Şimdi Ara

2012 Hyundai i30′un İlk Resmi Render Görüntüsü Yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
15.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hyundai, bu yıl 64.’sü düzenlenecek Frankfurt Motor Show’da tanıtacağı, C sınıfının yeni üyesi i30’a ait ilk resmi render fotoğrafını yayınladı.
    Bunla beraber tasarımdaki ilk detayları incelediğimizde herhangi bir sürpriz ile karşılaşmadık. Hyundai’nin diğer güncel modellerinde de kullandığı altıgen şeklindeki ön ızgara ve şık aydınlatma grubu i30’da da yerini almış. Hatta biraz ileriye gidecek olursak güncel Elantra Hatchback gibi görünüyor.

Öte yandan, Almanya, Rüsselsheim’de bulunan Hyundai Motor Avrupa Teknik Merkezi’inde (Hyundai Motor Europe Technical Centre) geliştirilen yeni nesil i30, Alman/Avrupa DNA’sı kullanan diğer rakiplerine benzer genlere sahip olduğu belirtiliyor.

Sonuç olarak, 2012 Hyundai i30 yollara çıktığı zaman Avrupa’nın en büyük pazar payını oluşturan C segmentinde, Volkswagen Golf, Opel Astra ve Ford Focus ile rekabet edecek. Teknik özellikler ve donanım konusunda, Hyundai tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

• hyundai

• i30

• Sabah, sabah gazetesinden gördüm bunu. İlk defa forumdan önce bir gazetede yeni çıkacak araba gördüm.
    Bence mükemmel olmuş. Hyundai iyi gidiyor.
  • i30

• i30

• i30

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne de olsa bmw 1 serisi de yenilendi.vakti gelmişti zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakutsk -- 15 Ağustos 2011; 19:17:42 >
  • Tamam anladık ELantra'nın önünü kopyalamışlar. Dağılabilirsiniz
  • valla benim kia dan ağzım yandı bir daha ne hyundaisi ne kiası tövbe dedim. arabaların dışı iyi de tekniği aynı.
    mesela vosvos arabaların dışını benzer tutar tekniğini değiştirir hyundaide tekniğini aynı tutup dışıyla oynuyor sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Tamam anladık ELantra'nın önünü kopyalamışlar. Dağılabilirsiniz

Sadece önü değil içide öyle, Elantra HB bile denebilir
  • astra j kasa kokusu alıyorum yandan yeni i30 da
  • Direksiyon olmamış 3 kollu bir direksiyon daha fazla yakışabilirdi
  • Şimdi bizimki eski kasa mı olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

astra j kasa kokusu alıyorum yandan yeni i30 da

evet astra'nın çakmasuı gibi.. hyundai bir tasarım yaptı elantrada' ki gibi ve yeni araçlarınının hepsinde de bu tasarımı kullanıyor aynı iç ve dış tasarım çok yazık ....

hyundai boş teneke kutusu başka bişey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

quote:

evet astra'nın çakmasuı gibi.. hyundai bir tasarım yaptı elantrada' ki gibi ve yeni araçlarınının hepsinde de bu tasarımı kullanıyor aynı iç ve dış tasarım çok yazık ....

Hiç yeni Elantra'ya bindin mi? Eğer Elantra boş teneke kutusuysa piyasada binecek araç bulamazsın.
    Sen sürekli bmw mercedese biniyorsan sana teneke gibi gelmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 15 Ağustos 2011; 21:29:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

quote:

altındaki araba ne ?

• Hyundai arac tasarim ve teknolojisi ile diger firmalara gore iyi gidiyor.Burada oncelikle takim tutar gibi arac markalarini savunmak yersiz,maddi gucun varsa BMW,MERSO vb araclara binebilirsin ama ona gore parasini odersin.Ariza cikarmiyor diyenlere inanmiyorum cunku BMW,MERSO vb araclari sorunsuz saniyorsaniz ya hic binmemissiniz yada ilk 50.000 km kadar kullanip satmissinizdir derim.Cunku bu araclarin masraflari en azindan begenilmen Hyundai gibi firmalarda pahali ve garanti disinda=? diye dusunun oncelikle.Burada Hyundai savunmak niyetinde degilim ama takim gibi araba markasi tutmayalim lutfen,ilk once araclari kullanin uzun sure ondan sonra tekrardan +/- ile konusalim.Neticede Hyundai az sorunlu araba yapiyor diyebilirim ama birazda sans ve kullanimla alakali,bunlarin hepsinin bir bedeli var !!!Bana sorarsaniz sorunsuz arac hangisi ? Japon,Kore derim gerisi ise maddi durumunuz varsa alin derim cunku arabanin logosundan hissetmezsiniz!!!Keyifli surusler herkese...
  • Hyundai assan i20 yerine keşke bu aracı Türkiye'de üretse.
  • hyundai de navigasyon yok mu..nasıl arabalar bunlar..bir ekran koyamadılar gitti..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.