Şimdi Ara

2012 interrail arkadaşı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu yaz nedense bir interrail heyecanı ve hırsı sardı.
    Kafa dengi arkadaş da bulmak zor gerçekten. Temmuz-Eylül arası interrail düşüniyorsanız 15- yada 30 gün irtibata geçelim.İngilizce öğretmeniyim.Dil problemi yok dolayısıyla. Daha önce de 2 haftalığına İngiltere'ye gitmiştim. Trenle deneyim de çok heyecanlı.

• Biaz daha bilgi verirsen belki havaya girerim.Ben de coğrafya öğretmeniyim
  • Hocam pasaport yeşil alabiliyorsan yoksa bordo pasaport. alınık interrail biletiyle schengen vizesi ne başvurmak olay. yaklaşık 400 Euroluk bir flexi bilet alınıyor. ve bir ay boyunca avrupa ülkeleri trenle geziliyor bu biletle. şu an pasaport aşamasındayım. sonra vize var. bakalım işler nasıl olacak.
  • yeşil var ama yenilemem gerekiyor.Yeşil pasaportun avantajları neler?Bir de yaklaşık bütçesi ne olur ? Aklıma yatmıyo değil?
  • yeşil miii..pasaportumu enilemem gerekiyor. ama daha 4 e inemediğimden yeşil alamıyorum. ve 20-30 gün süre biçti pasaport için bunun bi de vizesi var. uzun ince bir yoldayım şimdilik. yeşil olsa basar giderim. vizeden muaf nasıl olsa.
  • interrail bu sıralar revaçta oldu.ekonomik bir seyahat.

en güncel haberler için;
    www.haberlervegazeteler.com
  • Selam hocam bende gitmeyi dusunuyorum bi iletisim bilgisi yollarsan konusabiliriz selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafa dengi arkadaş bulma olayı cidden zor. Ben kaç kere "interrail" olsun "work and travel" olsun çevremdekilere söyleyip duruyordum. Çoğu kişi "hadi gidelim lan" modundaydı. Fakat iş bilet alma kısmına gelince herkes bir bahane üretiyordu.
  • Genelde öyle oluyor, hadi gidelim hemen uçalım kaçalım ama yalan dolan adamlar hepsi. Bu konuda ben de mağdurum ve 3 sene içinde yapmam gerek interraili.
  • Bana da interrail arkadaşı lazım
  • Bu yaz değil ama önümüzdeki yaz ciddi ciddi yapmayı planlıyorum. Önümüzdeki yaz için olabilir. Yalnız ben öyle birer gün arayla tüm Avrupa'yı dolaşma yanlısı değilim. Bana göre gidilen bir yerde en azından 4-5 gün kalınmalı ki az da olsa orası hakkında bir fikir edinilebilsin. Öbür türlü bana yalnızca toprak değiştirmek gibi geliyor.
  • tahmini maliyet ne kadar olur ?
  • Gideceğiniz şehre, kalacağınız otele göre değişir. Fakat yedekte ne kadar bulundurursanz bence o kadar iyi olur.
  • 10 ekim gibi bende başlamayı düşünüyorum ama en fazla 6 gün kadar kısa bir gezi olacak tek başıma, varsa o tarihlerde birileri beraber gezebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.