Şimdi Ara

Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
10.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bayilerin ellerinde kalan eski kasa Superb hala var mı acaba. Gören bilen ilgilenen oldu mu? Yıl sonuna doğru bulursak daha uygun fiyata almayı planlıyoruz açıkçası. Ama araç var mı daha bayilere sormadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar;

2011 superbimi takasta kullandım... Yeni aracıma kavuştum.... tüm detaylarıwww.skodaturkey.com sitesinde bulabilirsiniz...

Not: Tekirdağ yüncüler oto da eski kasa sıfır bir adet araç var...
     Yeni SKODA SUPERB (ANA KONU) - RESMİ FİYATLAR YAYINLANDI

• OOOOHAAA. araba çıkalı 1 ay olmadı fiyatlara 4 000 TL zam. bu nedir arkadaş. araç daha piyasaya gelmeden 116 000 i bulacak. yuh yani.
  • arkadaşlar aracı geçen inceledim. fena değildi güzeldi. ama zam gelmesi hiç iyi olmadı. ancak bu fiyat bir arabada sol dikiz aynasında kör nokta çizgisinin olmaması büyük bir eksi. c segment arabalarda bile var . kimse kör nokta uyarı lambası demesin aynı şey değil çünkü. yanlız test aracı yoktu. test sürüşü yapamadım. baktığım araç 1.4 benzinli amb. don. manuel di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal6579 -- 4 Eylül 2015; 17:16:38 >
  • Bu markaları alıcılar büyütüyor tamamen. O yüzden otomatik farkına 15 binde ister. Dizele farkta ister.

Hyundai gibi ucuza donanım zengini araçlara yönelmek lazım topluca

• Dun izmitte 1.4 act style paket bir arac test ettim. Gayet hosuma gitti sik ve heybetli bir goruntusu var. ici de ferah. Test surusu yaparken ortalamaya baktim 13.6 litre gosteriyordu ki her binen gazladigi icin normal bie deger diye dusunuyorum.
    Ben 125 lik active+sunroof dusunuyordum. Kasim ayinda gelecek bi active varmis ama sunroof yok ayrica activelerde de elektrikli bagaj kapagi opsiyonu alinabiliyormus ve kasim ayinda gelecek aracta varmis.
    ayrica su anda active+sunroof seklindeki bir siparisi sistem kabul etmiyormus onumuzdeki gunlerde duzelir falan dedi satis temsilcisi.
    Bu arada benim insignia cosmo 180 hp 95 bindeki ful orjinal aracima bayinin 41 bin vermesi insallah bu kan emicilerle arac takasi yapan yoktur.

• 2016 modelinde kasa degisecek mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

Dun izmitte 1.4 act style paket bir arac test ettim. Gayet hosuma gitti sik ve heybetli bir goruntusu var. ici de ferah. Test surusu yaparken ortalamaya baktim 13.6 litre gosteriyordu ki her binen gazladigi icin normal bie deger diye dusunuyorum.
    Ben 125 lik active+sunroof dusunuyordum. Kasim ayinda gelecek bi active varmis ama sunroof yok ayrica activelerde de elektrikli bagaj kapagi opsiyonu alinabiliyormus ve kasim ayinda gelecek aracta varmis.
    ayrica su anda active+sunroof seklindeki bir siparisi sistem kabul etmiyormus onumuzdeki gunlerde duzelir falan dedi satis temsilcisi.
    Bu arada benim insignia cosmo 180 hp 95 bindeki ful orjinal aracima bayinin 41 bin vermesi insallah bu kan emicilerle arac takasi yapan yoktur.

Active donanımların tümünde elektrikli bagaj zorunlu olarak siparişe ekleniyor. Yani gelen tum active donanımlar elektrikli bagaj opsiyonu ile gelecek tabi fiyata da eklenir haliyle.

• 300-500 ekliyorlarsa sikinti yok ama kalkipta 1000 eklerlerse gerek yok. Satis temsilcisi bayan ctive paketlere su an sunroof opsiyonunun eklenemedigini soyledi ama bu durum duzeltilmeli. Yoksa sunrooflu ve isik paketli passata donus yapacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

300-500 ekliyorlarsa sikinti yok ama kalkipta 1000 eklerlerse gerek yok. Satis temsilcisi bayan ctive paketlere su an sunroof opsiyonunun eklenemedigini soyledi ama bu durum duzeltilmeli. Yoksa sunrooflu ve isik paketli passata donus yapacagim.

Sanırım 1.500 TL idi elektrikli bagaj 😀

• Sakarya skoda bayii ile gecen hafta gorusmustum. 1.6 tdi dsg style+xenon far+kararan dikiz ayna ekim ayinda gelecekmis. Fiyat olarak 110.000 tl dedi son fiyat. Eger skoda kullanicisi olsam oradanda indirim yapacak ama değilim iste. Arac guzel donanım param yetmiyor ne yazikki

• Bugün aracı bayide inceleme fırsatım oldu. İç mekan kalitesi kötü olmamakla birlikte, biraz daha kaliteli olmasını bekliyordum. Açıkcası premium hissi pek alamadım.Satış temsilicisi satışların çok iyi olduğunu söyledi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.