Şimdi Ara

Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
10.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Donanımlar arası passat ile 10bin fark olur. Elegance almayı düşünen bence 10 daha verir passat alır. Kalite olarak fark yoktur bence ama passatın tasarım daha sportif.

10.000 tl lik fark icin superb alinmasi zor. Ama donanimsal olarak da cok ustun olursa o baska.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superb bekleyenler olarak sanırım patladık bu zamlardan ötürü
    105k-110k olan tahminimi 110k-115k olarak değiştiriyorum.(dizel otomatik style için)

• quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

Superb bekleyenler olarak sanırım patladık bu zamlardan ötürü
    105k-110k olan tahminimi 110k-115k olarak değiştiriyorum.(dizel otomatik style için)

O zaman biz de gider passat dizel otomatik comf alırız. 5-10 bin lira için millete "skoda mı aldın" dedirtmem.
    Bir seçenek de sonbaharda gelecek olan tam otomatik ve 120 Hp Peugeot 508
  • quote:

Orijinalden alıntı: okutmann

quote:

O zaman biz de gider passat dizel otomatik comf alırız. 5-10 bin lira için millete "skoda mı aldın" dedirtmem.

aynen kimse bu kadar fiyat farkı için skoda superb almaz.gider passat alır yada başka seceneklere bakar.en üst donanım dizel otomatik taş catlasın 100 bin olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

quote:

aynen kimse bu kadar fiyat farkı için skoda superb almaz.gider passat alır yada başka seceneklere bakar.en üst donanım dizel otomatik taş catlasın 100 bin olmalı.

Hocam keşke o rakamlar olsa.vag grubu o paraya dize otomatik golf vermiyor maalesef.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam keşke o rakamlar olsa.vag grubu o paraya dize otomatik golf vermiyor maalesef.

İyi de hocam o Golf denen araba VW. Bu ise Skoda. Arabadan anlayan üç beş kişi hariç çevremde herkes "Skoda mı alacaksın" deyip, şaşkınlık ve endişeyle bakıyorlar yüzüme. arabanın marka prestiji hâlâ Lada gibi bi şey.
    Kusura bakmayın ama durum bu. Birbirimizi kandırmayalım.
    Bu türden bir mahhalle baskısını göze alabilmemiz için eş donanımlarda arada en az 20 bin lira olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okutmann -- 19 Haziran 2015; 14:50:24 >

• Merhabalar.
    Okuduğum kadarıyla siz kendiniz için değilde arkadaşlarınız için araba alıyorsunuz muhtemelen?
    Daha önce superb yada octavia kullanmışlığımız varmıdır?özellikle superb ye binipte beğenmeyene ben daha raslamadım.arabanın iç konforu , özellikleri heleki dolu kasasına biniyorsanız tam anlamıyla tadını çıkarabilirsiniz.
    Skodanın yükselişte olduğu kesin.bunu sadece Türkiye için kıyaslamakta olmaz avrupadada böyle.
    bizde yeni kasa superb almayı planlıyoruz.suanda 2012 model mevcut.fiyatların yükselişte olması kaçınılmaz bütün markalarda bu şekilde.özellikle yeni yıldan sonra özellikleri aynı olan arabalara ciddi zam geldi.euronun yükselmeside cabası.
    Fiyatların bu şekilde satıcıya sunulması takdirinde bende sizin gibi düşünüyorum passat alırım daha iyi.fakat eskiden derdikki ikisinide vw grubu üretiyor neredeyse aynı neden vw alıpta o kadar fazla para vereyim.(tabiki 2 sinin arasında kalite farkı var )
    söyle özetlemek gerekirse ; yılbasından önce seat leon manuel 1.6 tdi dolu paketini 67.000 tlden sipariş verdim ve 2015 te arabam geldiğinde zamlı şekilde olursa kabul etmeyeceğimi özellikle belirttim ve anlaştım.araba geldi aldım çok geçmeden diğer markalar dahil hepsine zam geldi.şuanda bendeki arabanın aynısını almaya kalksam 8000 tl farkla almak zorundayım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi de hocam o Golf denen araba VW. Bu ise Skoda. Arabadan anlayan üç beş kişi hariç çevremde herkes "Skoda mı alacaksın" deyip, şaşkınlık ve endişeyle bakıyorlar yüzüme. arabanın marka prestiji hâlâ Lada gibi bi şey.
    Kusura bakmayın ama durum bu. Birbirimizi kandırmayalım.
    Bu türden bir mahhalle baskısını göze alabilmemiz için eş donanımlarda arada en az 20 bin lira olmalı.

Hocam makyajsız kasa Süperb ve b7 passat kullanma fırsatım oldu superb benim için ciddi anlamda daha iyiydi.yol tutuşundan falan bahsetmiyorum zaten sınırlarda araç kullanan biri değilim.benim boy 2 metre hocam superb biçilmiş kaftan benim için superb full alacağıma passat comfortline alırım diyenlerden değilim.skoda ciddi anlamda geliştirdi kendini. Passat tercih edersem ancak aynı Donanım seviyesi aynı para olursa tercih ederim onun dışında kesinlikle Skoda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Erdem# -- 19 Haziran 2015; 20:53:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

Merhabalar.
    Okuduğum kadarıyla siz kendiniz için değilde arkadaşlarınız için araba alıyorsunuz muhtemelen?
    Daha önce superb yada octavia kullanmışlığımız varmıdır?özellikle superb ye binipte beğenmeyene ben daha raslamadım.arabanın iç konforu , özellikleri heleki dolu kasasına biniyorsanız tam anlamıyla tadını çıkarabilirsiniz.
    Skodanın yükselişte olduğu kesin.bunu sadece Türkiye için kıyaslamakta olmaz avrupadada böyle.
    bizde yeni kasa superb almayı planlıyoruz.suanda 2012 model mevcut.fiyatların yükselişte olması kaçınılmaz bütün markalarda bu şekilde.özellikle yeni yıldan sonra özellikleri aynı olan arabalara ciddi zam geldi.euronun yükselmeside cabası.
    Fiyatların bu şekilde satıcıya sunulması takdirinde bende sizin gibi düşünüyorum passat alırım daha iyi.fakat eskiden derdikki ikisinide vw grubu üretiyor neredeyse aynı neden vw alıpta o kadar fazla para vereyim.(tabiki 2 sinin arasında kalite farkı var )
    söyle özetlemek gerekirse ; yılbasından önce seat leon manuel 1.6 tdi dolu paketini 67.000 tlden sipariş verdim ve 2015 te arabam geldiğinde zamlı şekilde olursa kabul etmeyeceğimi özellikle belirttim ve anlaştım.araba geldi aldım çok geçmeden diğer markalar dahil hepsine zam geldi.şuanda bendeki arabanın aynısını almaya kalksam 8000 tl farkla almak zorundayım.

Yok, bu arabayla kendim için ilgileniyorum. En son kasımda sıfır 3008 aldım, pişmanım.
    Şimdi Superb'i bekliyorum. Sırf bu arabayı görmek için Kütahya'dan kalkıp Autoshowa gittim görmeye. Umarım inandırıcı olmuşumdur :)
    Altarnatiflerim arasında Passat comfortline donanım da var, az ihtimal kasımda gelecek olan 508 de var.
    İkinci el olarak gözümü karartıp ( üçü de az binilmiş olmak koşuluyla) A4, 2000 motor bir Passat ve yine 2000 motor bir İnsignia Cosmo paket de var. Bunların üçü de malum 2000 cc. Vergi ve yakıt meselesi düşündürmüyor değil.
    Bütçem 100 ile 120 bin arası. Şartlara göre kendimi zorlayıp 120'lere de çıkabilirim yani.
    Şimdilik en cazip olanı 1.6 motor olması, sıfır olması, en donanımlısını alabilecek olmam ve yeni yüzü nedeniyle: Superb!
    Fakat siz de belirtmişsiniz ya (ikisinin arasında kalite farkı var diye) kafam karışık. Ne gibi kalite farkları vat (mevcut kasaları kıyaslarsak elbette) Aydınlatırsanız sevinirim . Daha önce hiç Superb ve Passat kullanmadım şöyle esaslıca.
    Saygılar...

• Biz superbi babama almıştık ve sizinde şuanda ikilemde kaldığınız durumu yaşadık.superb,passat, audi a4 ve volvo s60 a bakıyorduk.Biliyorsunuzki skoda vw grubuna göre daha fazla değer kaybına mağruz kalıyor bu bir dezavantaj ,bunu amorti edebilmek için aracı en az 6 sene kullanmak lazım ki değerini bulsun.avantajı ise 2 inci el parca ve servis.bakıma soktuğunuzda az ücret ödersiniz audi gibi değildir.
    İşimize karışmak gibi olmasın ama bence 1.6 motordan yukarıya çıkmayın boşuna vergi parası ödemeyin.zaten şimdi yeni nesil arabalar öncekine göre güclendirilmiş motor ile üretiliyor.bizim kasa 105 beygir yeni gelicek araba 125 ti sanırsam.dolayısıyla kasayı kaldıracağını düşünüyorum.
    Araç performans aracı değil tamamen konfor.kalkışta çok atik değil fakat 140-150 den sonra araç kendini göstermeye başlıyor.izmitte oturuyorum istanbul a gidip gelirim ve yavaşta gitmem.belki bilirsiniz o yolu virajlarda hiç gaz kesmeden girebiliyorum araç yere yapışıyor resmen.
    Yakıt konusuna gelirsek 5.0 lt ortalama yakıyor hadi basayım desem en fazla 5.5 olur.
    Sizde gidip görmüşsünüz aracı , uzun boyluyum yatarak kullanırım arabayı arkamdaki koltuktaki oturan kişi rahatlıkla bacak bacak üstüne atabiliyor.ki sizin gördüğünüz araç bizimkilere göre daha genişletildi.
    Önceki msj da bahsetmiştim mesela bende leon var golf ve audi a3 ile rekabet içinde.Superb de belirttiğimiz araçlarla.vw ye bindiğinizde iç mekanda farklılığı dokumasından , koltuklardan , göğüsten farkedebilirsiniz daha kalitelidir fakat bunlar çokta umursanacak şeyler değil(bizim için öyle).diğer aksamları aynı.aralarındaki yüksek fiyat farkını ödemeye değmez.
    Ayrıca 2 inci el arabaya bineceğinize neden aynı parayı verip (belkide daha ucuz) 0 araba almayasınızki.
    Bu arada peugeot hiç sevmem ama 508 i merak etmiyorum değil.
    Skoda kendini çok geliştirdi ama eskiden eksikleri yok değildi.2000 de ve 2005 te aldığımız 0 octavialarımızın ikisininde kliması bozuldu 750-1000 tl ödemek zorunda kaldık.kronikmidir bilmiyorum ama arka camları bir müddetten sonra içeri düştü.
    Aile olarak kullanacaksanız ve eşyada taşıyorsanız skoda ideal.arabaya dolap,soba,buzdolabı bile sokmuşluğumuz var ;)
    Dış görünüşü herkes sever ama sizde düşkünsünüz sanırsam.yeni kasa superb baya yakışıklı olmuş.bizimkinde bile yolda giderken bile çoğu kişi dönüp bakıyor.Farklı olma taraftarıyım bu yüzdende skodayla 18 yılı devirdik

• araba geldi mi? test sürüşü yapmak için sabırsızım. konforunu çok merak ediyorum. bir de omuz mesafesi alçak diye okudum.
  • quote:

quote:

Hocam 508 benimde ilgimi çekti bir aralar ama güncel kasa 110k civarı yeniside aşağı kalmaz bence.
    Şimdi baktım fiyatına 118k diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Erdem# -- 20 Haziran 2015; 22:22:19 >

• 1.6 manuel elegance 90 a verirlerse alırız yoksa 100 veren 110 verir passat alır.

• 1.6 dsg elegance 100 e verirlerse alırız yoksa 110 veren 120 verir passat alır.
  • L&K Donanım almak lazım. Oda 120k den aşağıda gelmez şu dönemde.

• Bu gidislw aractan daha cok fiyat konusulur. Agustos gibi gelmeyecek miydi bu manuel? Hala fiyati mi yok?

• Ben 1.6 tdi manuel elegancenin 97-98 bin tl bandindan giriş yapip ocaktan itibaren 105 leri bulacagini dusunuyorum.

Yeni mondeo titanium 1.6 tdci manuel 95 civarindan verildi ilk gelen araclar simdi 99 u buldu yilbasindan sonra oda 105 leri bulacaktir..

Ilk giriş fiyatinin mondeonun cok ustunde olacagini sanmiyorum ya mondeoyla ayni olur ya bikac bin tl fazla okadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Ben 1.6 tdi manuel elegancenin 97-98 bin tl bandindan giriş yapip ocaktan itibaren 105 leri bulacagini dusunuyorum.

Yeni mondeo titanium 1.6 tdci manuel 95 civarindan verildi ilk gelen araclar simdi 99 u buldu yilbasindan sonra oda 105 leri bulacaktir..

Ilk giriş fiyatinin mondeonun cok ustunde olacagini sanmiyorum ya mondeoyla ayni olur ya bikac bin tl fazla okadar..

Bu durumda otomatikler kaçtan giriş yapabilir? Bi 5 bin lira ilave edelim mi? 102-103 gibi yani.
    Passat dengi 130 bin olmuş 15 Haziran itibariyle (highline). Bunu göz önüne alırsak, belki 110 ları bile bulabilir
  • Zaten bu belirsizlik oldugu icin millet passat siparisi veriyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Ben 1.6 tdi manuel elegancenin 97-98 bin tl bandindan giriş yapip ocaktan itibaren 105 leri bulacagini dusunuyorum.

Bu durumda otomatikler kaçtan giriş yapabilir? Bi 5 bin lira ilave edelim mi? 102-103 gibi yani.
    Passat dengi 130 bin olmuş 15 Haziran itibariyle (highline). Bunu göz önüne alırsak, belki 110 ları bile bulabilir

Dizel otm. Elegance ilk gelen araclarin 100 u cok fazla gececegini sanmam belki 102 103 ama fazlasi olmaz diye dusunuyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.