Şimdi Ara

Nişanlımı aldattım.İtiraf Etmeli miyim? FİNAL EDİTİ MUTSUZ SON !(21.11.2018) EDİT 4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
1
Favori
40.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Nişanlımı aldattım.İtiraf Etmeli miyim? FİNAL EDİTİ MUTSUZ SON !(21.11.2018) EDİT 4

(En Son Oy Tarihi: 12.2.2020)
Giriş
  • Başka kız bulurum ama bu kadar saf seven yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Affedebilirdim hocam

• Bu şekilde arada kalmak tamamen SAÇMALIK. Galiba burada itiraf etmen gereken başka şeyler var!

Ben sana bir anket sunayım seç bakalım.

a.) "Bu aslında hata değil alışkanlık ve günün birinde yakalanırım" korkusu içindesin.
    b.) İlişkin aslında mantıklı görünüyor ama hem heyecan hem de biraz aşk eksik. Onunla evlenmek belki bir hatadır!
    c.) Aldattığın kızdan çok etkilendin bu şekilde yaşamak daha konforlu, tutkulu ve kolay geldi evlenmek istediğinden emin değilsin.
  • d)çok aşığım evlenmek istiyorum ama hata yaptım

• classlord kullanıcısına yanıt
    Niye kimse beni anlamıyor

• böyle durumlarda önce babasına söylenir.

genelde kız babaları bunu anlayışla karşılar.

-"oğlum erkek adamsın yaparsın ama dürüst oldupunun için seni tebrik ederim" der bağrına basar.

böylece bir taşla iki kuş , babayı da kendi tarafınıza çekmiş olursunuz.
  • Bu hayatta kimsenin ikinci bir şansı yoktur ve yaptığın hataların bedeli ödenmeli bence söyle söylemezsende inşallah sonradan o öğrenir yada aynı şeyi oda sana yapar. Söyleme diyenlere ananıza bacınıza yapılsa hoşunuza gider mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: muco190358

d)çok aşığım evlenmek istiyorum ama hata yaptım
    Kusura bakma da çok safsın yani. Tamam olmuş bitmiş, hayvanca bir şey yaşamışsın kapat gitsin ne diye üzerinde tepiniyorsun. Bir kadın için sex asla sadece sex değildir ve hiç bir zaman ona bunu izah edemezsin.

Hoş sen kendine de anlatamıyorsun ya git bence östrojen testi yaptır.
  • vicdanın varsa anlatmak zorundasın, seviyorsan yüzüne bakamazsın kısa süre sonra da şüphelenir anlar.(aptal olmadığını düşünerek)
    sevmiyorsan, vicdanın yoksa nasıl olsa ipin ucu kaçmış tekrar yapsan da farketmez.
    kıza yazık v.s. demeyeceğim en başından zaten sana güvenerek kendine yazık etmiş.
    düşük ihtimal de olsa en azından affetme şansı var.
    anlat derim.
  • nisanlina anlat ve icinin rahat etmesi icinde ona deki senidnde bir hakkin var :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Duygusuz ama zevkliydi

• quote:

Duygusuz ama zevkliydi
    Ahirette bedelini ödeyince aklın başına gelir. Zina haramdır.

• kral bak şimdi 70 yaşında her şeyi görmüş bir teyzemin dediğini diyeceğim. kadın donanmada olduğu için karılarını görevlerde tek seferlik aldatmış erkekleri bol bol görmüş. bana bunu unutma diyerek verdiği tavsiye ise eğer uzun süreli bir ilişki olmadıysa tek gecelik gibi bir şeyse ve bunu yaptığına pişman olduysan SAKIN SÖYLEME diyordu. söyleyen erkekler ya ayrıldı ya da çok karıları yüzünden mutsuz evliliklerine devam etti. soylemeyenler ise hiç bir şey olmamış gibi devam etti ve evlerine geri döndüklerinde mutlu ve onları seven karilarina döndüler. aldattığın kişiye karşı bir duygu beslemiyorsan söyleme bence.

• Resatbulutt kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun valla çok işime yarıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: Resatbulutt

kral bak şimdi 70 yaşında her şeyi görmüş bir teyzemin dediğini diyeceğim. kadın donanmada olduğu için karılarını görevlerde tek seferlik aldatmış erkekleri bol bol görmüş. bana bunu unutma diyerek verdiği tavsiye ise eğer uzun süreli bir ilişki olmadıysa tek gecelik gibi bir şeyse ve bunu yaptığına pişman olduysan SAKIN SÖYLEME diyordu. söyleyen erkekler ya ayrıldı ya da çok karıları yüzünden mutsuz evliliklerine devam etti. soylemeyenler ise hiç bir şey olmamış gibi devam etti ve evlerine geri döndüklerinde mutlu ve onları seven karilarina döndüler. aldattığın kişiye karşı bir duygu beslemiyorsan söyleme bence.
    Böyle ancak kendini avutursun. Allah bilmiyor mu sanıyorsun? Ahirette cezası var, zina pislik bir şeydir.

• quote:

Duygusuz ama zevkliydi
    Sana sunduğum seçenekleri umursamadın ama bence d şıkkını dolduracak kadar sevmiyorsun. Samimi değilsin, işin ciddiyetini anladığında TEMİZ, SEVGİ DOLU bir insanın nasıl canavarlaştığına şahit olmaz ya da en kötüsü ömür boyu sürecek bir vicdan azabı ve yıkıma uğramamış olursun umarım.
  • muco190358 M kullanıcısına yanıt
    eğer söylersen kendi vicdanını rahatlatirsin kendi işine yarar bencilce olur ama kızda kapanmayacak yaralar açarsın ayrılsan da söyleme burda söyle vicdanına kulak ver diye kadın aklının nasıl çalıştığını bilmiyordur. aldattığın kıza karşı bir şey hissetmedigini kesinlikle ona anlatamazsın anlatsan da inanmaz. size mutluluklar diliyorum hocam. vicdan azabınız gecmeyebilir onu bilemezsiniz ama söylemek hiç bir şeyi daha iyi yapmayacak.

• izayoi kullanıcısına yanıt
    Allah görsün o affeder böyle basit şeylere kalıcagini sanmiyorum kul hakkı yiyen insanları öldürenler insanların ölmesine göz yumanlar varken

• frostburn F kullanıcısına yanıt
    Babasıyla aram iyi ama bunu söyleyip gözünden düşmek istemem

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.