakkın yok burda. Birşey olursa uğraşırsın.

http://www.honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=civic-sedan&page=civic-eco
    İlk önce arabanın motorunu, kaportasını deliyorlar diyordunuz, şimdi 50-60 milyar verip güvenmeyeceğim sistem almak istemem diyorsunuz.
    LPG'nin güvenilirliği, tehlikesi konusunda uzun uzaya yazmayacağım şimdi.
    Ama burda bahsi geçen araç Honda Civic. Bir önceki mesajımda yazdığım Civic Eco'yu araştırsaydınız, bu aracın fabrika çıkışlı LPG'ye uyumlu olduğunu ve Honda'nın 6 yıl/150.000km garanti dahilinde LPG montajı yaptığını öğrenebilirdiniz. Anlıyacağınız arabanız garantiden çıkmıyor, bir sorun olduğunda gene servise gidiyorsunuz onlar ilgileniyor. Size "bu sorun LPG'den kaynaklı" diyemiyorlar.
    Güvenlik açısından da gerçekten de bir tehlike olsa, otomobil firmaları araçlarına böyle bir uygulamayı garanti dahilinde, servislerinde yapmazdı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 25 Ekim 2012; 0:58:11 >

• quote:

quote:

http://www.honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=civic-sedan&page=civic-eco
    İlk önce arabanın motorunu, kaportasını deliyorlar diyordunuz, şimdi 50-60 milyar verip güvenmeyeceğim sistem almak istemem diyorsunuz.
    LPG'nin güvenilirliği, tehlikesi konusunda uzun uzaya yazmayacağım şimdi.
    Ama burda bahsi geçen araç Honda Civic. Bir önceki mesajımda yazdığım Civic Eco'yu araştırsaydınız, bu aracın fabrika çıkışlı LPG'ye uyumlu olduğunu ve Honda'nın 6 yıl/150.000km garanti dahilinde LPG montajı yaptığını öğrenebilirdiniz. Anlıyacağınız arabanız garantiden çıkmıyor, bir sorun olduğunda gene servise gidiyorsunuz onlar ilgileniyor. Size "bu sorun LPG'den kaynaklı" diyemiyorlar.
    Güvenlik açısından da gerçekten de bir tehlike olsa, otomobil firmaları araçlarına böyle bir uygulamayı garanti dahilinde, servislerinde yapmazdı diye düşünüyorum.

Güvenlik açısından değil. Dediğiniz gibi kitle geldiğini biliyorum. Servisinize güveniyorsanız yaptırın. Ama türkiye sallanan sevilen bir ülke değildir. Bundan ötürü sorununuz olursaki dönüşümü yapılmış birçok cıvık zaten var sıkıntı olur diyorum. Ben dizel bir araç alırdım kafam daha rahat olurdu.

Dediğim gibi herkoyunda kendi bacağından asılır.

• D-TEC geliyor bekleyin . 3,6 lt/100 km.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocaltique -- 25 Ekim 2012; 4:18:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

D-TEC geliyor bekleyin . 3,6 lt/100 km.

Geliyor gelmesine ama 60k-70k aşağı olacağını düşünemiyor insan. İngiltere'de bile benzinlileri 60'a yakınmış. O paralara ohoooo:)
  • Yeni Civic tam anlamıyla ÇÖP

Temiz 2. el 2011 model eski kasa bakmanızı öneririm, onlar çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Orijinalden alıntı: katzedie

Kurban bayramı yaklaştığından tercih edilebilir.

Anahtarlığına bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Bilen de bilmeyen de yazıyor bişeyler.. Civic lerde yedek anahtar dahi sustali sekilde.
    Civicin iç mekanını ben de beğenmedim bu arada..

2012NB de olabilir ama bizim 2012HB de ikisi de sustalı değil...

eğer bu bir gösterge ise; benim dandik koreli cruze da 2 anahtar da sustalı... hemde araç ilk çıktığı 2009 yılından beri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taloooo

quote:

Geliyor gelmesine ama 60k-70k aşağı olacağını düşünemiyor insan. İngiltere'de bile benzinlileri 60'a yakınmış. O paralara ohoooo:)

Şimdi bu ülkede boşline bir araç 45-50k , D-TEC gelsin , güzel donanımla dizel motoru koysun millet C'eed almaz da honda alır , 60-70k hakedecek bence , ayrıca D-TEC benzınlı motor sunmuyor.
  • Sedan'a D-TEC gelecek mi?
    Ben sadece Hatchback kasaya gelecek diye biliyorum da.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taloooo

quote:

Şimdi bu ülkede boşline bir araç 45-50k , D-TEC gelsin , güzel donanımla dizel motoru koysun millet C'eed almaz da honda alır , 60-70k hakedecek bence , ayrıca D-TEC benzınlı motor sunmuyor.

Yani ceed'de güzel ama o parayı ona veren adam üzerine 3-5 koyar hondaya biner haklısınız:) Bende beklemedeyim aslında ama umarım araç motoru kadar yakışıklı olur

• Bence cook cirkin araba verilen paraya yazık
    Biraz arastırma yapılsa daha iyi secenekler mevcut olduğu görülecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.