Şimdi Ara

Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
10.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi sitesinde yayınlanan fiyat listesi;

http://www.skoda.com.tr/models/yeni-superb/fiyat-listesi

Auto Show 2015 Guncelleme: Yetkililerle yaptığım görüşmede 1.6 Dizel otomatik versiyonunun tam net tarih belirtmemekle birlikte Ağustos - Eylül gibi geleceklerini belirtti. Fiyat konusu tam netleştirilmemiş ancak. %7 ile %10 oranında artış olabilirmiş. Anlaşılan Passat'a alternatif olabilmesi için iyi bir fiyat aralığı tutturmak istiyorlar.

Araç gerçekten çok ilgi görüyordu. İç tasarımı önceki modeline göre çok daha iyi gözüküyor. Dış kısmını zaten anlatmaya gerek yok. Resimlerden ne kadar iyi gözüktüğünü görebilirsiniz :)

TÜRKÇE TEST SÜRÜŞ VİDEOSU - CARWİSER

https://www.youtube.com/watch?v=JSBDqDsCSA8

SKODA GENEL MÜDÜRÜ'NÜN FİYATLARA İLİŞKİN AÇIKLAMASI

Skoda Genel Müdürü Tolga Senyücel, her iki modelin de markaya daha fazla dinamizm katacağına inandıklarını belirtti.

Senyücel, "Yeni Superb modelimizde ilk göze çarpan güçlü tasarımıdır. Sportif ve dinamik çizgileri ile Skoda’nın konsept aracı VisionC’ye yüzde 95 oranında benzemektedir. Yeni Superb modelimizi, ilk kez İstanbul Autoshow 2015 fuarında sergileyerek, Türkiye’deki otomobilseverlerle buluşturacağız. Ağustos ayından itibaren de Türkiye pazarında satışına başlayacağız.Skoda Superb’in 125 hp olan manuel şanzımanlı modeli 65 bin TL seviyesinde, en üst paketli modeli ise, 95-100 bin TL aralığında olacaktır."dedi.

Kaynak:http://m.automotorsport.com.tr/yeni-skoda-superb-un-fiyati-aciklandi/209/

Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI
     Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfred -- 28 Temmuz 2015; 18:30:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence sınıfına göre gayet güzel fiyat. Zaten boş paketi bile gayet güzel özelliklerde mevcut kasa da.

Çakallık yapıp opsiyon içine sokmazlar umarım bir çok özelliği.

• İstanbuldakı arkadaslar ınsallah fuara gıderse bolca foto beklıyoruz
  • 2 gün evvel aracımızı izmit bayiisine 60.000 bakımına götürdüm ve arada boş boş beklerken araçlara baktım.Şuanki aracımız superb 2012 1.6 tdi elegance var yeni kasa geldiğinde değiştirmeyi düşünüyorduk.Satış yetkilisine fiyat belirtmeyeceğini düşünerek sordum ne kadar olur tahminen diye.son kasa olan 2014 tdi 1.6 elegance prestij paketine 99.000 tl , yeni gelicek olan kasasına ise tahminen 110.000-115.000 arası olur dedi.Dalga geçiyorsunuz herhalde diyecektim , eğer bu fiyat çıkarsa açıkcası millet gidip vw passat alır dedim.

• Persembe VIP den biletim var. Heralde gorme firsatim olucak araci.

• Octavia alacaktim biraz erteledim. Superb'nin 65bin TL'lik baslangici dusunebilirim ki birde esimin %6 indirim hakki var.

• Yenibosnadaki bayiye araç gelmiş. Dizel otomatik elegance 100 bin tl imiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Yenibosnadaki bayiye araç gelmiş. Dizel otomatik elegance 100 bin tl imiş.

gelmişmi fotoğrafı varmı.dizel otomatik full 100 binse oması gereken fiyat gibi.
  • Düz vitesi 90 olabilir o zaman.

• Nasıl araç gelmiş , ağustosta gelicek diyorlardı ?
    Bu arada geçen skoda bayisinde 2014 araca 1.6 tdi prestij paket 99.000 tl fiyat biçtiler.Bahsettiğimiz aracada muhtemel fiyat 110 -115 bin arası beklenen fiyat diye aksettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

Nasıl araç gelmiş , ağustosta gelicek diyorlardı ?
    Bu arada geçen skoda bayisinde 2014 araca 1.6 tdi prestij paket 99.000 tl fiyat biçtiler.Bahsettiğimiz aracada muhtemel fiyat 110 -115 bin arası beklenen fiyat diye aksettiler.

Hocam kim verdi.o fiyati bilmiyorum.ama ben full arti full 95000 aldim.

Sunroof deri koltuk vs vs yani.

• Dostum izmit skoda özdağ bayii bu şekilde bilgi verdi bana.ne zaman almıştınız aracı euroda yükseliş oldu buna bağlı olarak çoğu araçta olduğu gibi zam gelmiş olabilir.

• quote:

Dostum izmit skoda özdağ bayii bu şekilde bilgi verdi bana.ne zaman almıştınız aracı euroda yükseliş oldu buna bağlı olarak çoğu araçta olduğu gibi zam gelmiş olabilir.

Yanlis anlasilma olmasin. Fiyat almistim :)

95.500-tl full arti full

93.000-tl kumasli versiyon

Yucel oto var burda istanbul da hocam.3 hafta onceydi. En yetkili bayi burda. Zaten liste fiyati dahi 100 etmiyor su an. Bence yuksek vermis eger son bir zam olmadiysa.

• Hayırlısı olsun inş alırsınız o halde

Normalde biZim buradaki bayiinin güzel kampanyaları oluyor.doğu bölgesinden araç almaya gelen kişilere bile şahit oldum.şuanki bindiğimiz superb 2012 de buradan alınma araç.
    Herhalde sabah erken saatin versiği etkiyle yeni kasayada 110-115 arası fiyat çekti satış bölümündeki bayan , kendi satmak istediği fiyatı söyledi sanırsam
    Üstte msj atan arkadaşta 100 bin diyor çelişkide kaldım bende...

• full arto full dediginozin tam opsiyonlari nedir hocam yazamazdaniz bile link atabilirmisiniz 2015in varsa super olur.
    Konuda skoda hakkinda onemli yorumlari olan kosoler var bende bi kac dusuncemi soyleyey aceba dogrumu dusunuyorum sizlerden alayim cevabi

Skoda superb skodanin amiral gemisi diyebiliriz full arti full dedegimiz arac 100bin tl ve bi opsiyonlarin bulundugu diger marka araclardan daha ucuz malzeme kalitesi wv nin bir tik alti diyebiliriz herhalde ve yeni tasarimiyla(2015) ikinci buyuk adimina atti diyebiliriz sanirsam 2015model olani super gercekten araba bundan 5yil sonra alacagimi dusunursek fiyati o zamama ne olur aceba ben cok begendim audiyi daha cok severdim ama sanki bu son tasarimiyla ve fiyatiyla en sevdigil bir oldu :D :D :D yesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: antidot38

full arto full dediginozin tam opsiyonlari nedir hocam yazamazdaniz bile link atabilirmisiniz 2015in varsa super olur.
    Konuda skoda hakkinda onemli yorumlari olan kosoler var bende bi kac dusuncemi soyleyey aceba dogrumu dusunuyorum sizlerden alayim cevabi

Skoda superb skodanin amiral gemisi diyebiliriz full arti full dedegimiz arac 100bin tl ve bi opsiyonlarin bulundugu diger marka araclardan daha ucuz malzeme kalitesi wv nin bir tik alti diyebiliriz herhalde ve yeni tasarimiyla(2015) ikinci buyuk adimina atti diyebiliriz sanirsam 2015model olani super gercekten araba bundan 5yil sonra alacagimi dusunursek fiyati o zamama ne olur aceba ben cok begendim audiyi daha cok severdim ama sanki bu son tasarimiyla ve fiyatiyla en sevdigil bir oldu :D :D :D yesekkurler

Hocam dedigim fiyat eski kasa icin yalniz.

Yarin fuara gidiyorum. Bakalim yeni nesil nasilmis sonunda gorecegim :))

• 2boyutlu resimlerine bakarken heyecanlaniyorum sen dokunacaksin Allah kolaylik versin :D

• quote:

Hayırlısı olsun inş alırsınız o halde

Normalde biZim buradaki bayiinin güzel kampanyaları oluyor.doğu bölgesinden araç almaya gelen kişilere bile şahit oldum.şuanki bindiğimiz superb 2012 de buradan alınma araç.
    Herhalde sabah erken saatin versiği etkiyle yeni kasayada 110-115 arası fiyat çekti satış bölümündeki bayan , kendi satmak istediği fiyatı söyledi sanırsam
    Üstte msj atan arkadaşta 100 bin diyor çelişkide kaldım bende...

Hocam valla yeni kasayi gorunce eski kasayi alasi gelmiyor insanin. Tabi fiyati daha da dusururlerse dusunulebilir.

Ama yeni kasar tasarim acisindan cok cok daha iyi :) ozellikle elestirilen arka kisim simdi 10 numaea gibi gozukuyor.

•  Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI

Skoda‘nın mükemmeliyetçilik anlayışının yeni simgesi olarak kabul edilen ve markanın “amiral gemisi” olan üçüncü nesil Superb, Türkiye’deki otomobil severler ile ilk kez İstanbul Autoshow 2015 fuarında buluştu. Skoda standında ayrıca markanın tamamen yenilenen ve kısa bir süre önce Türkiye’de satışa sunulan dinamik modeli Fabia ve ilk kez tanıtımı yapılan Fabia Combi de yerini aldı.

Lüks ve Ferah İç Mekan Yeni Superb, modelin geçmiş nesillerine de damgasını vuran “genişlik“ kavramını bir üst noktaya taşıyarak, adeta “kendi sınıfını“ yaratıyor. 4861 mm (+28 mm) uzunluğa, 2841 mm (+80 mm) dingil mesafesine sahip Superb’in yüksekliği de, eskisine göre 6 mm artışla 1468 mm’ye çıkarıldı. Yeni Superb, 1864 mm (+47 mm) ile aynı zamanda sınıfının “en geniş” otomobili oldu.

Yeni nesil Superb Türkiye’de ağırlıklı olarak 1.4 lt TSI (125 ve 150 PS) benzinli motorların yanı sıra 1.6 lt (120 PS) dizel motor seçenekleriyle satılacak. Daha fazla performans isteyen kullanıcılar için 2.0 lt TDI (190 PS) dizel motor hem önden çekişli hem de 4x4 çekiş seçeneği ile sunulacak. DSG çift kavramalı otomatik vites kutusu seçeneğinin de yanında, tüm motorlarda Start-Stop ve enerji geri kazanımı sistemleri de yer alacak.............

http://www.motobilim.com/2015/05/3nesil-skoda-superb-istanbul-autoshow.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 21 Mayıs 2015; 20:59:15 >

• Fiyatlar belli değil mi hala

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.