Şimdi Ara

Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
10.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni bilgiler istiyoruz gidenlerden ve fotograf ve mumkunse dh agziyla bi kucuk ic donanim incelemesi.ama gidipte acilan gozleri falan gostermeyin govde gosterge paneli gibi seyler yeterli.gosterge paneli cekici gelmedi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimler eklendi.
  • ya arkadaş biri de arkadan çeksin şu aracı. Arkadan nasıl duruyor göremedik bir türlü
  • fuarda cektiğim yeni skoda superb fotoğrafları.
     Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI

• Fuarda gördüğüm en güzel arabaydı.Tabii merco ve bmw'leri saymazsak :) Toyota falan bakıyordum bu arabayı gördükten sonra tüm fikrim değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Fuarda gördüğüm en güzel arabaydı.Tabii merco ve bmw'leri saymazsak :) Toyota falan bakıyordum bu arabayı gördükten sonra tüm fikrim değişti.

Aynen katılıyorum. Üst sınıfı gözardı edersek D sınıfı araçlar içinde en satın alınası. Fiyatlar mantıklı olursa neden olmasın
  • Hala resmi fiyatlarinin aciklanmasi dusundurucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Hala resmi fiyatlarinin aciklanmasi dusundurucu.

Temmuz başında hocam fiyatlar Yada ilk on günü gibi. Fiyatla beraber donanımlarda merak konusu.

• bende merak ediyom fiyatları donanımı.inşallah hüsran fiyatla donanımla cıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

bende merak ediyom fiyatları donanımı.inşallah hüsran fiyatla donanımla cıkmaz.

Araç çok iyi olmasına karşın saçma bi fiyat ve Donanım listesiyle gelirse Türkiye'ye Skoda kendi kaybeder.her fırsatta çeşitli forumlarda konuşuluyor superb güzel ama yüksek fiyatla gelecek olursa gider passat alırım diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

bende merak ediyom fiyatları donanımı.inşallah hüsran fiyatla donanımla cıkmaz.

Araç çok iyi olmasına karşın saçma bi fiyat ve Donanım listesiyle gelirse Türkiye'ye Skoda kendi kaybeder.her fırsatta çeşitli forumlarda konuşuluyor superb güzel ama yüksek fiyatla gelecek olursa gider passat alırım diye.

aynen skoda superb yüksek fiyatla cıkarsa tercih değişir passata yönelir.cazip olması lazım fiyatı ve donanımı.
  • Heralde skoda turkiye de sosyal medyaya kulak veriyordur. Bu kadar geri bildirimi yabana atmazlar umarim

• Resimleri kime göstersem beğeniyor. Fiyatlandırması can yakmasa bari

• quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Resimleri kime göstersem beğeniyor. Fiyatlandırması can yakmasa bari

Düşündüğümüz rakamlardan gelmeyecek,gelemeyecek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Erdem# -- 9 Haziran 2015; 20:30:46 >
  • 1.6 tdi elegange dolu paketi 115000 den bahsediliyor.
    18 yıldır hep skoda kullanmamıza ragmen eğer bu fiyattan gelirse ya passat t.6 tdi yeni kasa yada 2-3 yaşında audi a4 alırız daha iyi...

• bu fiyatlara gelcekse gider passat alırım.
  • http://www.skoda.com.tr/SiteCollectionDocuments/2015%20MY%20liste%20_02%20Haziran-2015-Euro-5-dikey.pdf

Fiyat listesi bu değilmi ben mi yanlış anlıyorum?Elegance dizel otomatik 92.300 TL liste fiyatı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCkoMaD -- 16 Haziran 2015; 14:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCkoMaD

http://www.skoda.com.tr/SiteCollectionDocuments/2015%20MY%20liste%20_02%20Haziran-2015-Euro-5-dikey.pdf

Fiyat listesi bu değilmi ben mi yanlış anlıyorum?Elegance dizel otomatik 92.300 TL liste fiyatı var.

Fiyat yeni kasaya ait değil hocam güncel kasaya ait

• Donanımlar arası passat ile 10bin fark olur. Elegance almayı düşünen bence 10 daha verir passat alır. Kalite olarak fark yoktur bence ama passatın tasarım daha sportif.

• babama alacağız bekliyoruz fiyatları
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.