Şimdi Ara

Nişanlımı aldattım.İtiraf Etmeli miyim? FİNAL EDİTİ MUTSUZ SON !(21.11.2018) EDİT 4 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
1
Favori
40.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Nişanlımı aldattım.İtiraf Etmeli miyim? FİNAL EDİTİ MUTSUZ SON !(21.11.2018) EDİT 4

(En Son Oy Tarihi: 12.2.2020)
Giriş
    Şimdi anlatmazsan..

Daha sonra aynı boku yine yersin..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oda seni aldatsin odesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şey benim basima gelse, yani nisanlim bana bunu yapsa

1) soylerse nişanı atarim. Onume bakarım.

2) soylemezse ilerde karsima cikarsa, mesela evliyken, boşanirim. İlerisinde ne yaparim cinnet mi geciririm bilemem.

Ben aldatsam,

1) söylemem.

2) soylemedigim sey ilerde karsima cikarsa, ne yaparsa yeridir.

• by-ko kullanıcısına yanıt
    Bence daha iyisi 2 erkekle aynı anda ve odada aldatması olur. Double penetration olur, tüm sıkıntısı gider. Dertleri biter, nötrlenir, kalbi sükuta kavuşur.

• Sen bir itirafda bulun, bakarsın oda bulunur..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kesin yaşanmamıştır hocam.

• Delikanlı ol! Senin için söylenecek daha güzel bir söz var mı? :)
  • Hocam aynen devam et 👍🏻

• muco190358 M kullanıcısına yanıt
    Hata yapman, pişman olman ve bunu hafifletmek adına çareler araman gayet insani ve sıradan şeyler. Ama bunu yaparken buradaki mesajlara verdiğin cevaplar çok tutarsız özellikle benim yazdıklarıma.

• Merak etme % 99 o da seni aldatmıştır

• Ayrıl ve söyle.

• Zerre kadinlarla tecrubesi olan herkes bilir ki sakin soyleme. Yarardan cok zarar getirir bi daha yapma istersen yapma pismansan fln ama asla soyleme.
  • Bak kardeşim evli bir ağabeyin olarak sana bir şeyler söylemeye çalışayım. Öncelikle bu aldatma mevzusu tamamen sevgi ile alakalı değildir. İnsanın nefsi maalesef ki sevgi nefret gibi duyguları bastırabilecek kadar güçlüdür. Nefsin gücünü anlamaya da anlatmaya da ömür yetmez. En başta o yola hiç girmeyecektin. Yani bırak zina yapmayı, yaklaşmayacaktın bile ayetlerde söylenildiği üzere. Ama bir kere yapmışsın artık. Buradan sonrasını iyi dinle. Günahlar kul ile Allah arasındadır. Burada herkese açman bile doğru değildi aslında. Sen herşeyden önce Allah'ın emrine karşı gelerek günah işledin. Öncelikle Allah'ın sözlerine karşı geldin. Yani ilk mahcubiyetin Allah'a olmalıdır ve bu sebepten ötürü öncelikle tövbe etmelisin. Gönülden tövbeler et. Af dile. Allah'ım nefsimle beni başbaşa bırakma, bana yardım et de. Hatanı telafi etmeye imanını ve maneviyatını toparlamaya çalış...

Diğer konuya gelince ise; eğer sen bunu nişanlına anlatırsan, o çok temiz, saf ve sana gerçekten inanan, güvenen biriyse, bir daha sana asla ama asla inanmayacak güvenmeyecektir. İlişkin yüksek ihtimalle biter. Bitmediğini varsayalım. Kadınlar asla ama asla unutmaz! Bunu senin ömürboyu karşına çıkarır. Sürekli hatırlatır ve başına kalkar. Bu günahını ayıbını hatanı yüzüne vurur. Sana güvenmediği için herşeyini didik didik ederek hayatı sana zindan etmeye çalışacak. Ne dersen de inanmayacak. Yıllar geçse bile devam edecek bu davranışları. Sana güvenmeyeceği için sana saygısı da gidecektir zamanla. Hatta hiç saygısı kalmayacak. Ondan sonra senden izin almamaya senin sözünü dinlememeye başlayacak. Sen ne dersen de kendi bildiğini okuyacak. Senin canını yakmak için ailenin dahi üzerine gidecek. Akrabalarına dostlarına kötü davranacak, çünkü senin canını yakmak isteyecek. Sana olan bir güveni saygısı da yok çünkü. Böyle bir durumda sevgi bir kenara dursun saygı yok iken bir evlilik nasıl olabilir düşünmek lazım iyice. Zamanla sevgi dediğin şey zaten yerini saygı güven alışkanlık ve aidiyet duygusuna bırakacak. E sevgi yok, saygı yok, güven yok, ait olma hissi hiç yok neredeyse. Bu şekilde nasıl olacak ?

Diğer tarafta eğer senden bu tür hareketler bekleyebilen biri ise, çok sorun etmeyecek biri ise söyleyebilirsin kendi vicdanını rahatlatman açısından. Seni böyle kabul edip sorun etmeyecek biri ise, sen zaten ileride bu davranışı yineleyebilecek potansiyele sahip birisin daha önce yaptığın gibi. Ha illa yaparsın demiyorum. Yapma potansiyelin yüksek.

Herkesin polisi öncelikle kendi vicdanıdır diye boşa söylememiş büyükler. Sen kendi vicdanında boğuluyorsun. Şu an çok duygusalsın. Kendini karşı tarafın yerine koyuyorsun. Onun masumiyetini ve temizliğini düşünerek kendini boğuyorsun vicdanında. Büyük bir halt yemişsin. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak senin için. Zinanın sende oluşturduğu psikolojik yıkımı aşman hele ki bu durumda çok zor olacak.

• Hocam umarım her şeyi unutabilirim

• VR_27 kullanıcısına yanıt
    Allah (cc) ile benim aramda kalması daha doğru o zaman

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Haklısın ben de böyle düşünüyorum ama çok sevdiğim için ona ihanetimin altından kalkamıyorum

• Drxl kullanıcısına yanıt
    Peki delikanlılık söylemek mi yoksa onu üzmemek mi

• nerde hocam o kızlar? bize niye denk gelmiyor?
    durup dururken bir kız geldi aklını çeldi ve seni yatağa mı attı yani?
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Öyle değil arkadaşımdı zaten eskiden

• fantastik17 kullanıcısına yanıt
    Asla yapmaz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.