Şimdi Ara

Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
10.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda şu anki kasa Superb kullanıcısı var mı acaba. Yeni kasa gelince yıl sonuna doğru dizel dsg elegance fiyatı ne kadar düşer 80-85 bin bandında olur mu acaba en fazla oraları görebiliriz eski kasa da olsa D sınıfı arabaya binmiş oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: okutmann

quote:

Ben 1.6 tdi manuel elegancenin 97-98 bin tl bandindan giriş yapip ocaktan itibaren 105 leri bulacagini dusunuyorum.

Yeni mondeo titanium 1.6 tdci manuel 95 civarindan verildi ilk gelen araclar simdi 99 u buldu yilbasindan sonra oda 105 leri bulacaktir..

Ilk giriş fiyatinin mondeonun cok ustunde olacagini sanmiyorum ya mondeoyla ayni olur ya bikac bin tl fazla okadar..

Bu durumda otomatikler kaçtan giriş yapabilir? Bi 5 bin lira ilave edelim mi? 102-103 gibi yani.
    Passat dengi 130 bin olmuş 15 Haziran itibariyle (highline). Bunu göz önüne alırsak, belki 110 ları bile bulabilir

Dizel otm. Elegance ilk gelen araclarin 100 u cok fazla gececegini sanmam belki 102 103 ama fazlasi olmaz diye dusunuyorum

İyi de, mesela ben siparişler alınmaya başlanınca, diyelim ki Ağustos'ta siparişi verdim (dışı beyaz, içi bej deri, dizel otomatik en fullü), fakat arabanın gelişi Eylül'ü hatta Ekim'i buldu.
    Fiyat ne olacak o zaman.
    Hani benim ilk sipariş verenlerden oluşum?
    Bu durumda ben ilk gelen dizel otomatiklerden kapmak zorunda kalacağım. İçi deri koltukmuş değilmiş, bejmiş koyu renkmiş demeden.
    Aksi halde kim öle kim kala fiyatlar bakımından.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 1.6 tdi manuel elegancenin 97-98 bin tl bandindan giriş yapip ocaktan itibaren 105 leri bulacagini dusunuyorum.

Yeni mondeo titanium 1.6 tdci manuel 95 civarindan verildi ilk gelen araclar simdi 99 u buldu yilbasindan sonra oda 105 leri bulacaktir..

Ilk giriş fiyatinin mondeonun cok ustunde olacagini sanmiyorum ya mondeoyla ayni olur ya bikac bin tl fazla okadar..

Bu durumda otomatikler kaçtan giriş yapabilir? Bi 5 bin lira ilave edelim mi? 102-103 gibi yani.
    Passat dengi 130 bin olmuş 15 Haziran itibariyle (highline). Bunu göz önüne alırsak, belki 110 ları bile bulabilir

Dizel otm. Elegance ilk gelen araclarin 100 u cok fazla gececegini sanmam belki 102 103 ama fazlasi olmaz diye dusunuyorum

İyi de, mesela ben siparişler alınmaya başlanınca, diyelim ki Ağustos'ta siparişi verdim (dışı beyaz, içi bej deri, dizel otomatik en fullü), fakat arabanın gelişi Eylül'ü hatta Ekim'i buldu.
    Fiyat ne olacak o zaman.
    Hani benim ilk sipariş verenlerden oluşum?
    Bu durumda ben ilk gelen dizel otomatiklerden kapmak zorunda kalacağım. İçi deri koltukmuş değilmiş, bejmiş koyu renkmiş demeden.
    Aksi halde kim öle kim kala fiyatlar bakımından.

Bence zaten hep arac ilk geldiginde lansman fiyatlarindan almak daha mantikli.. mondeo 95 den girdi 3 ayda 5-6 bin lira zamlandi bende mondeo ve superb arasindayim superb bi gelsin bakalim mondiyi inceledik hosuma gitti hangisi cazip olursa onu alacagim

• 1.6 tdi 105 hp dsg elegance prestige paket 95 bine alinir mi yoksa yenisi cikacagi icin uzak mi durmak lazim?
    Malum yeni superbte 120 hp olacak 1.6 tdi motor ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Bence Superb Mondeo'ya tercih edilir. Bu sınıfta üç büyükleri saymazsak (BMW 3, Mercedes C ve Audı 4) sınıfın lideri açık ara Passat. Ayda 1500 ortalama satıyor.
    Onun takipçisi ayda 200'lü rakamlarla Superb (ki kasa değiştireceği halde).
    Diğerleri ise Modeo, Avensis, C5, 508, İnsignia ve Mondeo ayda 50 rakamının altında satıyor.
    Zannımca Yeni Superb gelir gelmez 500-600 rakamına çıkacak, Passat'ı 200-300 aşağıya indirecek.
    Sonuç olarak diyebiliriz ki, ülkemizde bu sınıfta alınabilecek iki araba kalıyor: Passat ve Superb. Diğer modeller resmen yok olmuş.
    O yüzden, ben tercihimi Superb'den yana kullanacağım. Kimseye Mondeo'yu önermem.
    Mimofdm arkadaşıma katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okutmann -- 26 Haziran 2015; 15:10:56 >
  • Arkadaşlar, bir sorum olacaktı.
    Mevcut Superb'in elegansında eğer deri ya da yarı deri opsiyon ekletmemişseniz, kapı içleri nasıldı? Deri mi, kumaş vs. mi?
    Bir de yeni kasada nasıl olacak acaba? Eğer deri-yarı deri işine girmezsek.
  • Arkadaşlar araç henüz bayilere gelmedi fakat, bugün Samsun'da bayiye lansman için gönderilmiş yeni Superb i inceleme şansım oldu. Aracı kapalı bir bölümde tutuyorlar, henüz göstermiyorlar.

Arac 2.0 TDI.. Araç üzerinde 19" Phoenix jantlar vardı. Yeni Superb müthiş olmuş. Konsol harika görünüyor.. Konsol ışıklandırması beyaz olarak kullanılmış.. (octaviam da yeşildi) Çok daha hoş bir görüntü veriyor. Piano black kaplamalar kol dayamaya kadar devam ediyor. (octavia'da sadece bolero radyo'dan ibaretti) Torpidonun hemen altından ve kapılardan bir çizgi geçiyor. Bu çizgiye mavi turuncu ve yeşil olmak üzere 3 ayrı renk verebiliyorsunuz.. Torpido ve kapılardaki malzemelerin kalitesinden bahsetmeme gerek yok, çok iyi.. Tek beğenmedim direksiyonu oldu. (octavidaki rs direksiyonu çok daha güzel ) El freninin ortadan kalması o bölgeyi oldukça ferahlatmış..

Audi stili sinyal sistemi çok iyi olmuş.. Aracın hem ön görünümü hem arka görünümü oldukça agresif duruyor.. Özellikle arka stoplar çok iyi..

Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI

Eylül ayında 1.6 tdi'ın geleceği söyleniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 4 Temmuz 2015; 21:38:08 >

• çok güzel. 1.6 TDI ın fiyatları bence müşteriler için çok daha belirleyici olacaktır. passata yakın olursa işi zor..
  • Sfred kullanıcısına yanıt
    Almanya fiyatları

• gdervisoglu kullanıcısına yanıt
    Fiyat icin tüyo verdiler mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anchowy61 -- 10 Temmuz 2015; 2:48:00 >
  • Arkadaşlar L&K pakette herşey full mü? Alacantra, ses sistemi, sunroof gibi şeyler yine de opsiyonel mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Fiyat icin tüyo verdiler mi hocam?

Hocam maalesef fiyat söylemediler ama passat dan çok dah uygun olacağını söylüyorlar..
  • gdervisoglu kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Teşekkür ederim.

• bir bayiden gecerken ugradım gelmemişti.daha dağıtmamışlar bayilere.
  • Bugün skoda bayisi ile görüştüm.

Opak renk 1.4 tsi Act 150 bg manuel

Style donanımlı

Opak renk

ACC + Elektrikli bagaj kapaklı araca

86.500 TL Fiyat verdiler.

Dsg beklemeli bence.

• dsg ye bulaşma.
  • Ankara Eskihisar önünde bekleyen tırda şu anda Süperb var. Demekki and Yada Efeye gidiyor bugün fotosunu çektim ama mobilden yükleyemedim

• Bence giriş fiyatı passata göre gaye iyi. Bu fiyata iyi iş çıkarır.
  • Resmi fiyat listesi sitesinde yayınlanmış

http://www.skoda.com.tr/models/yeni-superb/fiyat-listesi

1.6 TDI DSG hala açıklanmamış nedense.
  • bu segmentte passatın pazar payını etkilememek istiyor olabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.