Şimdi Ara

2012 HYUNDAİ İ20 TROY 1.2 TEAM NE DERSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler forumdaşlarım, altı aydır evir çevir araç bakıyorum :) son olarak 11000 kmde, değişensiz-boyasız, 2012 model beyaz renk bir i20 troy 1.2 team buldum. araç için istenilen fiyat son olara 24.750 tl. aslında 1.2 mode bakıyordum bu aralar ancak araç dikkatimi çekti. mode modelinde hız sabitleyici var mı acaba? mode modeli ile kıyaslayınca araç çok mu boş bilmiyorum. ne diyorsunuz fiyat konusuna?

• Daha önce sahibi olduğum bir araç. Ben gayet memnundum, tek sorun araç ile sabit hızda gitme problemiydi. 110 sabit giderken dalgınlıkla 130'a çıkıyordu araç, yaklaşık 5 ay boyunca bir türlü çözemedim bu işi, başka hiçbir otomobilde de karşılaşmadım. i20 ban Hyundai'yi sevdiren markadır. 1.2 motor güçsüz değil, yeterli performansı sunuyor. Yol bilgisayarının bulunmaması ise biraz can sıkıcı. Mode modelinde hız sabitleyici yok diye biliyorum, ama donanım olarak daha tatminkar. Temiz bir araç ise sorun çıkartmayacaktır size. Bu arada ortalama tüketimim şehirler arası yollarda 6litre, şehir içinde 7.5 litreydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Daha önce sahibi olduğum bir araç. Ben gayet memnundum, tek sorun araç ile sabit hızda gitme problemiydi. 110 sabit giderken dalgınlıkla 130'a çıkıyordu araç, yaklaşık 5 ay boyunca bir türlü çözemedim bu işi, başka hiçbir otomobilde de karşılaşmadım. i20 ban Hyundai'yi sevdiren markadır. 1.2 motor güçsüz değil, yeterli performansı sunuyor. Yol bilgisayarının bulunmaması ise biraz can sıkıcı. Mode modelinde hız sabitleyici yok diye biliyorum, ama donanım olarak daha tatminkar. Temiz bir araç ise sorun çıkartmayacaktır size. Bu arada ortalama tüketimim şehirler arası yollarda 6litre, şehir içinde 7.5 litreydi.

yol bilgisayarının olduğunu sanıyordum. peki bilginiz var mı acaba mode modelinde yol bilgisayarı var mı? ve fiyat konusunda fikriniz nedir?

• Mode versiyonunda var diye biliyorum, yine de teyit etmekte fayda var. Fiyatı bence fena değil, bu arada yeni piyasaya çıkan dacia sanderoya bakmanızı tavsiye ederim. ESP standart, o fiyata sıfır km araç alabilirsiniz.
  • yeni sandero stepway bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26-27bine sıfırı alınıyor yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

26-27bine sıfırı alınıyor yahu

26000'e veriyorlar mı bilmiyorum ama 27000tl'ye veriyorlardı. maalesef ikinci el piyasası çok uçuk. bu yine iyi malum siteye bakarsanız sıfırından daha fazla isteyenler var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.