Şimdi Ara

Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
10.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar bana pahalı geldi. 16. dizel otomatik en full 105-110 arası bekliyordum. DSG 110 bini aşacak görünüyor.
  • anlaşılan passatın satışları düşecek diye fiyatı yüksek tuttular. 1.6 tdı dsg için 120.000 fiyat söylediler. arada 10.000 TL varkan passatmı bumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumandan

anlaşılan passatın satışları düşecek diye fiyatı yüksek tuttular. 1.6 tdı dsg için 120.000 fiyat söylediler. arada 10.000 TL varkan passatmı bumu.

Yuh ki ne yuh.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat'a nazaran ön konsol daha basit ve kalitesiz duruyor.
    önü, yani far-ızgara grubu octavianın bi irisi gibi zaten, bu anlamda da passatın gerisinde.
    yalıtım ve süspansiyon hakkındaki söylenenler malum.
    marka prestijine hiç girmiyorum.
    superbi herkes merak etti, sordu, soruştuşturdu, yazdı, fuara akın etti. bunlar bizim ilgimizi aptallığımıza yordu galiba.
    denk donanımlarda fark 10 binlere kadar inmiş.
    ben dün izmir vosmer ve kütahya demoto ile görüşmelere başladım passat comf. dizel otomatik için.
    superb ve bu sayfaya elveda zamanı.
    hepinize saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okutmann -- 29 Temmuz 2015; 12:22:47 >
  • 1.6 tdı için fiyat çok saçma. Benzinli ve 2.0 motorlar biraz daha mantıklı. 1.6 açıklanınca bir kez daha değerlendiricem eğer 120.000 TL fiyat doğruysa audi A3 almayı düşünüyorum. Passat için 6 ay sıra veriyorlar, yeni passatın malzeme kalitesinide beğenmedim zaten.
  • quote:

1.6 tdı için fiyat çok saçma. Benzinli ve 2.0 motorlar biraz daha mantıklı. 1.6 açıklanınca bir kez daha değerlendiricem eğer 120.000 TL fiyat doğruysa audi A3 almayı düşünüyorum. Passat için 6 ay sıra veriyorlar, yeni passatın malzeme kalitesinide beğenmedim zaten.

Eğer siz Passat veya Superb yerine A3 düşünüyorsanız, bence ne istediğinizi tam olarak bilmiyorsunuz demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 29 Temmuz 2015; 18:44:23 >
  • 1.6 tdı dsg için 120.000 TL yi nereyi kaynak alarak söylüyorlar bilemiyorum ama bana gerçekçi gelmiyor zira, 1.6 tdi 105.000 TL iken DSG için 15.000 tl isteyecek halleri yok.. Maksimum 7-8 bin tl olur fark.. Her şekilde passat ın aynı donanım ve motor seçeneğinde 130.500 TL lik bir fiyata sahip olduğunu düşünürsek Superb avantajlıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

1.6 tdı dsg için 120.000 TL yi nereyi kaynak alarak söylüyorlar bilemiyorum ama bana gerçekçi gelmiyor zira, 1.6 tdi 105.000 TL iken DSG için 15.000 tl isteyecek halleri yok.. Maksimum 7-8 bin tl olur fark.. Her şekilde passat ın aynı donanım ve motor seçeneğinde 130.500 TL lik bir fiyata sahip olduğunu düşünürsek Superb avantajlıdır..

Dostum 10.000 tl icin kimse superb almaz. Bosuna kendimizi kandirmaya gerek yok

• bu fiyatlarla alınmaz kendi adıma konuşuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

quote:

1.6 tdı dsg için 120.000 TL yi nereyi kaynak alarak söylüyorlar bilemiyorum ama bana gerçekçi gelmiyor zira, 1.6 tdi 105.000 TL iken DSG için 15.000 tl isteyecek halleri yok.. Maksimum 7-8 bin tl olur fark.. Her şekilde passat ın aynı donanım ve motor seçeneğinde 130.500 TL lik bir fiyata sahip olduğunu düşünürsek Superb avantajlıdır..

Dostum 10.000 tl icin kimse superb almaz. Bosuna kendimizi kandirmaya gerek yok

Kimse kimseyi kandırmasın zaten, ben diyorum ki, tahminim fark 10.000-15.000 TL dolaylarında olacaktır. Bu da tercihi etkileyecek önemli bir fark bence..
    1.6 tdi manuel ile arada 12.000 TL fark var. Ayrıca superb in en üst paketi ile passat ın en üst paketindeki donanım farklılıkları da superb in lehine..

Benim 120.000 TL bütçem varsa zaten gider passat alırım fakat 100.000 TL nin üzerine zar zor çıkıyorsam, passat tan aşağı kalmayan bir araca hem de çok daha uygun bir paraya binerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 29 Temmuz 2015; 21:01:11 >

• passat ve superb'te arka tekerlerde bağımsız süspansiyon durumu nedir acaba?
  • quote:

quote:

1.6 tdı için fiyat çok saçma. Benzinli ve 2.0 motorlar biraz daha mantıklı. 1.6 açıklanınca bir kez daha değerlendiricem eğer 120.000 TL fiyat doğruysa audi A3 almayı düşünüyorum. Passat için 6 ay sıra veriyorlar, yeni passatın malzeme kalitesinide beğenmedim zaten.

Eğer siz Passat veya Superb yerine A3 düşünüyorsanız, bence ne istediğinizi tam olarak bilmiyorsunuz demektir.

Ne alacağımı gayet iyi biliyorumda passat 6 ay sıra veriyor, birde o satış elemanlarının tavrı varya öldürüyor beni. Kraldan çok kıralcılar. 120.000 TL superb ye para vereceğime gider passat alırım mantığındayım ama onada böyle sıra verince tip olarak hoşuma gidem ve beğendiğim farklı klasmanlarda olsa bile a3 e yöneliyorum.

Önceki kasa süperb liste fiyatı 92.000 TL idi. normalde yeni bir araba çıktığında eski araçla %10 fiyat farkı olur. yeni kasa içince 100.000 TL normaldir. Üzerine cam tavan metalik renk vs. için 10.000 TL daha koyarsa 110.000 TL makul bir rakam olur. Superb yi hepimiz passat ile kıyaskıyoruz. Diğer marka d segmenti araçlarla kıyaslarsak 110.000 TL gerçekçi ve rekabetçi bir rakam olur. 1.6 tdı dsg için 120.000 fiyat verip cam tavan ve metalik renk için üstüne birde 5-10.000 TL isterlerse ben onların akıllarından şüphe ederim.

• gençler naaptınız öyle 120 000 TL falan. benim tahminim 1.6 DSG Style 100 000 ile 105 000 TL arasında olur. prestij paketede 5000 Tl isteseler 110 000 e alınır full+full
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERHAINSTEIN

gençler naaptınız öyle 120 000 TL falan. benim tahminim 1.6 DSG Style 100 000 ile 105 000 TL arasında olur. prestij paketede 5000 Tl isteseler 110 000 e alınır full+full

120.000 TL fiyatı İstanbul yüce verdi. İki tane araç almayı planlıyorduk arkadaşın evine yakın orası sen git bir soruştur dedim. Gitti beni aradı ikimizde şaşırdık. Ordaki görevli salladımı bu konuda bir şey diyemem. Benim tahminim şu anda piyasa yokluyorlar.
  • dumandan D kullanıcısına yanıt
    onlar istediği kadar yoklasın 93 900 TL 1.6TDI sytle fiyatı. DSG farkı genelde 6 - 7 bin TL olur. o yüzden tahminim 100 bin TL dedim. hadi yeni kasa diye üstüne koysun 5000TL ki bence o kadarda koymaması lazım.

piyasa yokluyor iseler benim düşüncem şudur: ben arabamı geçen sene aldım. aslında superb alacaktım yeni kasa çıkacağı için octavia aldım. 87 000 TL ye superb elegance fiyatı almıştım almadım. şimdi aynı ayardaki superb e 120 000 derlerse onlara başarılar dilerim. zira octavia da işimi görüyor ve memnunumda. 100 000 TL olursa alınabilecek seviyede olur. prestijde koyarsan 105 000 olur. 120 000 gerçekci bir rakam değil. bakalım neler olacak.

bu arada herkes 1.6 DSG mi bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERHAINSTEIN -- 30 Temmuz 2015; 10:17:49 >

• Octvia 1.2 ambiance alacaktım simdi aynı paraya active superb alabiliyorum... sanırım bu dedikleri fiyat olursa alabilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERHAINSTEIN

gençler naaptınız öyle 120 000 TL falan. benim tahminim 1.6 DSG Style 100 000 ile 105 000 TL arasında olur. prestij paketede 5000 Tl isteseler 110 000 e alınır full+full

120.000 TL fiyatı İstanbul yüce verdi. İki tane araç almayı planlıyorduk arkadaşın evine yakın orası sen git bir soruştur dedim. Gitti beni aradı ikimizde şaşırdık. Ordaki görevli salladımı bu konuda bir şey diyemem. Benim tahminim şu anda piyasa yokluyorlar.

fiyat alınacak en son bayiye gitmişsiniz. araçlar bayilere dağıldığı halde daha gelmedi ay sonu gelecek bayan satış temsilcisi vardı.

dsg farkı 6000tl olması bekleniyor. bazı bayilerden gelen bilgiler bu yönde.

açıkçası a3 yerine superb prestige paket almanız daha iyi olur. özellikle arka koltuk konforu önemli ise tartışmasız bir araçtır.

• ozblack kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa süperb yi dün inceledim. Bayiye 1 adet gelmiş. Fiyatı 98,500 yazıyordu. Satış görevlisine torsiyonu sorduğumda o ne abi dedi. Ancak o gördüğüm tek aracın altına eğildiğimde bağımsız süspansiyon vardı. Diğerlerini bilemem.
  • PARAFESOR P kullanıcısına yanıt
    araç benzinlimi yoksa dizel miydi peki onu görebildinizmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozblack kullanıcısına yanıt
    Sanırım 150 beygirlik benzinli metalik boyalı bir modeliydi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.