Şimdi Ara

Nişanlımı aldattım.İtiraf Etmeli miyim? FİNAL EDİTİ MUTSUZ SON !(21.11.2018) EDİT 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
391
Cevap
1
Favori
40.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Nişanlımı aldattım.İtiraf Etmeli miyim? FİNAL EDİTİ MUTSUZ SON !(21.11.2018) EDİT 4

(En Son Oy Tarihi: 12.2.2020)
Giriş
  • EDİT:Nişanlımla konuştum arkadaşlar o kadar güzel seni seviyorum diyip sarılıyor ki ben bir şey anlatamam bu kızı üzmeye ve bu kızı bırakmaya yüreğim yetmez kendimle birlikte toprağa gidicek bu sır.

21.11.2018 Editi:Arkadaşlar nişanlımla kahvaltı yaptık ve yüzüne bakamadıgımı farkettim evine bırakırken araba da her şeyi itiraf ettim kapıyı vurdu ağlaya ağlaya gitti o kadar mutsuz ve üzgünüm ki anlatamam galiba bitti nişanı atıcak

21.11.2018 Edit 2:1000 kere telefonunu aradım açmadı hatta numaramı engelledi sanırım annemle babama anlatmak zorunda kaldım olanları annem yüzüme tükürdü babam neden söyledin mal mısın dedi bu kıza nasıl ulaşıcam ben ailesinin yüzüne nasıl bakıcam.

21.11.2018 EDİT 3:Nişanlımla ve babasıyla yüz yüze görüştüm babası affet dedi kızına fakat nişanlım inat yaptı affetmeyeceğini söylüyor bana bire bir kaldıgımızda söylediği şey ben seni aldatırsam beni ister misin oldu bir şey diyemedim özür diledim sadece sonra git dedi eve geldim

21.11.2018 EDİT 4:Kız arkadaşım daha demin telefonda konuşurken beni daha önce başkasıyla aldattıgını hatta çocugun benim zebanim olduğunu söyledi arkadaşlar intihar edicem yardım edin !

Arkadaşlar dün bir kız aklımı çeldi nefisimi tutamadım yazın evleneceğim nişanlımı aldattım.

Çok pişmanım farklı fikirlere ihtiyacım var söylemedikce kendimi çok suçlu hissediyorum ne yapmalıyım nolur yardımcı olun sabahtan beri gözümde yaş kalmadı ağlıyorum kimseye anlatamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco190358 -- 21 Kasım 2018; 19:59:41 >

• anket sonucu
  • Ters etki yapması için bir de erkekle aldat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız isen söyle

Erkek isen söyleme

• quote:

Orijinalden alıntı: enes122

Kız isen söyle

Erkek isen söyleme

nick müco.
    aldattığı kişi kız.
    sence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TROLOLOLOLOLOOOOO

• izayoi kullanıcısına yanıt
    Hocam düğüne beklerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nişanlın olduğunu bilmiyordum vur beni

• Kızı çok mu seviyorsun? Cevabın evetse sorunun cevabını kendin belirleyeceksin.

• Kimsin

• Cant Let Go kullanıcısına yanıt
    Her şeyden çok ondan temizi yok dünyada

• Söyle nasıl olsa evli değilsin evlenip ayrılacağına evlenmeden ayrılırsın en kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DolaBoynumaReis D kullanıcısına yanıt
    Ayrılmak istemiyorum bu devirde böyle kız nasıl bulayım

• Aldattıysan zaten hiç sevmemişsindir.

• söyleme. bir suçtan dolayı yargılanıyorsan asla suçu işlediğini kabul etme. suçu kabul etmek, suçtan özür dilemek bunlar zeytin dalı vermektir. bir dal verirsen görürsün ağacın hepsine neler oluyor. hayatının hatasını yaparsın. ahmet kural özür dileyene kadar o kadar üzerine gidilmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen nefsine yenik düşmüşsün. Sonucunda da pişmanlık doğmuş eğer nişanlın gerçekten temiz seni anlayabilecek kişiyse anlat nefsine yenik düştüğünü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadınlar,hayatlarında neler neler yaşayıp sanki çok masum ve temiz biriylermiş gibi beraber oldukları erkeklerden saklıyorlar.Sende öyle yap Senden başka bilen yoksa dert etme.
  • muco190358 M kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla kız temiz birisi olduğu için ayrılmak istemiyorsunuz. Peki siz ne kadar temizsiniz ? O kızı hakediyor musunuz ?

Ve gerçekten sevseydiniz aklınıza aldatmak gelmezdi diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercnsklc -- 20 Kasım 2018; 1:55:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erkek dediğin aldatır. Devam et koçum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.