Şimdi Ara

Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
10.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biz ailecek uzun zamandır skoda kullanıcısıyız ve ben şuanda makyajlı kasa 2013 superb elegance prestij dsg kullanıyorum.aracımdan oldukça memnunum,passatı mondeoyu da deneme şansım oldu(eski kasaları) ve aralarında tercihim bilerek ve isteyerek superb oldu.yeni gelecek aracın 1.6 tdi manuel ve 1.4 150 manuel versiyonlarını kullanma imkanım oldu.
    Bir kaç fikrimi paylaşayım sizinle,
    Yeni araç daha rijit bir kasaya sahip.bükülme ve yatma kesinlikle hissedilir derecede az.
    araç genel olarak daha sessiz ve yalıtımı daha iyi.fakat aynalar ve yüksek süratte rüzgar sesi kafamda bir soru işareti oluşturdu.
    Yol tutuş hissedilir derecede keskin ve daha iyi.1.4 150 beygir ile denediğim elektronik süspansiyon ayarı mükkemmel çalışıyor eğer bu seçenek tercih edilecekse alınmalı.
    Ön konsol eski kasasından daha ferah fakat daha basit duruyor.kendi arabamın konsolunu tercih ederim.özellikle gösterge bölümünü beğenmedim.
    Koltuk konforu hissedilir derecede artmış.
    Diz ve baş mesafeleri artmış olmasına rağmen ön bölüm harici hissedilmiyor.
    Süspansiyon emilimi ön tarafta iyi arka tarafta eski kasadan iyi fakat bir bmw değil.passat ile karşılaştıracaksanız aynı olduğunu söyleyebilirim.sürüş dinamizmi ve hissiyatı yeni kasa passat ile aynı.
    Fiyat dolu bir araba alındığında opsiyonlar ile 120.000 e geliyor keza 1.6 tdi dsg için aldığım fiyat 111 bin olacağı yöünde idi ama dolu pakette bir çok opsiyon olduğunu unutmayın.örneğin sunroof 3.500₺
    Passat ile arada kalsam ben yine superbi tercih ederdim çünkü kesinlike daha kullanışlı bir araç superb.
    Bu fiyatlara çıkıldığında farklı aeçenekler de ön planda olabilir ondan iyi düşünmek lazım,bence superb bir 5.000₺ pahalı geldi.
    Araç çok satış yapacak ve tercih edilecek.yurtdışında zaten passat ile neredeyse aynı fiyattan satılıyor.sonuçta passat satmış superb satmış onlar için farketmez.tüm paralar wag grubun cebine gidiyor.önemli olan passat mı superb mi düşüncesi ile mondeo yu eleyen müşteri grubu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ulan saçmalığa bak. az evvel resmi sitesine girdim. sadece 2.0 TDİ modelde DSG şanzıman var.
    abi 150 bin tl altındaki hiç bir modelde DSG yok. böyle rezillik varmı yaw. Passat satsın diyemi böyle yapıyorlar.
    Onceki nesildede 1.4 TSİ DSG yoktu bundada yok. Baya bildigin passata rakip yapmıyorlar aracı. Ben şimdi Skoda DSG
    istesem 150 bin gaymeyi çıkartacam öylemi. Havasını alsınlar.
    yukarda arkadasın verdiği almanya fiyatlarında manuel DSG fiyat farkı 1000 eurodan az bizde doğuş bi tarafımıza
    15 bin fark gaymeyi sokuyor. Bariz fırsatçılık bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 4 Ağustos 2015; 21:30:41 >
  • Bence zorla Passat aldiracaklar. Ikinci eli dusunerek bu fiyatlara Superb alinmaz. Aci ama gercek. Bosuna kendilerini kandiriyor Yuce A.S

• bi tanıdık 1.6 dizelini test etmiş, içeriye motor ve asfalt sesi verdiğini söyledi. superb den vazgeçip gidip aynı gün passat siparişi verdi.
  • Arkadaşlar merhaba,

ben fiyat ve kalite noktasında hayal kırıklığına uğradım. Bu aracın 1.6 diesel full versiyonunu 110.000 TL üzerinde satmamaları gerekiyordu. Prestij paketin içi boş. İçini doldurmak istediğinizde ~20.000 TL daha harcamanız gerekiyor. Manuel vitesi yaklaşık olarak 105.000 TL fiyat veriyorlar. DSG farkı da eklenir ise (en az 10.000 TL eklerler, bence 15.000 'den aşağı eklemezler) bu rakam 105.000 + 10.000 + 20.000 TL olmak üzere 1.6 DSG Full olanını 135.000 ile 140.000 TL arasında satacaklar. bu parayı verdikten sonra gider BMW'nin boşunu ya da Passat'ın highline serisini alırım. Fiyat konusunda ayarı düzgün yapamamışlar. Ayrıca araba kalınıa göre daha kalitesiz yapılmış. Yani koskoca arabada prestij paket satılıyor fakat multimedia sistemi 8 inch değil. Saçma sapan ayar yapmışlar.

Fiyat - kalite uygun olmamış. Kesinlikle Passat derim.

Herkese selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz121

Arkadaşlar merhaba,

ben fiyat ve kalite noktasında hayal kırıklığına uğradım. Bu aracın 1.6 diesel full versiyonunu 110.000 TL üzerinde satmamaları gerekiyordu. Prestij paketin içi boş. İçini doldurmak istediğinizde ~20.000 TL daha harcamanız gerekiyor. Manuel vitesi yaklaşık olarak 105.000 TL fiyat veriyorlar. DSG farkı da eklenir ise (en az 10.000 TL eklerler, bence 15.000 'den aşağı eklemezler) bu rakam 105.000 + 10.000 + 20.000 TL olmak üzere 1.6 DSG Full olanını 135.000 ile 140.000 TL arasında satacaklar. bu parayı verdikten sonra gider BMW'nin boşunu ya da Passat'ın highline serisini alırım. Fiyat konusunda ayarı düzgün yapamamışlar. Ayrıca araba kalınıa göre daha kalitesiz yapılmış. Yani koskoca arabada prestij paket satılıyor fakat multimedia sistemi 8 inch değil. Saçma sapan ayar yapmışlar.

Herkese selamlar.

ben de aynı şeyi derim. avrupadaki versiyonlarda bizde opsiyon olan herşey standart bizde paralı. örneğin şerit takip örneğin kör nokta. sanki bizim canımız can değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal6579

quote:

Orijinalden alıntı: ogz121

Arkadaşlar merhaba,

Herkese selamlar.

ben de aynı şeyi derim. avrupadaki versiyonlarda bizde opsiyon olan herşey standart bizde paralı. örneğin şerit takip örneğin kör nokta. sanki bizim canımız can değil.

Sen avrupanın pazarısın. Onların gözünde de yolunacak kazsın. Bu zihniyete birde doğuş mantalitesi eklenince sonuç böyle bir kazık oluyor. Biz kendi arabamızı daha doğrusu birden çok markamızı çıkarmadıktan sonra gerisi yalan.

• Bayim ile görüştüğümde ki ben bu şekilde siparişi verdim,1.6 tdi için dag farkı 6.000₺ civarı olacak dendi.eylül 10 gibi dsgli liste güncellenecek.prestij paket hakkaten dolu değil ama yurt dışında,örneğin ingiltere de satılan araçlarda olmayan donanımların bazıları bizim prestij paketlere dahil.yol ve rüzgar sesi açısından yeni superbin en iddialı olduğu yön ve tüm testlerde yalıtım başarısı övülmüş bir araç.Kullanılan yol ve yapılan sürat tabi önem arz ediyor burada.

• bbuzol kullanıcısına yanıt
    Sessizlik konusunda en az passat kadar iyi mi sizce?
  • Passatın da süspansiyon sesi en çok eleştirildiği yön oldu.bence araç yol sesi ve rüzgar sesi açısından oldukça başarılı.passat kadar veya passattan iyi diyemem ama bir önceki kasadan ciddi seviyede iyi.

• Bugun yeni superb incelemeye gittim sekil olarak cok basarili geldi,en baz donanimi olan 1.4 120 beygir olanini sordum zannedersem 70 bin civarinda olmasi gerekiyordu, satis temsilcisi daha turkiye ye bu ozellikte olanin gelmedigini iletti 3 ay sonra gelecegini iletti, miktarda 100 bin tl ve ustu fiyatli olani sergileniyordu,nedenini sordum kem kum etti,aslinda emlakci taktigi iyi ozellikteki evi ucuza satarmis gibi yapip emlakcikya eve bakmaya gittiginizde o ev satildi size bakin biraz daha pahali ama bu evi gosteriyim mantigi, :)

Skoda gene yanlis taktik yapiyor, donanim ve fiyat olarak sen pasat fiyatlarinda gezeceksin ikinci elde kesin zarar ettirecek marka imajinla var olacaksin sonra pasat fiyatina satacaksin, en azindan 70 bin tl olan en baz benzinli modelinle var olabilirdin,umarim kisa zamanda bu donanim gelir,

Son olarak guzel bir arac ama o kadar para verilirmi sargulanir , zira ikinci eli vasat bir arac satarken zarar,

• quote:

Orijinalden alıntı: vurucu05

Fiyatlar bana pahalı geldi. 16. dizel otomatik en full 105-110 arası bekliyordum. DSG 110 bini aşacak görünüyor.

Bu araba ilk tanidildiginda cok hosuma gitmisti,tamam dedim bu passata rakip olur ,fiyatida uygun olur diye düsünmustüm sonucta skoda ikinci el dezavantaji var fakat fiyat aciklanip birde paketleri gorunce cok şaşirdim..
    Yazilanları okudum ve katiliyorum resmen passat alinsin diye ellerinden geleni yapmislar..

Yine Türk insanın ,uygun fiyata kaliteli bir araca binmesi başka bahara kaldı,Gelişmemis ülke olmanin getirdiği bir güzellik daha...

• Bu ikinci elde dezavantaj söylemime pek katılmıyorum. 5 senedir Superb kullanıyorum 1.4 TSI Elegance aracımı 54,000 TL ye almıştım ve beş senenin sonunda hala 54.000e satabiliyorum. Özellikle yeni nesil Octavia gibi araçlarda da gelen zamlar sağolsun artık öyle bir durum yok. Ancak birileri VW gibi alır, iki üç ay sonra, üç dört bin araba kar etsin diyorsa normal olmayan şey işte tam olarak budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PohPohPerisi -- 9 Ağustos 2015; 16:27:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende daha önce belirtmiştim 3. Aracım bu skodadan diye.ikinci eldeki değer düşüşünden bahsetmiş arkadaşlar.ben son superb aracımı 81.000₺ ye aldım ve takasta yeni superb almak için 81.000₺ ye verdim bayime.değer kaybı bence normal.dsg li araçlar geldiğinden beri skoda değer kaybetmiyor o kadar fazla.türkiyede ki passat algısı yok tabi ama zamanla marka daha iyi oturacaktır.şu an tüm plazalar yenileniyor ve araçlar da facelift veya kasa yenilemeden geçiyor.vw skoda markasına çok ciddi yatırım yapıyor.passat almak istediğinizde highline bir araç sordum ben kendim için,araç yok ve ne zaman geleceği belli değil dedi vw.

• DSG li fiyatlara erişmiş buluyorum. tartışmalar son bulacak. 120 li fiyatlar yok malesef. az sonra paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERHAINSTEIN -- 15 Ağustos 2015; 17:03:53 >
  • vdf kredi sisteminde 2015 1.6 DSG prestige fiyatı 111 900 TL olarak görünmektedir. 2015 style DSG ise 100 900 TL olarak görünmektedir. eylülde gelecek fiyatlarda budur derim ben. zaten mantıklı olanda buydu. büyük ihtimal yanlışlıkla koydular
    aynı şekilde web sitesinde de görünüyor.
    https://webapp.vdf.com.tr/vdfWeb/vdfwebNew/UI_CCM_SubModelSelect.aspx?marka=Skoda&model=YEN%DD%20SUPERB

Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERHAINSTEIN -- 15 Ağustos 2015; 18:26:27 >

• ERHAINSTEIN E kullanıcısına yanıt
    Dsg farkı 7000 gözüküyor, fiyat makul. Yalnız fotoğraftaki eski araç sanırım.
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 15 Ağustos 2015; 20:55:55 >
  • foto eski evet ama 2015 ve 2014 aynı listede var. zaten model isimleride farklı. yeni fiyatlar budur bence.
  • Zaten bayim benle 6000 veya 7000 olacak diye sözleşme yapmış idi.en mantıklı d sınıfı dsg kesinlikle superb oldu yine.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.